USB TYPE-C HUB Kopyalama Problemi
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki linkteki type-c hub sahibim ancak şöyle bir problemim var. 2 tane harici usb hdd bağladığım zaman bu cihaza harici usb hdd lerden bir birlerine kopyalama yapamıyorum. Yani 30 saniye kopyalama yapıyor sonra duruyor bir 30 saniye bekledikten sonra tekrar kopyalama başlıyor.
Harici hdd lerden bir tanesini direk laptop usb bağladım şuan problemsiz kopyalama yapabiliyorum. İnternette baya bir araştırdım ancak böyle bir sorunla karşılaşan pek görmedim. Kullandığım cihazda herhangi bir problem olduğunu düşünmüyorum. Tek tek usb bağlantılarını denedim problemsiz çalışıyor.
Acaba type-c hub bu kadar yükü kaldıramıyor mu? (Toplam kopyalamaya çalıştığım dosya boyutu 8TB yakın) veya hublar da böyle bir kopyalama yapılamıyor mu? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Türk Telekom 400 Metre Fiber maliyeti
|
Monitör tavsiyesi hk.
|
Sıfır Monitörden Kıl Çıktı :)) Fikir Danışma.
Arkadaşlar 10 gün önce media markt'dan ASUS VG249Q 23.8' aldım. Bu hafta sonu kurulumunu yapıp ölü piksel testi yaparken ekran sol altında anlam veremediğim bir şey çıktı. Büyük ihtimalle kıla benziyor. Ekranın o bölümünde herhangi bir çizik vs.. yok. Ölü piksele benzemiyor yakın çekimde pikseller yanıyor herhangi bir problem yok.
Size sormak istediğim bu monitörü iade edip sıfırı ile değişim yapabilir miyim? Sonuçta bu monitör servise gidecek ve tamir görecek ancak ben sıfır monitörde böyle bir saçmalık olduğu için bire bir değişimini istiyorum. Sıfır monitör servise gidip tamir görmesini kimse istemez sonuçta?
Görüşleriniz nedir nasıl bir yol izlemeliyim?
Not : resimde görülen şey her renkte belli olmakta.
ASUS VG249Q 23.8" Media Markt 1.563 TL
İPS pivot ve 144 hz monitör ihtiyacı olan için fiyat güzel.
HP 15S-FQ2045NT Intel Core i3 1115G4
GG'de indirim çok iyi ihtiyacı olan değerlendirebilir. 3.729,00 TL (Sepette 3.685,05 TL geliyor) + 480 TL para iadesi
(Panel ips full hd 1920*1080)
3D Çizim için 1650 mi 5600m mi?
|
Intelde Yaşanan Büyük Hack Olayı
|
MSİ X470 Gaming Plus 4 Kanal Ram Hızı Sorunu?
|
4 ve 8 Yarıyıldan Kalan Ders Hk.
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.757
İkinci El Bölümü Mesajları: 178
Konularının görüntülenme sayısı: 53.034 (Bu ay: 544)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 315 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO