Şimdi Ara

Windows 10/11 Pro 12,49TL! Office 365/2016/2019/2021 Lisans Ürünlerinde %90'a Varan İndirimler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
17
Favori
6.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 Windows 10/11 Pro 12,49TL! Office 365/2016/2019/2021 Lisans Ürünlerinde %90'a Varan İndirimler!

Merhabalar,

Keyler %100 Retail'dir. Google'da karşınıza çıkmasına bir imkan yoktur.

Ürün Kataloğumuz;

Windows ürünleri;

Windows 10 Pro 24,99₺ (%50 retail, online / %50 telefon aktivasyon Key.)

Windows 11 Pro 19,90₺ (%100 retail online key.)

Windows 10 Home 24.90₺ (%100 Retail telefon aktivasyon Key.)

Windows 11 Home 29.90 (%100 Retail telefon aktivasyon Key.)

Office ürünleri;

Office 365 Pro Plus PC/MAC 5 Cihaz'da çalışır. 14,90₺ 1 YIL TAM GARANTILI. ( 2 ayda bir kapanan hesaplara kanmayın.)

Office 2016 Pro Plus 34,99₺ (%100 retail, telefon aktivasyon key.)

Office 2019 Pro Plus 34,99₺ (%100 retail, telefon aktivasyon key.)

Office 2021 Pro Plus 74,90₺ (retail, telefon aktivasyon key )

Sıkça Sorulan Sorular:

Telefon aktivasyon nedir?

Microsoft tarafından atanmış iki aşamalı doğrulama sistemidir. Telefonunuzla bir yeri aramazsınız. PintiPin.com/aktivasyon bağlantısından otomatik telesekreter ile onay kimliğinizi hemen alırsınız. Sitemiz Microsoft'a api ilebağlıdır.

%50 derken neyi kastediyoruz?

Tek kullanımlık retail keylerin bazıları online aktivasyon hakkına sahiptir ve kontrol edildikleri durumda online haklarını kaybederler. Bu sebepten hangi key online hangi key tel aktivasyon bunu tam olarak bilmiyoruz. Bu durum değişebiliyor. Tüm keylerimiz Retail'dir.

Windows Keyler sınırsızdır. Bu format işlemi sonrasında da yeniden etkinleşeceği anlamına gelir. Microsoft Dijital hesabınıza kaydolacağı için hiçbir sorun yaşamazsınız. 

Office keyler de sınırsızdır. Windows keylerden farkı ise format sonrası kullanılamamalarıdır. ( Office 365 Pro Plus Hariç! ) 

Not: Cihazınız home ise home key, pro ise pro key almalısınız. Sürüm yükseltmek veya düşürmek çoğu zaman mümkün olmayabilir.

Ödeme yöntemleri nelerdir?

Ödemelerinizi pintipin.com üzerinden paymax.com.tr aracılığı ile 3D Secure ile güvenle yapabilirsiniz.

Web siteden ödeme yapmak istemeyen değerli forum üyelerimiz ise bu adımları izleyebilirler.

1-) Öncelikle Whatsapp hattımıza ulaşınız. Tıkla mesaj at. (‪+90 322 245 0642)

2-) Hangi ürünü almak istediğinizi ve ad-soyad ve mailinizi iletiniz.

3-) Ödemeyi iban'a yapınız ve ürününüzü teslim alınız.

Vergi mükellefiyiz, aşağıda bilgilerimizi görebilirsiniz.

Bahadır Düzgün Şahıs Firması

Yüreğir VD. / 3230949256

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9 TL Miktar : 100 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Office almayı düşünüyorum. Kodlar süreli mi süresiz mi? Yani 1 yıllık falan mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ateşle Barut kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Office 2016-2019-2021 1PC'de süresizdir format sonrası kullanılamaz sadece.

Office 365 1 yıllıktır 5 pc/mac de çalışır.

