Paketler ateş pahası ama... Bimcell numara taşıma kampanyası için: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159771671 içerik şöyle: ---- @HızırBey den Alıntı ---- Arkadaşlar sıralamayı şu şekilde yaptım; Numaranızı Bimcell'e taşıyın, ŞART 1: Abonelerin kampanyadan faydalanabilmesi için pazarlama izni ile veri paylaşım izni vermiş olmaları gerekmektedir. (EVET yazıp 8070 'e göndererek izni verebilirsiniz) Hatta Telekom müşterisi iseniz izni hattı taşımadan da verebilirsiniz. Otomatik olarak BİMcell’le Tanış Kampanyasına dahil oluyorsunuz, Sonrasında mevcutta Bimcelli bir abone ile Dostum Kampanyasına katılın (DOSTUM boşluk 10 haneli mevcut Bimcelli numarası 4551 e sms) En son Dost paketlerden ihtiyacınıza göre seçim yapıp yükleyin (Kredi kartı ile Lira yüklemeden de Paket yükleniyor) ŞART 2: 6 ay boyunca Dost Küçük, Dost Orta, Dost Büyük, Dost Mega, Dost Ultra, Dost Konuşan veya Dost Genç faturasız Bimcell paketlerinden biri tanımlı olan aboneler faydalanabilecektir. Ben Telekom'dan taşıdım ve Dost Küçük paketi seçtim, 3 GB + 750 DK + 250 SMS + 5 GB + 5GB şeklinde kampanyalar tanımlandı. (Sil süpür de var)https://www.bimcell.com.tr/Content/248/karma-paketler.aspx https://www.bimcell.com.tr/Content/261/dostum-kampanyasi.aspx https://www.bimcell.com.tr/Content/266/bimcellle-tanis-kampanyasi.aspx < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f2012 -- 12 Ekim 2024; 3:4:54 > |
Bimcell Yeni Hat 375tl 'Ekim 2024'
-
-
Yurtdışında kaç ülkede kart aldım ücretsizdi bizi soyuyorlar burada simkart parası ve paketler ile
-
Burada da ücretsiz yeni hat için verdiğin paranın hemen hepsi vergiye gider.
Paketlere gelince turktelekom ve türkcell devlet malı olduğu için tekel olarak iş görüyorlar rekabet yok. O da dolaylı vergi. Vodofone devlete karşı çıkıp fiyat kıramaz.
Sonuç olarak soyulan halk memnunsa durmak yok yola devam.
-
6 ay ek 5gb acaba taşıma ile geçerli mi -
zaten 180 tl her ay alınan vergı dahıl..15*12
kalanı da damgadır tahsistir
vergı oduyorsun zibilyon tl
bu da bedava yani+ vergi sadece
-
Hayır sadece yeni hat alımlarında geçerli. -
sadece 375 lira verip yeni numaramı alıp çıkıyor muyum ekstra bir ödeme ek paket alma gerekliliği durumu olur mu
-
Hat fiyatı piyasaya göre uygun tamam da paketler o kadar masum değil, bimin dostluğu da bu kadar anca.
-
Faturasız kullanmak isteyenlere fiyatları normal. 160₺ şu an başka yerde paket yok. Arada sırada yükleme yapana sadece alo alo takılan için en iyisi hala( faturalı sözleşmeli fiyatlarla kıyaslamayın) -
Bimcell alıp tt ye taşısak yeni müşteri kapsamında oluyor mu -
hangi ülkede kart ücretsiz ? avrupa 'da birçok yerde 1-5 euro arası. -
Paketsiz olarak standart konuşma ücretleri ile bimcell yeni hat almak mümkün değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
hangi ülkede kart ücretsiz ? avrupa 'da birçok yerde 1-5 euro arası.ispanyol kartımda var bulgar kartımda 5 krş odemedim
-
Yeni hat aldığımızda sadece 375 TL mi ödeyeceğiz? -
Bimcell i tt ye tasiyamiyorsun. Once vodafone veya Turkcell e tasiman lazım. Sonra tt ye tasiyabilirsin. -
hayır bir dost pakette almak zorunluymuş.
yani en düşük paket 160₺+375: 535₺ odiyeceksin.
bence fırsat.
niye diye sorarsanız yeni yılda hat ücretleri 1000₺ den aşağı olmaz. -
Yeni numara isteyen NETGSM'den alsın.
Üç ayda bir eksiksiz zam şirketten numara alınmaz.
-
hocam eğer şahsi kendi hattı olarak kullanacaksa net gsm sıkıntılı cogu bankadan sms gelmıyor.
diğer türlü mantıklı.
zama gelecek olursak 3'ü beraber hareket edıyorlar. tt-turkcell-vodafone hepside kazık
-
hocam en düşük paket 160₺ bu 1 senelik mi tahattutmu sadece hat alirken 1 defalik mi
Yurtdışında kaç ülkede kart aldım ücretsizdi bizi soyuyorlar burada simkart parası ve paketler ile |
BUGÜN ALDIM, PAKET ZORUNLU DEGİL. 375 TL ÖDEYİP HATTI ALDIM, YAKLAŞIK YARIM SAAT İŞLEM SÜRÜYOR AYRICA İLK AÇILIŞTA Hattınız aktif olduktan sonra, 30 Gün içerisinde KAYIT BIMCELL BONUS yazıp 4551’e gönderebilirsiniz 9 GB 300 DK 300 SMS VERİYOR
|
Burada da ücretsiz yeni hat için verdiğin paranın hemen hepsi vergiye gider. Paketlere gelince turktelekom ve türkcell devlet malı olduğu için tekel olarak iş görüyorlar rekabet yok. O da dolaylı vergi. Vodofone devlete karşı çıkıp fiyat kıramaz. Sonuç olarak soyulan halk memnunsa durmak yok yola devam. |
zaten 180 tl her ay alınan vergı dahıl..15*12 kalanı da damgadır tahsistir vergı oduyorsun zibilyon tl bu da bedava yani+ vergi sadece |
Nerden nereye eskiden sokaklarda hatlar bedava dagitilirken uzerine para verilirken simdi 800 liralardan bahsediliyor.. Biz talep ettikce bu operatorler bizi sevmeye devam edecek. Diyeceksiniz cogu vergi . Vergiyse vergi operatorlerin vergisinide mi biz odeyelim. Taksi cagiriyorsunuz ama taksici araban varsa gotururum diyor bu bize ozel bisey galiba. En azindan her tcye 1 adet tum operatorler ucretsiz saglamalı! |
Hat fiyatı piyasaya göre uygun tamam da paketler o kadar masum değil, bimin dostluğu da bu kadar anca. |
Faturasız kullanmak isteyenlere fiyatları normal. 160₺ şu an başka yerde paket yok. Arada sırada yükleme yapana sadece alo alo takılan için en iyisi hala( faturalı sözleşmeli fiyatlarla kıyaslamayın)
|
hocam eğer şahsi kendi hattı olarak kullanacaksa net gsm sıkıntılı cogu bankadan sms gelmıyor. diğer türlü mantıklı. zama gelecek olursak 3'ü beraber hareket edıyorlar. tt-turkcell-vodafone hepside kazık |
Benzer içerikler
- turkcell 60 gb 390 tl
- turkcell efsane yeniden
- 1 günlük 10 gb linki
- hiking a43 alınır mı
- turkcell 25+25 gb 50 tl
- telegram indirim kanalları
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X