Şimdi Ara

Windows 10/11 Pro 12,49TL! Office 365/2016/2019/2021 Lisans Ürünlerinde %90'a Varan İndirimler! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
17
Favori
6.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • win10 pro key aldım.whatsapp üzerinden gayet hızlı bir şekilde işlemler gerçekleştirildi.teşekkürler.

tavsiye ederim.

• Bu verdiğimiz telefon nosu windowsun sistemine kaydoluyor mu veya keye mi entegre ediliyor bilgi alabilir miyim ne işe yaradığı hakkında tam anlayamadım

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bir yere tel no vermiyorsunuz veya aramıyorsunuz. İşlemin adı tel aktivasyon. Siz sadece pintipin.com/aktivasyon 'a girip yükleme kimliğinizi yazıyor onay kimliğinizi alıyorsunuz. Microsoft hesabına kaydoluyor key.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Office 365 hesabı aldım, hesap onayı sorun olmadı şuan sorun yok gibi gözüküyor umarım 1 yıl gider.

Arkadaş da yardımcı oldu. Tavsiye ederim.

• Arkadaştan Windows key aldım çok yardımcı oldu, ilgili ve dürüst bir arkadaş. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam office 2021 pro plus 1pc süresiz key alabilirmiyim

• Konu ve satış aktif mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Konu ve satışlar aktiftir fiyatlar güncellenmiştir.

• thom yorke T kullanıcısına yanıt

Dönüşleriniz için çok teşekkürler.

• Çok geç oldu kusura bakmayın hocam buyrun:

www.pttavm.com
    Microsoft Office 2021 Pro Plus Oem Dijital Lisans Anahtarı - PttAVM.com
    https://www.pttavm.com/microsoft-office-2021-pro-plus-oem-dijital-lisans-anahtari-p-151033810

• WhatsApp dan yazdım bakar misiniz

• Ben de Office 2021 Pro plus satin aldim, etkinlestirme sirasinda ufak bir sikinti oldu, arkadas cok yardimci oldu sagolsun.

Forum uyelerine alisverisleri icin tavsiye ediyorum.

• Win 11 home satın aldım, ödeme, teslimat ve etkinleştirme çok hızlı ve sorunsuzdu. Teşekkürler.

• İlanımız günceldir.

• Takip

• Merhaba, yeni format sonrası Win 10 Pro + Office 365 almak istiyorum.

Tam sorunsuz kurulum için ne yapmak gerekiyor? Resmi web sitesinden mi download ediyoruz?

@Pintipin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evereve -- 14 Kasım 2022; 19:10:43 >
  • evereve kullanıcısına yanıt

merhabalar.w11 pro ve office 365 lisansı sitenizden alıp ücretini havele şeklinde yatırdım.Sipariş Numarası:3340609369 ilgilenebilirseniz çok iyi olur.bu arada bu siteyi tavsiye ederim.lisansları patlamadı.

kendim gidip mal gibi tüm biligsayarlarımı windows onlinedan silince keyler silindi haliyle.

• 11 ay önce 5 adet win10 pro key almıştım. 1 adetini kullandım. Dün arkadaşın pc ye key atmak istediğimde diğer 4 adetinin patlak olduğunu fark ettim. Buradan alışveriş yapacaklara duyurulur.

Anlık olarak key atılacaksa belki düşünülebilir. Ancak benim gibi ileri dönük almak isteyenlere tavsiye etmem...

• Hocam, Whatsapp’ınız kullanılmıyor. Instagram hesabınıza yazdım, dönüş olmadı. 4-5 saattir key almaya çalışıyorum. Eğer satışınız bittiyse hiç olmazsa, başka alternatiflere bakayım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Takip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.