Şimdi Ara

Mevcut abone VDSL-Fiber TTNET 100 Mbit 409 TL | 200 Mbit 579 TL | 500 Mbit 669 TL |1000 Mbit 779 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
4
Favori
1.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haber veren @Yavuzd58 arkadaşa teşekkürler. Fiber yada VDSL farketmiyor. Fiber altyapıda modem ücreti dahil değil. Sadece mevcut aboneler yararlanabiliyor sözleşmeniz 15 ay uzamış oluyor. Tivibu v.s. aboneliğiniz yoksa cezai işlem yok tivibu v.s. varsa onlar ayrıca ekleniyor. Müşteri hizmetleri bilgilendiriyor zaten.

1000 megabit internete 1000 tl ödüyorsanız 779 TL + modem ücretine düşecek.

Onun mesajı

“Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2” bu kampanyadan yararlanmak istiyorum diye yazın twitter ttdestek yada facebook sayfasına onlar dönüş yapacaktır. Sizin aramanızla olmuyor. Bu kampanya mart ayı sonuna kadar uzatılmış. Daha sonrasında devam edermi bilgim yok. Mevcut ttnet aboneleri bu kampanyadan yararlanabilir.

Mevcut abone VDSL-Fiber TTNET 100 Mbit 409 TL | 200 Mbit 579 TL | 500 Mbit 669 TL |1000 Mbit 779 TL

Benim mevcut paketim vardı twitterdan yazdım aradılar 15 ay yenileme oldu 530 tl olan faturam 400 tlye indi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 3 Şubat 2025; 16:3:11 >

• konusu açıldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Kapatılmış galiba göremedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 1 saat içerisinde geçtim. Arkadaşımı aradıklarında duymamış. Tekrar arayacağız diye mesaj atmışlar ancak 2 gündür arayan yok. Başka nasıl iletişime geçebiliriz veya bu durumu yaşayan oldu mu?

• Tearz kullanıcısına yanıt

tekrar yazsın gene arıyorlar

• dgknn89 kullanıcısına yanıt

konu yanlış yerde diye sildiler bari taşısaydılar

• @Yavuzd58 bu kampanya bitti mi acaba? twitter dan yazdım.

Merhaba, güncel kampanyalarımıza OİM (https://onlineislemler.turktelekom.com.tr) üzerinden göz atabilir ve size en uygun teklifimizi değerlendirebilirsiniz. ^Ahmet

yazmışlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netman 100 Mbps 499,90 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Devam ediyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TT destek ekibine yazdım devam edip etmediğiyle ilgili olarak bilgilendiririm.

• Bugün geçiş yaptım, devam ediyormuş. Haber veren arkadaşa teşekkürler

• sanchopanza26 S kullanıcısına yanıt

Başka firmadan mı geçiş yaptınız.

Turk telekom sayfasında bu kampanyadan bahsedilmiyor.

• viperc V kullanıcısına yanıt
    Hayır mevcut taahhütlü tt internet müşterisiydim. Müşteri hizmetlerini arayıp bu kampanyadan yararlanmak istediğimi söyledim, kayıt oluşturdular, yetkili birim sizi arayacak dediler. Ertesi gün aradılar ve geçişim sağlandı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.