• Onceki konuda onlarca kisi key aldi ben de dahil. Sahsen sorun yasamadim. Tabi iyi arastirip ihtiyaca gore alinmali. Sahsen tanimam arkadasi ama iletisim hizi verdigi destel ve urun fiyati ile oldukca tatmim edici bir alisveris oldu. Ref olarak msj bulunsun. Cekinmeden aliaveris yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer ana konu neden gösterimden kaldırıldı acaba?

Edit: Anladığım kadarıyla forum yönetiminin takdiri üzerine ve ticari sebeplerle erişime kapatılmış. Şahsi görüşüm, o konunun birçok bilgi ve soru-cevap içeren bir referans konu olması nedeniyle birçok kişinin büyük zararına olduğu yönünde. Umuyorum tekrar erişime açılır mesajlar silinmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Şubat 2022; 23:17:45 >
  • merhaba, office 365 almayı düşünüyorum

• Windows Lisans ve Windows 10 Pro'ya yükseltme lisansı aynı şeymi?

%50 retail, online / %50 telefon aktivasyon Key. Bunda %50 retail ne demek? Sadece bu ekrana numaramı gireceğiz?

Yani benim istediğim.

• 1 pc'de windows home var mesela ben onu bu şekilde Windows 10 pro yapabilirmiyim?
    • 1 pc'de windows etkineştirin diyor yine bu ekrana numara girsem kafi mi?

Windows 10/11 Pro 12,49TL! Office 365/2016/2019/2021 Lisans Ürünlerinde %90'a Varan İndirimler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeri7 -- 11 Şubat 2022; 21:48:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Office linked key account alınması daha iyi olur. Microsoft account u kaybetmedikten sonra office i sürekli kullanabilirsiniz. Diğer keyler format sonrası kullanılamıyor diye biliyorum. Şu an

@Pintipin den aldığım hesaba bağlı keyi sorunsuz kullanıyorum. Order history başlığında satın aldığım office i görebiliyorum.

• epsilon7 E kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Whatsapp üzerinden ulaşabilir veya sitemizden direkt alabilirsiniz. +90 850 532 24 95.

• omeri7 O kullanıcısına yanıt

İki üründe retaildir, sadece tel aktivasyonda 2 aşamalı bir doğrulama mevcuttur. Windows 10 home'dan pro ya geçmek için online key'e ihtiyacınız var hocam o da bir tık daha pahalı. Windows etkinleştirin diye yazan cihazın da sürümü önemli.

Not: Hocalarım lütfen bir şey sorduğunuzda etiket ile sorunuz yoksa mesajınızı geç görüyorum kusuruma bakmayınız.

• @Pintipin her formatta key almak istemiyorum, OEM mi almam gerek? 2 bilgisyarda ayrı Microsoft hesabını kullanıyorum. Birine Retail birine OEM alsam yeterli olur mu?

• SmachingCube kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Format sonrası oem anakarta yapıştığı için etkinleşir. Retail isterseniz iki farklı Microsoft hesabı açınız.

• Hızlı ve güzel bir alışveriş yapmıştım, destek hizmetleri de hızlıydı, tavsiye ederim.

• Office 2021 lisansları macOS için kullanılabilir mi?

• @Pintipin hocam lisans anahtarı girmeden önce mi microsoft hesabı açmak gerekiyor.

format sonrası yada donanım değişikliğinde key gidermi

win10 pro key alsak ilerde win11 e ücretsiz geçiş yapabilirmiyiz.

• sakalak kullanıcısına yanıt

Ücretsiz geçiş yapabilirsiniz. Keyi girmeden hesabı açınız lütfen.

• Pintipin kullanıcısına yanıt

@Pintipin cevap için teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 28 Şubat 2022; 9:48:28 >
  • sakalak kullanıcısına yanıt

İmkansız hocam maalesef.

Windows 10 home'dan Win 10 pro'ya geçmek için lisans numarası lazım 4 adet.

4 adet için fiyat nedir? IBAN verirmisin. Garanti'den yollayacağım.

Fiyat aynı hocam 40TL. İban için wp den ulaşınız; +90 850 532 24 95

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.