Bildirim
Vodafon tarife yenileme kampanyası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler 🙏 dandik bimcell de bile en ucuz tarife 39 lira size ıyı cıkmıs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dil -- 16 Mayıs 2022; 9:49:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bulamadım bende cıkmadı bu kampanya direk 49tlden baslayan tarifeleri gösteriyor, link atabiliyor musunuz
-
Sınırsız red paketi 339 liradan yeniletmeye çalışıyor, aylık süpetmarket çekinden fazla fark bu ben pas geçtim 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Fiyatları ve GB'ları kişiye özel oluyor bunların. 5 GB olan tarifeye pederi 39 TL'den geçirmiştik zar zor.
-
sağolun hocam kişiye özelmiş burda en uygun 51tl paket gösteriyor.
-
sürekli bakıyorum.
yüksek tutarda çıkıyor..
-
Kampanya hediye TL 100 lira olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 24 Mayıs 2022; 16:18:15 >
sınırsız paket 199 tl. işimi görmüyor.
bana 30-40 liralık paket lazım.
-
İnternet kullandığım şirket hattımı kayıtlı cep telefonumda çalıştırdıktan sonra kişisel hattım için 77 liraya yeni taahhüt yaptığım paketimi ( 20 gb 1000 dk 1000 sms) cayma bedeline (40 tl) katlanacağımı belirterek faturasıza geçmek istediğimi belirterek müşteri hizmetlerinden talep oluşturdum. 5 gb 1000 dk konuşma ve 250 sms için 33 tl ye anlaştık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
en ucuz 7gb 54 tl var bende o sayfada
-
18gb red 70tl aylık 2 gb 12 ay hediye, 20 gb 75 TL aylık 2 gb hediye. İlk ay 10gb hediye ayrıca.
Sizi arayıp mı bu teklifi verdiler? 18gb 2000dk 89 tl teklif verdiler bana
-
Hayır uygulamada bana ne var da görünüyor. Ayrica arayıp teklif te etti müşteri temsilcisi ayni tarifeyi. Uzatayim bari iyi gibi.
Yani çekimimden memnunsanız uzatın bence. Telekom işyerinde çekmediği için turkcele geçebilirim. Ya da böyle bir teklif gelirse vodafone da kalırım ben de.
-
İzmir'de is görüyor. Genelde çekiyor heryerde. Hatta telekom daha kötü. Vodafone ceken yerde tt çekmiyor bazen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stentor -- 29 Mayıs 2022; 19:39:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X