Şimdi Ara

İphone 14 - Sesli Facetime çalışmıyor (Görüntülü var) Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşımla beraber Tiflisten ben iphone14 o iphone13 aldık.

Her iki cihazda da tüm ayarları defalarca kurcalamama rağmen sesli facetime aktif olmuyor

Apple destek de yardımcı olamadı. Yaşadığım yerde gösterebileceğim bir apple store yok.

Saat, hesap, konuma kadar envayi çeşit şey denedik, defalarca sıfırladık, ios son sürüme güncelledik. Bütün izinler açık.

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım.

İyi akşamlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 14'te Sesli FaceTime Çalışmıyor (Görüntülü Var) Sorunu ve Çözümü

iPhone 14'ün görüntülü FaceTime özelliğini kullanabiliyor ancak sesli arama yapamıyorsan, bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• İnternet bağlantını kontrol et: Her iki tarafın da güçlü bir internet bağlantısına sahip olduğundan emin ol. FaceTime, sesli ve görüntülü aramalar için iyi bir internet bağlantısı gerektirir.
    • Mikrofonunu kontrol et: iPhone'unun mikrofonunun düzgün çalıştığından emin ol. Bir sesli mesaj kaydetmeyi deneyebilir veya başka bir uygulamada sesli kayıt yapmayı deneyebilirsin. Mikrofon çalışmıyorsa, temizlemeyi veya onarım için Apple Store'a götürmeyi dene.
    • FaceTime ayarlarını kontrol et: Ayarlar > FaceTime bölümüne git ve FaceTime'ın açık olduğundan emin ol. Ayrıca sesli aramaların etkinleştirildiğinden de emin ol.
    • iOS'unu güncelle: Eski bir iOS sürümü kullanıyorsan, güncellemeyi dene. Apple, hataları gidermek ve özellikleri iyileştirmek için düzenli olarak iOS güncellemeleri yayınlar.
    • Ağ ayarlarını sıfırla: Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne git ve Ağ Ayarlarını Sıfırla'yı seç. Bu, tüm ağ ayarlarını fabrika ayarlarına sıfırlayacak ve herhangi bir ağ sorununu gidermeye yardımcı olabilir.
    • iPhone'unu yeniden başlat: iPhone'unu kapatıp tekrar açmayı dene. Bu, küçük yazılım hatalarını gidermeye ve sorunun çözülmesine yardımcı olabilir.
    • Apple Destek ile iletişime geç: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Apple Destek ile iletişime geçmeyi dene. Cihazında bir donanım sorunu olup olmadığını belirlemene ve sorunu çözmene yardımcı olabilirler.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra, iPhone 14'teki FaceTime sesli arama özelliğini tekrar kullanabilmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam Tiflis'ten almış olabilirsiniz ama Çin cihazı olma ihtimali var cihazınızın. Öncelikle size sıfırlama-güncelleme yaptırmadan önce bunu kontrol etmeleri gerekirdi. Öncelikle model numarasından bunları kontrol eder misiniz? Zaten Çin cihazı ise ne yaparsanız yapın sesli Facetime, Grup Facetime kullanamayacaksınız. Buna ek olarak e-sim desteği de yok bu modellerin. Siz bir model numarasını kontrol edin hocam. Ona göre bilgilendirme yapayım.

• Evet hocam kontrol ettim Çin cihazı. 😕

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hysteria35 H kullanıcısına yanıt
    bi çözümü yokmu bunun ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çözüm bulursan haber ver hocam merak ettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CH/A olan modellerde sınırlama var ;

Alıntı

metni:
    eSIM, Çin ana karasında desteklenmez.Grup FaceTime, Sesli FaceTime ve FaceTime bağlantıları Çin ana karasında desteklenmez.Bulunduğunuz ülke veya bölgeden bağımsız olarak Çin ana karasında satın alınan iPhone modellerinde FaceTime araması için bağlantı oluşturma işlemi desteklenmez.
  • Belli ki facetime kulllanamayacağız. Üzdü.

• işin kötüsü facetime ile ulaşılabilirsiniz ama arama sizin ekranınıza düşmüyor iş telefonu olarak kullananları üzecek bir durum

• Benimki de çin cihazı vay anasını üzüldüm şimdi gerçi hiç kullanmamıştım ama birgün lazım olsa kullanamayacağız demek ki :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz et yahni denklemi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.