Şimdi Ara

21.03.2020 Türknet rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 09.03.2020 tarihinde yeni abonelik başlattım. daire 3 te oturduğumu beyan etmeme rağmen daire 4 e abonelik yapılmış. çünkü daire 3 e daha önce abonelik yapmışlar ama ev de internet yok abonelik başlatırken kontrat filan istemedikleri için başka daireye verdikleri aboneligi benim dairem üzerinden göstermişler. abonelik başlatan müşteri temsilcisini şikayet ettim ve bu şekilde bir mesaj geldi.

merhaba bey, talebiniz uzerine 09.03.2020 tarihli gorusmenizi dinledik.
    nakil islemi saglamaniz durumunda herhangi bir ucret talep etmeyecek ve temsilci hakkinda aksiyon alacagiz.
    bilginize sunariz.
    ıyi gunler dilerim. b001

diye mesaj geldi tamam dedim sorunum çözülüyor bugün yine aranarak nakil ücretinin 99 tl olduğunu ödemediğiniz takdirde yardımcı olamayacaklarını beyan ettiler bugüne kadar 50 den fazla aradılar ama sürekli sorun yaratmaktalar. ben bu kadar iş bilmez birbirinden habersiz adamın çalıştığı bir yer görmedim doğal olarak aboneliğimi iptal işletmelerini başlattım. ücret alınmayacağını söylediler iptal işleminde ama yine de güvenmiyorum.

dip not. kullandığınız düzgün bir servis sağlayıcısı ve paket varsa önerirseniz sevinirim.

• Yorumsuz...

• BBlackman kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profilinizi kontrol edebilmemiz için aldığınız hız testi sonucu ile birliktehttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek dönüş sağlayalım.
  • Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. PM üzerinden müşteri numaranızı ve yaşadığınız sorunu kısaca tekrar iletir misiniz? Ben kontrol ederek size yardımcı olmak isterim.
  • Nakil ücreti talep etmemeleri gerekir diye düşünüyorum. Umarım düzelir probleminiz.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Etmeyeceklerini beyan ettiler zaten gelen mesajda aradılar ücretsiz nakil için tamam dedik. Bugün yine aradılar 99 TL ücreti dediler karşı çıkınca yardımcı olamıyorum diyerek görüşmeyi sonlandirdilar. daireye kabloyu bağlamaya gelen personelde kabloyu bulamadım elektrikçi çağırın kapıya kadar bulsun ben gelir bağlarım dedi. Ben de elektrikçi çağırayim siz gelmeyin ben kurulum ücretini elektrikçi ye vereyim kapıya kadar geldiyse elektrikçi baglar ben de bağlarım dedim yok illa 99 TL alacaz kuruluma gelmemiz lazım diyorlar ama elektrikçi çağırın önce diyorlar başlı başına saçmalık. Ben daire 4 olacaksa kabul etmiyorum dememe rağmen 2 müşteri temsilcisine en son aboneliği yapan bilgisiz agent aradı daire alakası yok port4 boş dedi daireyi bağlıyor mu dedim hayır dedi. Ben daire 3 te oturduğumu defalarca belki 20 kere söyledim. Daire benim ustumeyken başkasına nasıl abonelik verdiklerinde sordum tabi cevap vermiyorlar. Devlete göre ikamet ettiğim daireye başkası kullanıyor diye abonelik alamamakta tuhaf.

Merhaba Oguz Bey, talebiniz uzerine 09.03.2020 tarihli gorusmenizi dinledik.
    Gorusmede temsilci sizlere daire 3'un bos olmadigini iletmis fakat farkli bir port uzerinden sizin talebiniz ve onayinizi alarak 4 numarali dairede hizmet baslatmistir. Nakil islemi saglamaniz durumunda herhangi bir ucret talep etmeyecek ve temsilci hakkinda aksiyon alacagiz.
    Bilginize sunariz.
    Iyi gunler dilerim. B001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghiscar -- 21 Mart 2020; 17:6:15 >

• Ghiscar kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Size gönderdikleri mesajda yazanın sağlanacağını düşünüyorum.Umarım yanılmayız. @TurknetDestek yardımcı olur musunuz?
    Merhaba, nakil işleminizin ücretsiz yapılması için gerekli görüşmeleri yaptım. Size nakil işlemi için arama yapıldığında onay vermeniz yeterli.
    Nakil işlemini ücretsiz olarak yapacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilginiz için.
    Ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim
  • Evet öyle dendi yine arayan arkadaş 99 TL dedi bu şirkette niye herkes birbirinden habersiz. Diyorum ki ucretsizse kabul ediyorum. Benim bilgim yok size dedilerse öyle olur muhtemelen diyor. Mesaj geliyor ücretsiz diye araniyorum ücreti 99 TL deniyor. Siz ücretsiz diyorsunuz arıyorum mesajı okuyorum öyledir muhtemelen diyor ben bu kada bilgisiz iş bilmez bir çağrı merkezi görmedim

70 kere aranmisim hala burda teşekkür ediyorsunuz ben abonelik iptal işlemini başlattım herhangi bir kurulum herhangi bir internet kullanımı olmadı çünkü bir internetei bağlamayı beceremediniz.

Arkadaşlar uzak durun ucuz etin yahnisi böyle oluyor. Ailemden fazla bu iş bilmez adamlarla görüştüm. Ekşi sözlüğe de bu rezaleti yansitacagim

Sunu cevaplayın bari umudum yok ama bir daha sizle uğraşmamak adına kurulum olmadı interneti doğru adrese bile vermediniz iptal işleminde herhangi bir ücret ödemesi olacak mı? Yarın sabah faksı gönderiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghiscar -- 24 Mart 2020; 15:34:3 >

Sizi aradıklarında kabul edin. Faturanıza 99tl yansırsa, buradaki @TurknetDestek hesabı faturanızı düzeltir.
    Hocam kimse birşey çözemiyor bu kadar aramaya aranmaya insan utanır gelir halleder. Konuşmaları toplasan 4 saat yapar top gibi o oraya atıyor diğeri ariyacaklar diyor bak acil telefonum çekmeyecek dedim 14.28 de 30 dk içinde Bensu hanım dönüş yapacak dediler. Ne benay kaldı ne Şenay arayan soran hala yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghiscar -- 24 Mart 2020; 15:43:52 >

@TurknetDestek

Forum arkadaşımız arama geldiğinde 99tl denilse bile kabul etsin, eğer fatura yansırsa siz düzeltirsiniz bu şekilde halledilebilir mi bu problem?
    Şikayet ettim dedim ki yardımcı olamayacağını söyleyip konuşma bitmiş bir çözüm olmamış. Ben suratıma kapattı demedim ki şikayet kaydını alan bile düzgün şikayet alamıyor. Bakın belirtiyorum numaramı özelden anlattım yardımcı olamayacağını söyleyip görüşme bitmiş.

Biri de desin arkadaş biz beceremiyorum. Ben zaten arandım hanımefendinin biri işleminiz başladı dedi. Sonra yine 99 TL dendi. Yine başlasa yine aranacak benim aboneliğimi hiç bir ücret yansitmadan iptal etsinler bana uzak olsunlar. Bir sorunla 14 gündür başa cikamayan bir firma ileride yaşanacak hiç bir sorunla başa çıkamaz. Müşteri temsilcisi cumartesi günü yaptığım görüşmede iptal işleminden herhangi bir ücret alınmayacak dedi ama güvenemiyorum firmaya benle ugrasmayin. Abone olmayı düşünen de tekrar düşünsün. Haklı ya da haksız da aramıyorum ben 14 güne bana para ödeyecek müşterinin her bokunu hallederim kimse kusura bakmasın. 14 gün yanlış yapılan abonelik yüzünden bekledim. İptal etmesek bu yüzyılda sorunumu çözerler.

Herhangi bir ücret alınmayacağını mesaj içerisinde de yazmışlar. Dilerseniz nakil işleminizi başlatın.
  • Arıyorlar sonra yine benim isteğim müşteri hizmetleri iptal ederseniz her hangi bir ücret yansitilmayacaktir. Ne kurulum yapılmış ne de modem alınmış dedi. Ben müşteri hizmetlerinden mağdur oldum zaten o yüzden burda bu firma yetkilisi bunu beyan etsin yeter. Kendisiyle özelden konuştuk. Bana nakil yapmanız gerekiyor dedi yaptım yine aradılar 99 TL diye bi ayrıcalığı olsaydı zaten ben hallediyorum derdi sanırım.
    Cevap yazsın bakalım ne diyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

@TurknetDestek

Forum arkadaşımız arama geldiğinde 99tl denilse bile kabul etsin, eğer fatura yansırsa siz düzeltirsiniz bu şekilde halledilebilir mi bu problem?
    Böyle saçma bir çözüm olabilir mi? Düzeltiriz diyip yine sözlerinde durmazlarsa ne olacak?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.