Şimdi Ara

Iphone 4 ile arama yapamıyorum!!!(sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Torov Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 günden bu yana telefonla arama yapamıyorum aradıgımda ekranda arama sımgesı belırıyor ses yok ıslemı bıtır dedıgımde ekran o sekılde kalıyor karşı tarafı arıyor hatta karşı taraf cevap vermesine rağmen bana ses gelmiyor karşı taraf aradığında ise normal olarak çaldığını soyluyorlar ama ıphone da herhangı bir gelen çağrı gorunmuyor sım kartı baska telefonda denedım sorunsuz arama yapıyor operator ıle ılgılı bır sıkıntı gorunmuyor sımı taktım cıkardım actım kapadım ama bır degısıklık olmuyor.Iphone nun diger butun fonksıyonları sorunsuz olarak çalısıyor sadece aramada bir problem var surum olarak 5.0.1 kullanıyorum yurt dısından aldım cıhazı?
    Lutfen arkadaşlar bana yardım edin kafayı yemek üzereyim yazılımsal bir problemmi var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydentist -- 9 Ocak 2012; 14:47:18 >

• Jb limi?
    Eğer öyleyse
    En son ne kurdun?
    Jb li degilse restore
  • Arkadaşım cıhazınız nedir? İphone 4- 3g-3g s hangısı ve yurtdışı sımfree mı yoksa sımlock mu? Hangısı ona göre size yardımcı olalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Arkadaşım cıhazınız nedir? İphone 4- 3g-3g s hangısı ve yurtdışı sımfree mı yoksa sımlock mu? Hangısı ona göre size yardımcı olalım...

Iphone 4- yurtdışı sımfree 5.01 kullanıyorum jb yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydentist -- 9 Ocak 2012; 11:52:41 >
  • Sam0 Arkadaşımızın dediği gibi o zaman Jb varsa en son indirdiğiniz porgamı sılın ve yenıden başlatın cıhazınızı eğer olmazsa restore edın.Sakın Jb cıhaza ayarlar kısımında sıfırlama yapmayın cunku cıhazınız acılmaz yıne restore etmek zorunda kalısınız Backup alın temız bır restore atın.Düzelecektır.Kolay gelsın...
  • quote:

Sam0 Arkadaşımızın dediği gibi o zaman Jb varsa en son indirdiğiniz porgamı sılın ve yenıden başlatın cıhazınızı eğer olmazsa restore edın.Sakın Jb cıhaza ayarlar kısımında sıfırlama yapmayın cunku cıhazınız acılmaz yıne restore etmek zorunda kalısınız Backup alın temız bır restore atın.Düzelecektır.Kolay gelsın...

jb yok arkadasım restore mu yapmam gerekır sımdı benım?
  • Evet en saglamı o siz restore edın...Yalnız backup alın restore etmeden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet en saglamı o siz restore edın...Yalnız backup alın restore etmeden...

sagolun arkadasım zaman ayırıp cevap verdıgınız ıcın hemen dedıklerınızı uygulayacagım umarım sorun hallolur
  • Okadar para ver, arama yapmasın

Edit:
  • Ben sana problemin sebebini söyliyim. 1 soru -1 cevap

sim kartı kestinmi ? cevap evet ise simkartı at ve 128 kb micro simkart al tak hiç restore etmene gerek yok

Simkart zaten micro 128 kb ise o zaman restoreden başka şansın yok malesef.

Sana bu işin geçici çözümünüde söyliyim dostum . ayarlarda telefon ayarlara gir ve tüm ayarları sıfırla de , cihaz açıldığında hat gelicek ama telefonu kendin kapatıp açarsan yine hat gelmiycektir yani telefonu kapatmadığın sürece sorun olmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 9 Ocak 2012; 13:26:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Ben sana problemin sebebini söyliyim. 1 soru -1 cevap

sim kartı kestinmi ? cevap evet ise simkartı at ve 128 kb micro simkart al tak hiç restore etmene gerek yok

Simkart zaten micro 128 kb ise o zaman restoreden başka şansın yok malesef.

Sana bu işin geçici çözümünüde söyliyim dostum . ayarlarda telefon ayarlara gir ve tüm ayarları sıfırla de , cihaz açıldığında hat gelicek ama telefonu kendin kapatıp açarsan yine hat gelmiycektir yani telefonu kapatmadığın sürece sorun olmaz .

evet sım kart kesılmıs 64 kb ama bır aydan bu yana kullanıyorum hıc sorun cıkarmadı ılk kez oldu.
    bu arada restore ıslemı basladı bıle su an devam edıyor sonucları soyleyecegım

• bilgi veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum restore sonrası sorun halloldu
  • Aynı sorun bende de var.Telefonum jbli ios 5.0.1 simkilitsiz,sim kart kesilmiş,1 aydır kullanıyordum bugün sorun çıkarmaya başladı.En doğru çözüm ne olur benim için ?
  • Bu sorunun aynısı bendede 2 ay kadar önce oldu yedeklerimi alıp telefonu sıfırladım. JB falan yok ios 5 yüklü.
    fakat aynı dert gene başladı bugun demekki bu başka birşey, varmı bilen bir arkadaş.?
  • Geçen hafta bende olmustu ama su anda bi sorun yok
  • KARDEŞ bendede ıphone 4s var arıyorum "operatör hizmetlerini kontrol et" diyor lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.