Şimdi Ara

240 hz monitörde mprt açamıyorum yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, merhaba Acer KG251QDbmiipx 25" 240Hz 1ms  sahibiyim mprt aktif edemiyorum nasıl yapabilirim ekran ayarlarını falan herşeyi denedim monitör ufo testte 4 ms cıkarıyor ne yapabilirim yardımlarınız içiin şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt.Ozan -- 24 Ekim 2020; 16:28:59 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

240 Hz Monitörde MPRT Nasıl Açılır ve Açılmalı Mı?

240 Hz monitörler, son derece akıcı bir oyun deneyimi için tasarlanmıştır. Ancak, bazı kullanıcılar, Motion Picture Response Time (MPRT) ayarını açmakta zorluk yaşayabilir.

MPRT Nasıl Açılır?

MPRT, genellikle monitörün OSD (Ekran Üstü Gösterim) menüsünde "Tepki Süresi" veya "Hareket Bulanıklığı" adında bir ayar olarak bulunur. Aşağıdaki adımları izleyerek MPRT'yi açabilirsin:

• Monitörünün OSD menüsüne eriş.
    • "Tepki Süresi" veya "Hareket Bulanıklığı" ayarını bul.
    • MPRT seçeneğini etkinleştir.

MPRT açıldıktan sonra, hareketli görüntülerdeki bulanıklık azalacaktır. Ancak, MPRT'yi açmanın gecikme süresini artırabileceğini unutma.

MPRT Açılmalı Mı?

MPRT'yi açıp açmama kararı, kişisel tercihlerine bağlıdır. MPRT açıldığında hareket bulanıklığı azalır, ancak gecikme süresi artar. Rekabetçi oyuncular, gecikme süresini en aza indirmek için MPRT'yi devre dışı bırakmayı tercih edebilir.

Öte yandan, hareket bulanıklığını en aza indirmekle daha çok ilgilenen oyuncular MPRT'yi açmayı tercih edebilir.

MPRT'yi açmanın veya kapatmanın en iyi yolunu belirlemek için her iki ayarın da etkilerini test etmelisin. Kişisel tercihlerine göre karar verebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Acer ın 144 hz lik modeli vardı aynı sorunu yaşamıştım. Bende şöyle bir mesaj atmışım kullandığım zamanlar...

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142271199

240 hz nin altındaki hızları seçin hangi hız bilemem sizin monitörde ama o zaman aktif olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: tamyak

Acer ın 144 hz lik modeli vardı aynı sorunu yaşamıştım. Bende şöyle bir mesaj atmışım kullandığım zamanlar...

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142271199

240 hz nin altındaki hızları seçin hangi hız bilemem sizin monitörde ama o zaman aktif olacak...

merhabalar, cevabınıız için çok teşekkkür ederim dediğiniz gibi oldu. sadece 120 hz de 1 ms modu çalışıyor ki monitör şuan 260 hz de overclock lu bi şekilde çalışıyor işin ilginç kısmı 1ms modunu 120 hz de açtıgımda ufo testte ms 6,7 olarak gözüküyor

• Dt.Ozan kullanıcısına yanıt

Bana sorarsan 1ms modunu kapa 4ms değeri yeterli. Görüntü kalitesinden de kısmamış olursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: tamyak

Bana sorarsan 1ms modunu kapa 4ms değeri yeterli. Görüntü kalitesinden de kısmamış olursun...

kesinlikle görüntü bakılacak gibi olmuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.