Şimdi Ara

Vodafone Limitsizde Gizli Kota (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
23.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Bu hususda Türk Telekom ile aynı fiyata denk geliyor.
    Türk Telekom 88 tl 24 mbit, Vodafone 82 tl 24 mbit

Türk telekomdan tahüt imzaamam daha mantıklı sanırım 5 lira için vodafone geçmeye gerek yok

Arkadaş 80 tl ye 100mbit aldı aynı tarifeyi bana vermediler.

TTNET de cumartesi günü tahüt yaparım kafam rahat olur
    Hocam AKN sonrasında düşülen hızlar ne ise ona göre ayarlamışlar fiyatları. Benim gibi biraz eski müşteriler şu sınırsız internet ile avantajlı duruma geldi baya. Ama sonrası ne olacak diye düşünmekten alamıyorum kendimi. En fazla 1.5 sene daha rahatım şahsım adına. Sonrasında ise piyasaya resmen "kimin kazığı ufak" diye bakılacak. Sırf fiyatlar fahiş olur sonra diye, 100mbit almama rağmen yılbaşından hemen önce, aylık 25TL fatura fazlası ile 200 mbit'e geçtim. Tahmin edilen şey çıktı, 24mbit'i neredeyse 90 tl ye dayamışlar.

• Öne çıkarıyım konuyu tekrar. 100e 400gb nedir ya
  • Devlet muz cumhuriyetinden farksız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 GB 4 kişilik bir aile için fazlasıyla yeterlidir. Daha fazlası verilmemeli. Çünkü daha fazlası verildiği zaman suistimal ediliyor. İçimizdeki bazı kötü niyetli kişiler oyunlara, dizilere her ay yüzlerce lira vererek bu ülkenin milli gelirinin yurt dışına akmasına sebep olmakta. Bunlara karşı bir nevi çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 2 Ocak 2019; 17:16:34 >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam sen gün farkıyla kaybettin sanırım, vodafone 31.12.2019 21.00'e kadar 100mbps 200gb akk 79.90 (modem ücretliyle 87tlydi)
    bende aynı tarifedeyim şuan akk limitsiz olarak güncellendi inşallah ilerleyen aylarda fiyatlar düşer de daha ucuz fiyatlardan yararlanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

400 GB 4 kişilik bir aile için fazlasıyla yeterlidir. Daha fazlası verilmemeli. Çünkü daha fazlası verildiği zaman suistimal ediliyor. İçimizdeki bazı kötü niyetli kişiler oyunlara, dizilere her ay yüzlerce lira vererek bu ülkenin milli gelirinin yurt dışına akmasına sebep olmakta. Bunlara karşı bir nevi çözüm.
    Ahanda geldi

"şimdi birazdan birisi gelip 400gb neyinize yetmiyor derse şaşırmam. kablonet başlıklarından birinde "2019 yılında 24mbit neyinize yetmiyor" yazanları gördükten sonra beklemiyor değilim."

• gios G kullanıcısına yanıt
    İnterneti dolarınan alıyoz dışarıdan.
  • Devlete bağlı BTK çıkıp bütün iss'lere 1 ocaktan itibaren adı ne olursa olsun hiç bir kota uygulaması koyamazsın demeli, yani ortaya çıkıp masaya yumruğunu vurmalı. Yoksa bu iss'ler bu tür üçkağıtçılıklara devam ederler, en basit bir açıkta bile hemen nereden ne koparabiliriz derdindeler bunlara müsade edilmemeli eğer edilirse bu forumda kaç sene önce başlatılan AKK'ye hayır uygulaması da boşa çıkmış olur. BTK'nın sitesinden bu durumu şikayet etmeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lonkia -- 2 Ocak 2019; 18:12:20 >
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Şaka yapıyosun sanırım. Netflix 1 kişi bile yeter aşmaya 4K. Aile paketi olduğunu düşün herkes izlese 400-600gb gitti bile... Orjinal oyunlar 60-70gb nerdeyse. Aman neyse ne anlatıyorum ki

• Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Mesajlara up oyu verilebiliyor ama olumsuz puan verilemiyor. Bu arkadaşın mesajını hepimiz up yapalım. Çoşturalım. ( Ters protesto)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brusher -- 2 Ocak 2019; 18:30:59 >
  • Bu uygulama yeni aboneler için mi ben kasımda sözleşme yaptım?
  • Evet 100 mbit bağlantıda 400GB'ı geçmeme rağmen hızım düşmedi beyler bu yeni üyelikler için olabilir
  • muslumgurses kullanıcısına yanıt
    Cumartesi gününe kadar 100 mbit 80 küsür tl ye alamazsam Telekom dan Tahiti yapacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Cumartesi gününe kadar 100 mbit 80 küsür tl ye alamazsam Telekom dan Tahiti yapacağım
    bayiilerle görüşün belki 31 aralıkta başvuru yapmış gibi evrak hazırlarlar
  • Turktelekom halen AKN li tarife satıyor. bugün Arkadaşa fiber internet başvurusu için gittik 100 gb AKN li 50 Mbps hızlı 93 tl ye internet verelim size dediler. Ayrıca daha komik olanıda kota dolunca hızı 8 mbps ye düşüyormuş :))))

Bravo BTK harikasın.
  • Ben daha vdsl-fiber filan alamıyorum zaten, Zeytinburnu'nda bir de. Sözde 16mb'e kadar hız ama hâlâ 8mb hızı zor alıyoruz.Buna bile çektikleri fiyata bak. Üstüne bir de eşik getirmişler Allah bildiği gibi yapsın.

• Hocam emin misiniz

Ben telefon ile görüştüm 50 mbs yok 35 mbs veriyorlar 112 tl falan fiyatı var.
  • king56 K kullanıcısına yanıt
    Bence de baya mantıklı bir davranış fakat hem suç olduğu gibi bayide illa ki birşeyler isteyecektir kendince bunuda göz önünde bulundurmak şart
  • gios G kullanıcısına yanıt
    öyle diyenlere 3 günlük internet kullanımını atıyorum soldaki upload sağdaki download
    Vodafone Limitsizde Gizli Kota
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.