Şimdi Ara

^^AMD 9 temmuz saat 07:20 Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu gün işe erken geldim biraz

sanırım indirimler epey erken oldu. daha fazla beklemedim sabah sabah sipariş verdim. (x firmanın bayisi arkadaşımın hesabı)

beklenen indirim değil tabikide (daha fazla düşmesi lazım), fakat indirimle beraber brisbane 3600 sıkıntısı olacak gibi geldi tükenmeden alayım dedim. Bazı fiyatlar aşağıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsis -- 9 Temmuz 2007; 7:35:47 >

• gigatekte de inmiş...
  • valla iyiki erken almışın peynir ekmek gibi gider şmdi işlemciler gelmeside zaman alabilir...bakalım intel neler yapcak
  • Günaydın arkadaşlar,amd işlemcilerle pek ilgim yok ama merak ettim,indirimin nekadar olacağını vaad ediyorlardı nekadar oldu?
  • 22 temmuz da da İntel indirim yapıcak core2duo lar her zaman Amd den üstün şu an ve overclock performansları daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Temmuz 2007; 9:16:21 >
  • genel performanstan ziyade son kullanıcı için fiyat performans önemli, bu indirimlerle amd satış cirosunu arttırır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: epsis

arkadaşlar bu gün işe erken geldim biraz

sanırım indirimler epey erken oldu. daha fazla beklemedim sabah sabah sipariş verdim. (x firmanın bayisi arkadaşımın hesabı)

beklenen indirim değil tabikide (daha fazla düşmesi lazım), fakat indirimle beraber brisbane 3600 sıkıntısı olacak gibi geldi tükenmeden alayım dedim. Bazı fiyatlar aşağıda.

hangi site bu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede amd dogru yolda..........
  • AMD'nin yeni fiyatları ile ilgili tüm bilgileri buradan alabilirsiniz,
    http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_609,00.html?redir=CPPR01
  • Vatan Bilgisayarda ne zmn iner bu fiyatlar ?
  • Aslında bu geçiş döneminde böylesine uygun fiyatlı çift çekirdek teknolojisine geçmek mantıklı gibi
  • Gigatekte Blackbox kuponlusu 196$+Kdv

3 adet oyun ve X2 6000+ islemci bu fiyata muhtesem. Ben siparisimi verdim bile
  • Gigatek x2 6000+ am2 300ytl.Gayet uygun.Bu arada bu işlemci Core2duo dan hangi işlemciye bedel?
  • Amd 5600 neden inmemiş hala?.
  • Biraz daha sabır,hepsi düşecek dahada düşer bu işlemciler merak etmeyelim.kafamızı bir yerlere çarpmamıza gerek yok.Kafa her zaman lazım
  • x2 6000 core2duo e6600 eş değeridir.
  • Bu arada bu black box neyin nesidir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

AMD'nin yeni fiyatları ile ilgili tüm bilgileri buradan alabilirsiniz,
    http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_609,00.html?redir=CPPR01

fx57 hocamhttp://www.fx57.net/ bu site sizinmidir. 2-3 gündür takip ediyorumda, yada rumuzunuz internet alemlerinde paylaşılamıyor sanırım tebrikler...

• amd 6000 250$ mı neydi, şimdi 199$. tam bu hafta alacakken müthiş oldu bu.
  • sizce amd X2 6000+ VE X2 5600+ ağustosun 7 sine kadar ne kadara düşer?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.