Bildirim
Vodafone Limitsizde Gizli Kota
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iss'ler cok kotu tongaya dusurdu hepimizi. hepsi birbirinden farkli ali cengiz oyunlari yapti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tak diye duracak mu? Ne alaka
vodafone net'in "limitleri kaldırdık artık akn yok" sloganıyla duyurduğu yeni limitsiz paketlerin tarife esaslarında geçen ifade.
"abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download), seçilmiş olan paketine göre, 8 mbps’e kadar olan paketlerde 200 gb, 16 mbps’e kadar olan paketlerde 250 gb, 24 mbps’e kadar olan paketlerde 300 gb, 50 mbps’e kadar olan paketlerde 350 gb, 100 mbps’e kadar olan paketlerde 400 gb kullanım eşiği olacak şekilde belirlenmiştir."
vodofone kullanıcılarınıda gecmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 1 Ocak 2019; 2:28:40 >
-
ISS ler top gibi oynuyor btk ile :))) Akşam bi kararname çıkar kullanım eşiği " kalkmıştır diye kullanım meşiği " yazar ISS ler :))) bi kararname ile o da kalkar kullanım şeşiği " gelir yerine -
Bunlar yeni paketler önceden sözleşme yenileyenlere bunları dayatamaz. -
Limitsiz ama kotalı.? Kelime oyunlarından nefret ediyorum direkt satarken 400 gb kotalı diye satsa ses çıkarmam ama sen limitsiz diye satıp kullanım eşiği getirirsen... enayi yerine koyuyorsun. 2-3 ocakta arayıp bilgi alacağım... yazıklar olsun.... Ve gerçekten bize bu ülke vatandaşlarına üzülüyorum şu 21 yy da dandik bir internet bağlantısını hak ettiği fiyata/ uygun fiyata alabilmek için 40 takla atıyoruz... sonumuz aydınlık olur inşallah...
Hocam iyide bunlar yeni paketler için geçerli önceden farklı paketle sözleşme yapanlara bunu dayatamazlar.quote:
Orijinalden alıntı: udolu1905
Limitsiz ama kotalı.? Kelime oyunlarından nefret ediyorum direkt satarken 400 gb kotalı diye satsa ses çıkarmam ama sen limitsiz diye satıp kullanım eşiği getirirsen... enayi yerine koyuyorsun. 2-3 ocakta arayıp bilgi alacağım... yazıklar olsun.... Ve gerçekten bize bu ülke vatandaşlarına üzülüyorum şu 21 yy da dandik bir internet bağlantısını hak ettiği fiyata/ uygun fiyata alabilmek için 40 takla atıyoruz... sonumuz aydınlık olur inşallah... -
iyi de hocam yeni paketleri başka gezegenden yaşam formları kullanmayacak. yine benim ülkemin insanları kullanacak. odaklanmamız gereken nokta limitsiz diyerek bu kotayı önümüze sürmeleri. superonline yine cömertmiş 5tb demişti. o bile hatalı da. hem eski kullanıcılara dayatamazlardan emin olmamak gerek. bekleyip göreceğiz. -
biraz önce Müşteri temsilcisi ile konuştum genel merkezi arayıp ve "limitsiz" ibaresi geçen hızlarda herhangi bir kısıtlama olacak mı sorusunu sordum. hayır herhangi bir kısıtlama yok tamamen sınırsız şekilde kullanabileceksiniz dedi.
bu bahsi geçen maddeyi okudum kendisine, bu şekilde bir bilgimiz yok bize söylenmedi bu durum cevabını verdi.
anladığım kadarıyla henüz vodafone çalışanlarının da bu kota dan haberi yok gibi. Çünkü telefonda bilgi veremediler.
@burakkosucu Burak hocam merhaba. bu konuda bir bilgin varmıdır? nedir bu işin esası? 400gb kota yazıyor tarife esaslarında 100mbit için. 400gb geçilirse ne olacak? İnternet duruyor mu? ek ücret mi ödenecek? sözleşme mi fes edilecek Superonline da olduğu gibi ( orada 5 TB ama aylık ) -
Yilbasindan once 100mbps 200gb akn abone olanların 2 yıl kafası rahat.
