Merhaba, Şu anda pintipin.com üzerinden satın alım yapabilirsiniz hocam. Güncel numaramız: 0322 245 0642 wa.me/903222450642 |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Merhaba, Şu anda pintipin.com üzerinden satın alım yapabilirsiniz hocam. Güncel numaramız: 0322 245 0642 wa.me/903222450642 |
Merhaba, 11 ay boyunca ürünü bekletmek gibi bir durum yok maalesef. Bizden almış olduğunuz retail ürünleri 48 saat içerisinde kullanmanız gerekmektedir. 11 ay boyunca sizin kullanıp kullanmadığınızı bilemiyoruz stok tutamazsınız. Teşekkürler. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba şu anda sadece pintipin.com web sitemizde devam ediyor. Windows 10 lisans ürünlerine en uygun fiyatla sahip olabilirsiniz. |
Dun aksam sitenizde olusturdugum hesaba bugun ulasamiyorum, sifre sifirlama tusunuz da calismiyor. Emin olmak icin ikinci bir hesap olusturdum , email aktivasyonunu yaptim. cikis yaptim ve hemen ardindan tekrar giris yapmaya calistigimda da yine giris yapilamiyor. web sitenizden aldigim Office verdiginiz kurulum yonlendirmeleri veya videolari ile kurulamiyor, telefon ile microsoft tan aktive edilmesini onermissiniz ancak kod gecerli degil olarak uyari veriyorlar. Whatsapp hattiniza dun aksamdan beri cevap vermiyorsunuz. E-mail ile bir cevap verdiniz, o da whatsapp'tan ulasin diyor ama cevap veren yok... yardimci olacak misiniz merak ediyorum? - Office 2021 Professional Bireysel Dijital Lisans - Sipariş No: 2639344214 |
Az once ulasip yeni aktivasyon kodu ile lisans sorununu cozduler. |
Windows 11 PRO için RETAİL lisans var mı hocam sizde? Home sürümünü Pro'ya yükseltmek için sormak istedim. Aktif olarak devam ediyor musunuz? Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |