Soundpeats G1 RGB Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü
satıcıya sordum markası Soundpeats dedi.
parasına göre iyi bir kulaklık dandik birşey değil 1000-1500 tl arasındaki kaliteli kulaklarına denk denebilir.
mikrofonu bende çalışmadı.
usbli değil 3.5mm jak girişli usb sadece rgblerin yanması için var
https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-onetouch-4022s-tuslu-telefon-gray.html
Yaşlılar için gayet güzel telefon ekranı ve tuşları büyük
Haber veren @Yavuzd58 arkadaşa teşekkürler. Fiber yada VDSL farketmiyor. Fiber altyapıda modem ücreti dahil değil. Sadece mevcut aboneler yararlanabiliyor sözleşmeniz 15 ay uzamış oluyor. Tivibu v.s. aboneliğiniz yoksa cezai işlem yok tivibu v.s. varsa onlar ayrıca ekleniyor. Müşteri hizmetleri bilgilendiriyor zaten.
1000 megabit internete 1000 tl ödüyorsanız 779 TL + modem ücretine düşecek.
Onun mesajı
“Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2” bu kampanyadan yararlanmak istiyorum diye yazın twitter ttdestek yada facebook sayfasına onlar dönüş yapacaktır. Sizin aramanızla olmuyor. Bu kampanya mart ayı sonuna kadar uzatılmış. Daha sonrasında devam edermi bilgim yok. Mevcut ttnet aboneleri bu kampanyadan yararlanabilir.

Benim mevcut paketim vardı twitterdan yazdım aradılar 15 ay yenileme oldu 530 tl olan faturam 400 tlye indi.

Acer Nitro XV275KVymipruzx 4K 160 HZ IPS 14000 TL
rtingsde mini led ips modeli var onla karıştırmayın bu indirimdeki mini led olmayan normal led ips modeli

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz telefonda full çekiyor. Kimsenin internet kullanmadığı gece 1'de yaptımki rekoru kırabileyim.

işte kırdığım rekor

Daha önce 9000 küsürdü
Xbox Series S/X'e harici takıp oyun için biçimlendirip takınca sorunsuz çalışıyor diyorlardı Xbox için kullanan varsa bizi aydınlatırsa teşekkür ederiz

Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.423
İkinci El Bölümü Mesajları: 170
Konularının görüntülenme sayısı: 311.676 (Bu ay: 5.544)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.851 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar