Şimdi Ara

Vodafone Limitsizde Gizli Kota (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
23.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone hala telsim ekmeği yiyen dandik bir İngiliz şirketi. 4g gösterdiği yerde 5 megabit internet akışı sağlayan "omurgasız" servis sağlayıcı. Keşke gitseler de başkası alsa teslimi.. Ben ilk konuyu gördüğüm günden beri boyle birşey bekliyordum açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşik geçilince vodafone kafasına göre internetinizi kapatabilir öyle anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

benim 400 gb olmak üzere
    nolcak test etmek için mi 400gb yaptın şimdiden
  • eoswithin14 E kullanıcısına yanıt
    Yok yav ne dalga geçmesi ucuz yırttık ona sevindim yoksa tabiki uzucu. Internet kalite hareketini en bastan beri destekliyorum 2016dan beri twitterda aktifim bu konuda 100mbps 82 liraya aldim simdi istesem 200 lira ayip gunahtir

• akk-akn-kota-aks- den sonra ake mi getirmiş bunlarda :)
  • Bu sayfa uçmuş

Noldu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: DjProgressive

Bu sayfa uçmuş
    https://www.vodafone.com.tr/net/evde-internet.php

Noldu acaba
    Güncellememişler.Tüm fiber tarifelerinin acıklamasında 100mbite kadar yazıyor :D
  • Mh ile görüştüm sınırsız herhangi bir kota yok dediler 16mbps 52.90 ödüyorum hız benim için çok önemli değil zaten evde kameralar için bağlı bu internet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma şikayet oluşturdum btkdan. Eskiden AKN varken bile 100 olan hızımla netflixden dizi izleyerek 600-700gb yapıyordum zaten. Limitsiz olunca AKNden daha beter demek bu. Hemde artan 4-5 kat fiyatlar ile...
  • BTK'dan ses yok mu hâlâ? Neyi bekliyorlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone
    Her An �nternete Ba�l� Kal
    https://www.vodafone.com.tr/Net/evde-internet.php?mi=non-HE

Kampanya dahilindeki EVDE+ 16 ve EVDE+ 24 paketi için upload hızı 2 Mbps, EVDE+ 35 ve EVDE+ 50 için 5 Mbps’dir.
    Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download), seçilmiş olan paketine göre, 8 mbps’e kadar olan paketlerde 200 GB, 16 mbps’e kadar olan paketlerde 250 GB, 24 mbps’e kadar olan paketlerde 300 GB, 50 mbps’e kadar olan paketlerde 350 GB, 100 mbps’e kadar olan paketlerde 400 GB kullanım eşiği olacak şekilde belirlenmiştir.

ohhhhh shit fiyata bak 35mbps 120tl

yeni aboneler için yiyen olursa.

---------------------------------------------

ttelekomda 10tb eski yeni herkese yedirmişler

birde yazan olmuş "Çok aşırı kullanımda arayıp yeni fiyat teklifi sunuyorlar kabul etmezsen sözleşmeyi tek taraflı fesh ediyorlar eskiden forumda bi kaç kişinin başına gelmişti" demiş.

https://forum.donanimhaber.com/10-tb-kota--136488292

--------------------------------------------------------

sol de 5tb down - 500gb up limili var enterasan yeni maddeler gelmiş yeni aboneler için yersen.

- Aynı anda bir modem üzerinden 30 (otuz)’dan fazla cihazdan internet bağlantısı yapılması
    - Aynı anda 30 (otuz)’dan fazla eş zamanlı/paralel internet erişimi yapılması
    - İndirme yönünde aylık 5 (beş) TB ve yükleme yönünde aylık 500 (beşyüz) GB’tan fazla internet tüketimi yapılması
    - Hizmetin paylaşılması, herhangi bir isim (al-sat (Resell), yerel servis sağlayıcı vb.) altında satılması, ticari amaçla Taahhütnameye aykırı şekilde router gibi cihazlar (modem arkasına bağlanan sinyal güçlendirici vb.) kullanılması ve/veya Kampanya’nın aktif olduğu adres dışında farklı noktalarda internet hizmeti alınmasının sağlanması

https://forum.donanimhaber.com/superonline-2019-kampanyalari-aciklandi--136445000

birde dalga geçer gibi esnek kotalı yok eko vsvs paketler var

----------------------
    sözde limitsiz sözleşmede limitli paketler limitli limitsiz F...limitsiz

maliyet kurtarmıyormuş abisi diye savunan kerizler var birde yok o kotalar yetermiş fazla bile vermilşer diyen embesiller var lan adama limitsiz satıp limit koyuyorlar gizli,

bizim embesil kullanıcı kitlesi için fıkra
    yarın bunlar araba alır motor satarken v8 800hp abi 1miltl derler alırlar imzayı, sattıktan kapıya gelir 1.6 65hp abi sözleşme neyse o çalışmıyormu gitmiyormu araç gidiyor eee daha ne istiyorsun hadi he doğrudiyosun çalışıyor ben gideyim derler.

adam ister kullanır ister kullanmaz sizene sen limitsiz diye sattığının arkasında dursana sözleşmeyle içini boşaltmasana.

maliyet kurtarmıyor bak avrupanın tamamı buna benzer paketleri kullanıyor , bunlarda yurt dışı çıkışı filanda yok ozaman ekipman masrafı da yok duayla çalışıyor.

940 / 450 Mbps download/upload 39 LEI 50tl

bizim milet eşşek oldukça semer vuran çok olur. eşşek dedim aklıma geldi bu kotaların genel adı kullanım eşşeği olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaq999

https://www.vodafone.com.tr/Net/evde-internet.php?mi=non-HE

Kampanya dahilindeki EVDE+ 16 ve EVDE+ 24 paketi için upload hızı 2 Mbps, EVDE+ 35 ve EVDE+ 50 için 5 Mbps’dir.
    Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download), seçilmiş olan paketine göre, 8 mbps’e kadar olan paketlerde 200 GB, 16 mbps’e kadar olan paketlerde 250 GB, 24 mbps’e kadar olan paketlerde 300 GB, 50 mbps’e kadar olan paketlerde 350 GB, 100 mbps’e kadar olan paketlerde 400 GB kullanım eşiği olacak şekilde belirlenmiştir.

ohhhhh shit fiyata bak 35mbps 120tl

yeni aboneler için yiyen olursa.

---------------------------------------------

ttelekomda 10tb eski yeni herkese yedirmişler

birde yazan olmuş "Çok aşırı kullanımda arayıp yeni fiyat teklifi sunuyorlar kabul etmezsen sözleşmeyi tek taraflı fesh ediyorlar eskiden forumda bi kaç kişinin başına gelmişti" demiş.

https://forum.donanimhaber.com/10-tb-kota--136488292

--------------------------------------------------------

sol de 5tb down - 500gb up limili var enterasan yeni maddeler gelmiş yeni aboneler için yersen.

- Aynı anda bir modem üzerinden 30 (otuz)’dan fazla cihazdan internet bağlantısı yapılması
    - Aynı anda 30 (otuz)’dan fazla eş zamanlı/paralel internet erişimi yapılması
    - İndirme yönünde aylık 5 (beş) TB ve yükleme yönünde aylık 500 (beşyüz) GB’tan fazla internet tüketimi yapılması
    - Hizmetin paylaşılması, herhangi bir isim (al-sat (Resell), yerel servis sağlayıcı vb.) altında satılması, ticari amaçla Taahhütnameye aykırı şekilde router gibi cihazlar (modem arkasına bağlanan sinyal güçlendirici vb.) kullanılması ve/veya Kampanya’nın aktif olduğu adres dışında farklı noktalarda internet hizmeti alınmasının sağlanması

https://forum.donanimhaber.com/superonline-2019-kampanyalari-aciklandi--136445000

birde dalga geçer gibi esnek kotalı yok eko vsvs paketler var

----------------------
    sözde limitsiz sözleşmede limitli paketler limitli limitsiz F...limitsiz

maliyet kurtarmıyormuş abisi diye savunan kerizler var birde yok o kotalar yetermiş fazla bile vermilşer diyen embesiller var lan adama limitsiz satıp limit koyuyorlar gizli,

bizim embesil kullanıcı kitlesi için fıkra
    yarın bunlar araba alır motor satarken v8 800hp abi 1miltl derler alırlar imzayı, sattıktan kapıya gelir 1.6 65hp abi sözleşme neyse o çalışmıyormu gitmiyormu araç gidiyor eee daha ne istiyorsun hadi he doğrudiyosun çalışıyor ben gideyim derler.

adam ister kullanır ister kullanmaz sizene sen limitsiz diye sattığının arkasında dursana sözleşmeyle içini boşaltmasana.

maliyet kurtarmıyor bak avrupanın tamamı buna benzer paketleri kullanıyor , bunlarda yurt dışı çıkışı filanda yok ozaman ekipman masrafı da yok duayla çalışıyor.

