Şimdi Ara

21.03.2020 Türknet rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sizden ücret almayacağız diye sms gönderilmiş, @TurknetDestek ücret almayacağız demiş. Eğer yine de almak isterlerse ve faturayı düzeltmezlerse bu durumda bu mesajların ekran görüntüleri ile
    www.turkiye.gov.tr
    Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi
    https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi
    adresine başvurursunuz. Böyle bir şey olacağını sanmıyorum, düzelteceğiz derse düzeltirler. Sözünün arkasında durması gerekir ki güven toplasın değil mi? Bir sorun olacağını sanmıyorum, mesai saatlerinde cevap yazar zaten.

• Ghiscar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, açılan nakil kaydında sizden ücret alınmayacağı bilgisi verilmiştir. Nakil işlemleriniz iptal kaydınız olduğundan dolayı ilerletilemiyor. İptal işlemini geri aldığınızda nakil başvurunuzu yapacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Doğrudur sizle ugrasamayacagim için daha iptal başlattım. Fax arızalı olduğu için yarın ulaşır dilekçem sizlere bakalım bi ucret yansıtacak misiniz hiç birşey yapmadığınız aboneliği ne kurulum oldu ne başka birşey aklı olanda uzak dursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degerli TurkNet'li, 2126xxxxx numarali hizmetinizi 28.03.2020 tarihinde talebiniz uzerine iptal ettik. Iyi gunler dileriz. B001

Huzura kavuştum sonunda hayatımın en büyük hatalarından biri tez vakitte iflas etmeniz dileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.