Şimdi Ara

^^AMD 9 temmuz saat 07:20 Türkiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 22 temmuzu bekseydin keşke kıyaslama yapardın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkemliboy

Bu arada bu black box neyin nesidir?

Blackbox = Half Life2 Episode Teo, Team Fortress ve Portal oyunlari barindiran bir cesit hediye paketidir. Bu oyunlar ciktigindan verilen sifre ile steam dan bedava indirebileceksiniz. Yani 50-60$ lik bir paket. Bu da X2 6000+ in fiyatini 130-140$+Kdv ye getirir
  • İlginç siteden indirdikten sonra ne anladık bedavasından.Önemli olan bedava oyunu vermesi değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fat1453

İlginç siteden indirdikten sonra ne anladık bedavasından.Önemli olan bedava oyunu vermesi değil mi

crackli indirmiyorsun kardesim, lisansli indiriyorsun. Sizin icin ne kadar önemli bilmiyorum ama isin icinde Kul hakki olayi var
  • Bende bi ürünün satın alınmasından yanayım eyvallah;ama interneti 256 olanda var, kotalı kullananda,dial-up olanıda şimdi bu arkadaşlara bedavamı olmuş oluyor.indirme sorunuda var.ülkemizde en yüksek hız 2048 ve çok pahalı olduğuna göre pakede bedava demenin ne kadar yanlış olduğu ortadadır o kadar...
  • quote:

Bende bi ürünün satın alınmasından yanayım eyvallah;ama interneti 256 olanda var, kotalı kullananda,dial-up olanıda şimdi bu arkadaşlara bedavamı olmuş oluyor.indirme sorunuda var.ülkemizde en yüksek hız 2048 ve çok pahalı olduğuna göre pakede bedava demenin ne kadar yanlış olduğu ortadadır o kadar...

O zaman gidip üc oyuna 100-150YTL para verip elden alicaksin, Ya da bir ayda kotayi doldurup fazladan 10-15 YTL vericeksin tercih sizin
  • Demekki bedava vermiyormuşlar.
  • quote:

Demekki bedava vermiyormuşlar.

Arkadasimn ne bekliyordun cikmamis oyunlari nasil dagitacaklardi. İstersen bir modem ve bir aylik ücretide göndersinler
  • am2 ıcın ucuz crossfıre destegı olan anakart tavsıyenız varmı.bırde ıkı pcı-ex16x olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

am2 ıcın ucuz crossfıre destegı olan anakart tavsıyenız varmı.bırde ıkı pcı-ex16x olmalı

Ati RD480 chipsetli anakartlar fiyat olarak cok uygundur ve 8x e 8x crossfire destegi sunarlar
  • fiyatlar mükemmel olmuş
  • Beyler acaba bu fiyatlar VatanBilgisayar'a ne zaman yansır Tel. actım kadın diyor "Öyle bir bilgimiz yok" tabi indirimde yok AMD 6000 375ytl!!!
  • Athlon 64 X2 6000+ === 178 dolar. daha önceden alanlar çok sinirlidir sanırım. gene amd yolu gözüktü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chorme86

Beyler acaba bu fiyatlar VatanBilgisayar'a ne zaman yansır Tel. actım kadın diyor "Öyle bir bilgimiz yok" tabi indirimde yok AMD 6000 375ytl!!!

vatanın teknoloji satması cinayet ordan teknoloji satın almak felakettir:=)
  • quote:

Beyler acaba bu fiyatlar VatanBilgisayar'a ne zaman yansır Tel. actım kadın diyor "Öyle bir bilgimiz yok" tabi indirimde yok AMD 6000 375ytl!!!

Vatanbilgisayarı bende aradım banada aynısını dediler bilgimiz yok
  • hocam 178 dolara nerede buldungigatekte 190 dolar

quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

Athlon 64 X2 6000+ === 178 dolar. daha önceden alanlar çok sinirlidir sanırım. gene amd yolu gözüktü.

[
  • quote:

x2 6000+ gigatekte 300ytl.AMD fiyatları çekti.Dolarda düştü.Kısaca Allah verdi iki göz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkacmaz -- 9 Temmuz 2007; 23:43:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.