940 / 450 Mbps download/upload 39 LEI 50tl

https://www.digiromania.ro/servicii/internet/internet-fix

bizim milet eşşek oldukça semer vuran çok olur. eşşek dedim aklıma geldi bu kotaların genel adı kullanım eşşeği olsun.
    Ağzına sağlık.

• geriye bir fiberde milleni kaldı 89 tl 100mbps limitsiz onda da 31 ocak son bir kazık tarifelerde buna gelirse geçmiş olsun.

sözleşmesi biten kapattırır yukardaki şartlarla sözleşme yapmak enayiliktir.

2019 da sözle yapacakların vay haline.

s...sen imzalamam böyle bir sözlmeyi.

bu madeelere imza atanlar tüketici mahkemesine o maddelerin iptali için başvursun gizli kapaklı tüketici aleyhine madde olamaz satarken limitsiz diyerek satıyorlar sözleşmede limitli yok entel dantel maddeler çıkıyor.

bu tür oyunalrı yapan çakal üçkağıtçı iss lerin, ben sizin ta.... a.... k... sizn y... y... s... a... k.... o... ç... s... e... 7... g... s... , ...

noktaları istediğiniz gibi özgürce doldurun.

• Kotalı internet,
    Pahalı internet,
    Dinamik ip yok ip havuzu ile ortak kullanım (bu yüzden ip kamera falan kullanamıyorsunuz vs..) zorla statik ip satmaya çalışıyorlar,
    Alt yapısı kötü internet,
    Taşeron hizmeti kötü internet,

Var mı ekleyecek olan, 2019 senesinde BTK göbeğini kaşıya kaşıya dururken ceza falan kesmezken, kullancıların yarısı ben 2 sene sözleşme yaptım zaten 2 sene sınırsız kullanırım bana ne diğer insanlardan derken bu ISS 'ler bize daha çok geçirir.

Bana ne benim sözleşmem var diyenle BTK nın olaylara sessiz kalması aynı kafa ve mantık işte.

Şu an benim de sözleşmem var Turksat ile 2 sene rahatım. ama bu 2 sene içinde Turksat altyapısı olmayan bir yere taşınırsam, 2 sene sonra taşınırsam ya da hiç taşınmadım sözleşmem bitti yenilemem gerekiyor yine aynı sinir stresi yaşayacağım. Şimdi bu saçma salak haksızlıklara ses çıkartmazsanız, o yeter bu yeter derseniz ISS'ler sizi çok üzer polyannalar :)

• vodafone kafasına göre at koşturuyor. btk kota olmayacak dedikçe adamlar sınırsız kullanım eşiği diye akn'nin adını değiştirerek keriz silkeliyorlar.
  • Arkadaşlar Vodafone fiber tarifeler de aylık 6,90 modem ücreti diye bir ibare var.

Tarife 75 tl modem ücreti buna dahil mi yoksa + 6,90 tl modem ücreti mi var ?

bilgisi olan var mı
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    +6,90tl modem ücreti ödüyorsun örneği benim normal tarifem 79,90 buna modem ücretiyle birlikte 86,8tl yapıyor
  • kurulum ücreti 300tl ücretsizdir demiş 300tl ye ne kuruyorsun acaba :) bu kafa firmaya abone olupta 1tl kazandırmam.
  • Eski vodafone kullanıcısıydım. 2 yıllık tahahütün son 6 ayında devamlı internetim kesilip ve yavaşladı. Mh yi arıyordum bina tesisasına suç atıyordu ilk 15 ay sağlam tesisat son 6 aydamı bozuldu. Nasıl olsa tahahütü var çıkamaz deyip benim netimi yavaşlatıyorlardı sanırım. Netspeede geçtim oh be dedim. Cidden netspeedin değerini bilelim isslerin alayı çakal olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 2 Ocak 2019; 13:55:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muslumgurses kullanıcısına yanıt
    Bu hususda Türk Telekom ile aynı fiyata denk geliyor.
    Türk Telekom 88 tl 24 mbit, Vodafone 82 tl 24 mbit

Türk telekomdan tahüt imzaamam daha mantıklı sanırım 5 lira için vodafone geçmeye gerek yok

Arkadaş 80 tl ye 100mbit aldı aynı tarifeyi bana vermediler.

TTNET de cumartesi günü tahüt yaparım kafam rahat olur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.