Bildirim
03.07.2024 TURKCELL yeni fiyatlar..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
OHA.
-
Resmen soygun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle Şeyler Turkcell de olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone sinirsiz 1000 tl en iyi secenek su piyasada
Artan enerji maliyetleri her seye yansiyacak daha bu baslangic
Turkcell baya pahali bu gidisle en uygun netgsm kalacak gibi baz istasyonu kiradan baska gideri yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be Turkcell…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tavsiye etmem. Sınırsız pakette kasıtlı %90 hızınız bölgede ne kadar çekiyorsa düşürüyorlar ... En fazla 6MBit alırsın ... Aynı noktada aynı cihazda aynı anda sınırsız olmayan da bariz yüksek hızlardadır. O yüzden Vodafone sınırsız tavsiye etmem.
-
Berbat fiyatlar, berbat paketler. Klasik Tcell.
İnternet hız testi yapsan 1 GB bitiyor. Bunlar paket diye sunuyor.
Tarifemin bitmesine 35 gün vardı Dün star15 e geçtim 240 tl 1sene yırttık bakalım.
-
Az önce 532'den aradılar, faturasızdan faturalarıya geçirmek için Rahat paketleri önerdiler fahiş fiyata üstelik utanmadan. Kibarca geri çevirdim ancak ağzıma gelene söyleyesim vardı da neyse dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Temmuz 2024; 11:52:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturasızdan Fatıraluya geçiş tarifelerine zam gelir mi acaba faturasıza geçip geri faturalıya geçmeyi planlıyorum 3 aylık cayma hakkımı kullanıp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelmediyse bile kısa sürede gelir hızlı olmanız lazım.
Yakında telekomun zamlarida açıklanır.hemen hemen tutarlar aynı olur.Ama suda bir gerçek turkcell rahaligida ne telekomda ne vodofonda var..
Superbox ve Normal paketlere zam geldi. Aslında her şeye zam geldi. Asgari ücretlileri (biz dahil) zor günler bekliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Operatör bağımsız, taahhütü dolmak üzere olan varsa yenilemeye baksın. Tüm operatörlerde güzel zamlar olacak belli ki. :D
-
bana onerdigi en ucuz tarifesi 380 tl tt nin 78 gunum var tahut bitimine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 9 Temmuz 2024; 23:22:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Berbat fiyatlar, berbat paketler. Klasik Tcell. İnternet hız testi yapsan 1 GB bitiyor. Bunlar paket diye sunuyor. |
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tercih edilen ağ türü xiaomi 2024
- aradığınız numara kullanılmamaktadır diyorsa
- turkcell hat devir ücreti
- telefonum açık olduğu halde arayanlar ulaşamıyor
- turkcell sanal numara alma
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- esim nedir
- mobil imza nasıl alınır
- netgsm ne zaman açılacak
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X