HP 15S-FQ2045NT Intel Core i3 1115G4
-
-
çöp
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mc_Leopardçöp
4300u ya 4.200 - 4.300 tl vereceğime bu cihazı alırım. Ayrıca ekran kartı performansı birebir aynı. Tek çekirdekte intel önde.
Eski hp laptop seri no ilede 480 tl para iadesi.
-
4 gb ram var. chrome canavarını bu bilgisayarda bir düşünün. nette gezmek bile problem olur. %45 NTSC IPS ekran en dandik ekrandır ayrıca.
tabi ne kadar ekmek o kadar köfte
-
peki bu fiyata daha iyi bir seçenek önerin de alalım buna çöp dediğinize göre daha iyi seçenekleriniz vardır
-
Klasmanında en iyi fiyata sahip laptop zaten. Özellikleri düşük olabilir ama herkesin bütçeside 8-10 bin bir cihaza vermeye yetmeyebilir. Buradaki arkadaşlarıda anlamıyorum. Ben cihazın çöp olup olmadığı için konu açmadım ki o anki fiyatı makul olduğu için konu açmıştım. :) -
Hocam bence sıcak fırsattır. Bu paraya bu kadar olur ama 10 sekme ile dolaşmıyorsanız chrome un kasacağını sanmam.
-
Chrome değil Brave kullanın, şu dandik ortamda bu pcye çöp demek yazıktır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mmucitHocam bence sıcak fırsattır. Bu paraya bu kadar olur ama 10 sekme ile dolaşmıyorsanız chrome un kasacağını sanmam.
Bu arada gg de ki indirim daha cazip yaptı ürünü :) şuan fiyatı bence çok iyi.
-
İhtiyacım olsa kaçırmazdım.
-
480 TL iade nasıl alınıyor ? -
Çok iyi fiyat şu piyasada -
niye hocam 4300u daha iyi bi işlemci değil mi ?
-
4300u daha iyi ama 1115g4 ile arasında o kadarda çok bir performans farkı yok(%15) yakın işlemciler birbirine. dahili gpuda kafa kafaya. o yüzden ips ekran olması ve 400-500 tl ucuz avantajıyla bu bilgisayar şuanda piyasadaki en iyi f/p ürünüdür.
-
quote:
Orijinalden alıntı: august landmesserniye hocam 4300u daha iyi bi işlemci değil mi ?
Tek çekirdekte intel daha iyi çokluda arkadaşın dediği gibi %10 max 4300u iyi. Dahili grafikte aynılar zaten. Ama laptopta amd driverlarından başı yanan biri olarak hem de fiyat olarka inteli tercih ederim.
-
üstat kolay gelsin, 480 TL para iadesi nasıl alınıyor? şu an 3879 TL görünüyor, hala makul mu?
-
75 TL'de işbankasi Maxipuan veriyordu ama limit yoktu neyse. Ben de bu fiyata aldım. Bu ara i3-1115g4 64 GB'a kadar destekliyor fakat anakart kaç GB'a kadar destekler? Nasıl bir ram takviyesi yapabiliriz bu bilgisayara? Tavsiyeniz var mı?
-
Bu PC de dahili ekran kartı ne olarak geçiyor? -
Bu fiyatlarda ntsc oranı standart bu oranlarda.
Intel® UHD Graphics for 11th Gen Intel® Processors diye geçiyor. Önceki serilerde uhd 605 vs gibi yazıyordu ama ryzenlerde de artık vega 8 ryzen 4000 gibi şekilde çıkıyor gpu adları.
Ryzen 3 4300u notebooklar 4000 tl üzeri hep sıcak fırsat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmaza12 -- 3 Mart 2021; 1:51:59 > -
Aslında iris plus olan modeller hangi seriden itibaren çıkıyor onu merak ediyorum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
peki bu fiyata daha iyi bir seçenek önerin de alalım buna çöp dediğinize göre daha iyi seçenekleriniz vardır |
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- ccleaner pro key
- shell 150 tl
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- tod süper dolu paket
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X