Şimdi Ara

SON ARAMALAR GÖZÜKMÜYOR ! (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
58.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi sabahlar, iphoneda son aramalarım gözükmüyor arkadaşlar, restoresiz bir çözümü var mıdır bunun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanhasan -- 24 Eylül 2015; 17:06:28 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Son Aramalar Neden Görünmüyor? (Çözüldü)

iPhone veya diğer akıllı telefonlarında son aramaların görünmediğini, kendiliğinden silindiğini veya görüntülenmediğini fark etmek sinir bozucu olabilir. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve aşağıdaki adımları izleyerek kolayca çözebilirsiniz:

• Telefonu Yeniden Başlatın: Soruna neden olan geçici hataları gidermek için telefonunuzu kapatıp tekrar açmayı deneyin.
    • Arama Geçmişini Kontrol Edin: "Ayarlar"a gidip "Telefon"u seçerek arama geçmişinizin açık olduğundan emin olun. "Son Aramalar" seçeneği etkinleştirilmelidir.
    • Ağ Bağlantınızı Kontrol Edin: Son aramaların görünmesi için aktif bir ağ bağlantısına sahip olduğunuzdan emin olun. Wi-Fi veya hücresel veri bağlantınızı kontrol edin.
    • Operatör Ayarlarını Sıfırlayın: Bazı durumlarda, operatör ayarlarını sıfırlamak son arama kayıtlarının görünmemesine neden olan sorunları çözebilir.
    • Yazılım Güncellemelerini Kontrol Edin: En son iOS veya Android yazılımına sahip olduğunuzdan emin olun. Güncellemeler genellikle hataları giderir ve performansı iyileştirir.
    • Uygulamayı Kaldırıp Yeniden Yükleyin: Bazen Telefon uygulamasıyla ilgili sorunlar son aramaların görünmemesine neden olabilir. Uygulamayı kaldırıp App Store veya Google Play Store'dan yeniden yükleyin.
    • Telefonu Sıfırlayın: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmediyse, son çare olarak telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Ancak, bunu yapmadan önce tüm önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun.

Çoğu durumda, bu adımlar son arama kaydının görünmeme sorununu çözecektir. Sorun devam ediyorsa, cihazınızda daha ciddi bir sorun olabilir ve bir teknisyene başvurmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yanlışlıkla elin cevapsızlara dokunmuş olmasın ?

En üst satırda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tümüne bakıyorum, görünmüyor.
  • Tarih ve saat ayarların doğru mu?
  • Pis@gor kullanıcısına yanıt
    Evet doğru.
  • Cozdunuz mu
    Home+power butona 10 sn basip yeniden baslarin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efetarikk -- 24 Eylül 2015; 16:21:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efetarikk E kullanıcısına yanıt
    Çözdüm hocam, tüm içerikleri ve ayarları sıfırladım sonra direk yedeğimi kurmayıp yeni bir iphone olarak ayarladım sonrasında kişilerimi ve fotoğraflarımı aldım. O şekilde de mi oluyordu.
  • Hocam teşekkür ederim bu arada, yeni bir iphone olarak ayarlayınca düzeldi, ben yedeğimi kuruyordum direk ondan olmuyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.