Merhaba arkadaşlar 2 Aralık 2021 İtibariyle artık faturasız hatlarda bu kampanyadan yararlanabilecektir. Faturalı Ve Faturasız hatlar artık aynı ekipte olabiliyor. En az 2 ve en fazla 5 kişi ile ekip kurulabiliyor. Genç Tarifelere ayda 2Gb ücretsiz bir şekilde alabiliyor(40 tl ve üzeri paketi varsa ise). Birde Yeni hat alan müşteriyi 7 Gün içinde gruba alırsan her ay 1Gb kazanıyorsun. Kampanya 31.12.2021 tarihine kadar fakat yenileneceğinden eminim. Arkadaşlarınız yada aileniz ike ekip kurabilirsiniz, yada buradan yardımlaşabilirsiniz :) Kampanya’ya Bu linkten de ulaşabilirsiniz https://m.turkcell.com.tr/#giris Kampanya hakkında daha fazla bilgi şu şekildedir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 15 Aralık 2021; 7:2:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Biz Kampanyası [Faturasız]
-
-
Turkcell kendini bayağı toparladı, dev 80 olsun, gollercepte olsun, şimdi de biz.
Dev 80 + şampiyon paket + gnç çatlat + salla kazan + Turkcell biz ile efsane kombo olur. Aylık ölüsü bile 20 GB eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 6 Aralık 2021; 4:10:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
25 yaş altı en azından günlük 2 gb kazanıyor ama 25 yaş üstü için bir mantığı yok açıklamaya göre. Sadece birbirine internet gönderme özelliği var başka bilmediğim şeyler yoksa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dirisi kac gb olur hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biz gruplari arasinada sinirsiz konusma var.
sevgililer icin
uzak mesafe iliskisi yasayan insanlar icon
anne baba kardeslerden olusturulan aile ici gruplar icin
anane dede gibi aile buyuklerinin icine katilan gruplar icin
Do ayrıcalıklar kısmında çıkmıyor, web sitesi de şu an için hata veriyor.
“Dijital Operatör veya turkcell.com.tr üzerinden kolay bir şekilde Turkcell Biz ekibinizi oluşturabilir, sevdiklerinizi davet edebilirsiniz!”
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell geliyor aç yolu
Turkcell Biz'e bugün üye olup 2 aile bireyini davet ettim davetler kabul edildi, ve üyeler aktif görünüyor.
Fakat onları aradığımda dakikalar gidiyor !
Biz üyeleri kendi aralarında bedava konuşmaları gerekmiyor mu ? yoksa ben mi yanlış anlıyorum ?
Üyelerde DEV80 paketi bu ay alındı.
-
-
Bende Dev80 paketi olan 20000 den düşüyor. O paket yüklenmiş ama halen 1500dk.
Acaba gruba üye olan 2 numarada aynı şahıs adına kayıtlı, sorun bundan kaynaklı olabilir mi ?
Yok farklı hat sahipleri
Sabahın köründe Turkcell biz katılım ona smsleri gelmiş, dedim bir umut herhalde şimdi oldu.
Aradım ,yine ana paketten yiyor.
Bedava dakikalar halen 1500dk.
Yahu biz Türk telekoma kızardık bu turkcell de aynı şeyin farklı rengiymiş.
Geçtikten sonra 2 günde arayan ara ara ulaşılamaz olduğumu söylüyor. Arıyorlar çalıyor, açıyorsun bu sefer ses yok.
Dağın başındada değiliz, Ankara'da meclisin dibindeyiz hani.
Hocam ankara genelinde çok fazla sinyal bozucu cihazlar var 15 temmuzdan sonra aynı sıkıntıları bazen bende yaşıyorum. Kızılay taraflarından araba navigasyonunun gps i bile çalışmıyor.
Günlük Olarak evet
İşlem önceliği olabilir belki o yüzden olmuş olabilir
Valla öyle umarım 5G de paket fiyatlarını artırmazlar. İhaleyi yine onların alacağı kesin
Artık niye beni aramadın diye trip atmaz kız arkadaşlsr d
Her türlü 5G'de rezalet fiyatlandırma göreceğiz hocam. Şakam yok 5G hızında 2 GB internet 50 TL/60 TL fiyat çekerlerse şaşırmam hele hele Türk Telekom'dan beklenir mi beklenir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
40tl paket şartı varsa sıkıntı, dev80 ile kullanılamaz.
Benzer içerikler
- ses paket aşımı nedir
- hızlı giriş nedir
- telefon sürekli meşgul çalıyor
- tc ile numara sorgulama turkcell
- hat bilgilerini gizleme turkcell
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- turkcell telefon kiralama
- gizli numaradan arama
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X