Buyrun buradan yakın! Biz 2 yıldır kullanıcıyız bugün kota kalkmamış bizim pakette kota kalkmıyormuş olaya bak olaya
https://forum.donanimhaber.com/vodafone-net-ahlaksizligi-ve-yalani--136531930#136532009
Konuya göz atıp paylaşırsanız sevinirim -
Kullanım eşiği ne la -
-
daha fazla dikkat ve tepki çekeceği için yazmamış olabilirler. aslında ne olabileceği az çok belli. 2 seçenek var:
1- belli bir hıza düşüm sağlanarak kullanıma devam (akk)
2- ek kullanım eşiği faturalandırmak (kota)
sizin aklınıza farklı olumlu bir senaryo geliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gios -- 1 Ocak 2019; 12:0:10 > -
Müşteri hizmetleri yalan söylemiyormuş demek ki 1 ay önce biz akn ye devam edicez türk telekom bizi bağlamaz demişlerdi
Limitsiz ama kullanım eşikli
Vodafoneyi nedense bi türlü sevmedim
Devlet ceza kesmeli -
@theJuDGe_41
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72BF5FF36 -- 1 Ocak 2019; 12:37:30 >
ISS ler top gibi oynuyor btk ile :))) Akşam bi kararname çıkar kullanım eşiği " kalkmıştır diye kullanım meşiği " yazar ISS ler :))) bi kararname ile o da kalkar kullanım şeşiği " gelir yerine
|
şimdi birazdan birisi gelip 400gb neyinize yetmiyor derse şaşırmam. kablonet başlıklarından birinde "2019 yılında 24mbit neyinize yetmiyor" yazanları gördükten sonra beklemiyor değilim.
|
Btk nın başka işi mi varkı şikayetkerden meşgul olacak? İşini düzgün yapsa kimse şikayet etmez zaten
|
Devlet ceza kesmeli
|
vodafone net'in "limitleri kaldırdık artık akn yok" sloganıyla duyurduğu yeni limitsiz paketlerin tarife esaslarında geçen ifade.
"abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download), seçilmiş olan paketine göre, 8 mbps’e kadar olan paketlerde 200 gb, 16 mbps’e kadar olan paketlerde 250 gb, 24 mbps’e kadar olan paketlerde 300 gb, 50 mbps’e kadar olan paketlerde 350 gb, 100 mbps’e kadar olan paketlerde 400 gb kullanım eşiği olacak şekilde belirlenmiştir." vodofone kullanıcılarınıda gecmiş olsun |
Limitsiz ama kotalı.? Kelime oyunlarından nefret ediyorum direkt satarken 400 gb kotalı diye satsa ses çıkarmam ama sen limitsiz diye satıp kullanım eşiği getirirsen... enayi yerine koyuyorsun. 2-3 ocakta arayıp bilgi alacağım... yazıklar olsun.... Ve gerçekten bize bu ülke vatandaşlarına üzülüyorum şu 21 yy da dandik bir internet bağlantısını hak ettiği fiyata/ uygun fiyata alabilmek için 40 takla atıyoruz... sonumuz aydınlık olur inşallah...
|
daha fazla dikkat ve tepki çekeceği için yazmamış olabilirler. aslında ne olabileceği az çok belli. 2 seçenek var:
1- belli bir hıza düşüm sağlanarak kullanıma devam (akk) 2- ek kullanım eşiği faturalandırmak (kota) sizin aklınıza farklı olumlu bir senaryo geliyor mu? |
Şaka yapıyosun sanırım. Netflix 1 kişi bile yeter aşmaya 4K. Aile paketi olduğunu düşün herkes izlese 400-600gb gitti bile... Orjinal oyunlar 60-70gb nerdeyse. Aman neyse ne anlatıyorum ki
|
Devlet muz cumhuriyetinden farksız.
|
Benzer içerikler
- vodafone cayma bedeli
- datacamp limited
- statik ip öğrenme
- vodafone abone sayısı
- vodafone superbox fiyat
- modem kurulumu
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X