Picodi + N11 Rezaleti (6 ay bekletip reddettiler)
Merhabalar,
Picodi'ye üye olup referans linkleri üzerinden N11'e geçerek 12.584 TL tutarında bir klima satın aldım Haziran ayında. Ürünü teslim aldıktan sonra da Picodi hesabımda takip eden 48 saat içerisinde siparişim gözükmediği için iletişime geçtim. İlk sıkıntılar burada başladı.
Derdimi anlatana dek onlarca email göndermek zorunda kaldım çünkü Türkçe anadili olan bir müşteri hizmetleri yok, translate Türkçelerine sorunu anlatıp istedikleri kanıtları **defalarca** atmaktan iflahım kesildi. En sonunda cashback'i kabul ettiler ve N11'in onayına kaldı.
Cashback'in onayı için beklenmesi gereken 1-2 aylık süre de bitince Eylül gibi bir talep daha açarak durumu ilettim ve N11'den onay beklendiğini söylediler.
Bugün öylesine bir girip bakayım dedim ki bekleyen cashback de uçmuş. Ayrıntılara bakınca reddedildiğini öğrendim.
N11'den satın aldığıma dair e-posta, N11'in arayüzünden ekran görüntüsü, fatura örneği vesair her şey taraflarında bulunmasına rağmen hepi topu 300 TL'lik bir cashback'i aylarca süründürdükten sonra reddettiler anlayacağınız. Lafa gelince şöyle kampanya böyle cashback ama hayatımda daha kötü bir müşteri deneyimine çok az rastladım.
Sıkıntı N11'den kaynaklanıyorsa BİLE onca teferruat ve kanıta rağmen bu prosedürün sonuca ulaşmamasında Picodi'yi sorumlu bularak aklınız varsa herhangi bir beklentiye girmeksizin Picodi'nin programlarından uzak durmanızı tavsiye ediyorum.
Arkadaşlar,
Aranızda VR2100 kullanıp anlık kopma/yeniden bağlanma sorunu yaşayan var mı? Modemim 1-2 aylık sayılır ve memnundum ama bu sorunu yaşamaya başladım bir kaç haftadır. Önce sorunu PC'mde, oyunlarda ve Türk Telekom'da aradım ama bir yere varamadım. Modem arayüzünden bir kaç ekran görüntüsü paylaşayım, hem değerler iyi mi kötü mü bir yorumunuzu da rica edeyim.
Teşekkürler.
2022 Tarifeleriyle A++ vs. A+++ Soğutma Fatura Farkı?
Sorumu neredeyse tamamen başlığa sığdırdım. Enflasyonun aklını yitirdiği bu ortamda örneğin bir A++ 18000 BTU klima ile A+++ 18000 BTU arasında 3-4bin TL fiyat farkı olabiliyor. Son korkunç zamları göz önüne alırsak, A+++ tercihinin faturamıza olan yansıması ne civar olur bir bilgisi, fikri olan var mı?
Teşekkürler.
Phanteks P600S - inventus - 1670,98 TL
Ön paneliyle sessiz, ön panelsiz de termal performanslı bir kasa olan Phantes P600S, P500A üzerine 30 TL farkla alınabilir seviyeye gelmiş, inventus'taki %15 indirimle.
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10052
P600S, RGB'siz bir model, aklınızda olsun.
Edit: Dolar kurundan olsa gerek güncelleme geldi fiyata. 1615,58 TL artık geçerli değil.
Bu Ülkede Bir Kesim Diğerinden Üstündür
Bu kesim istediği gibi toplanır.
Bu kesime ceza kesilmez.
Bu kesim önlemden, yasadan, kuraldan münezzehtir.
Başka kesimler mesleği gereği bir araya gelemezken bu kesim istediği gibi bir araya gelip istediği şovu yapabilir.
Başka kesimler açlıkla sınanırken bu kesimin semirir, çünkü bütün kaynaklar bu kesime akar.
Bu ülkede eşitlik, adalet, düzen olduğunu iddia eden ancak "bu kesim" olabilir. Başkası iddia ediyosa ahmaktır.
Lebâleb.
Ali Akman Ofişıl Fan Kılab
Ben bu çocuğun bitiricilik yeteneğini ölçümleyemez oldum. En son bugün Adana Demirspor - Bursaspor maçında dakika 84 ve skor 1-1 iken şu golü attı:
Böyle başlıkların olmazsa olmazı goals and skills videosuyla ateşi yakalım:
Gerçek ismi Niyazi Birinci olan ama herhangi tarihi dayanakları bulunmayan "tarihi romanımsıları" satsın diye Yavuz Bahadıroğlu mahlasını edinmiş, her fırsatta Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti düşmanlığı yapmaktan geri durmamış, Osmanlıcılığı şiâr edinip mükemmel devlet fantazisiyle bir nesli kitap ve konuşmalarıyla zehirlemiş olan mürteci ölmüş.
Hoşgeldin 2021.
Dedenizin Mezar Taşını
Okuyabiliyorsanız, güzel.
Okuyamıyorsanız da çok sorun değil. Öğrenmek isteyene dil fırsatı işte. Ben Göktürk dedelerimin anıtlarını okuyamıyorum diye bir şeylere savaş açmayı mantıklı bulmuyorum misal. Çok rahatsız ediyorsa Göktürkçeyi öğrenirim.
Hayırlı forumlar.
NVIDIA RTX 3000 Serisi Stok Kovalama Başlığı
Ana konu rahatlasın fikriyle açayım dedim, oraya yazanlar haklı olmakla beraber başka bir şey konuşulmaz, konuşulsa da arada kaynar olmuş.
Buradan devam edebilir misiniz arkadaşlar stok sohbetine?
Teşekkürler.
Crucial'a KURUKİYAL diyen arkadaşı duyduğum gün bu başlığı açmalıydım, kısmet bugüneymiş.
MoboAsus X570 ROG Crosshair VIII Hero (WI-FI)CPUAMD Ryzen 9 5900xRAMCrucial Ballistix Black 2x8GB
GPUInno3D RTX 3080 iChill x4PSUFSP Hydro G Pro 750W 80+ GoldCoolingLian Li Galahad 360KasaLian Li Lancool II Mesh RGB |
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 965
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 41.668 (Bu ay: 319)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.934 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware