Şimdi Ara

Vodafone Limitsizde Gizli Kota (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
23.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fatih617

400 GB 4 kişilik bir aile için fazlasıyla yeterlidir. Daha fazlası verilmemeli. Çünkü daha fazlası verildiği zaman suistimal ediliyor. İçimizdeki bazı kötü niyetli kişiler oyunlara, dizilere her ay yüzlerce lira vererek bu ülkenin milli gelirinin yurt dışına akmasına sebep olmakta. Bunlara karşı bir nevi çözüm.
    bi millet kendini kazıtlatmayı bu kadar çok severmi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Evet 100 mbit bağlantıda 400GB'ı geçmeme rağmen hızım düşmedi beyler bu yeni üyelikler için olabilir
    Zaten yeni üyelikler için, kim dedi önceden abone olanlara olacak diye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melburg

Zaten yeni üyelikler için, kim dedi önceden abone olanlara olacak diye :D

Alıntıları Göster
    Geçmiş mesajlara bakarsan millet eski üyeliklere de olacak mı diye endişe ediyordu ona istinaden yazdım
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    bulayın bir yanıtı var aslında
    iss tecavüzcü çoşkun, akk kota isteyenler tecavüz bağımlıları

tecavüz kaçınılmazsa zevk alacan diyen kesim,bukadar yılın ardından zevki geçti bağımlılık yaptı şimdi yokmu bize tecavüz eden diye bağırıyor.

akk isteyenler ve limitsiz de kota isteyenler ben başka açıklama bulamıyorum.

akk kalkmasından çok şikayetçiyseniz arayın iss nizi bana 3mbps internet verin kotasıda olsun diyin bensize heray fazlasıyla öderim parasını diyin anlaşın 3 geçmesin ama. gerçi abuk sabuk düşük hızlı kotalı paketlerde var haatta size fantazi paketi hala duruyor sanırım telekomda internetsiz ev kalmasın paketini alın ama fiyat düşük diye şikayet edin bensize 69tl veriyim anlaşamım diyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

400 GB 4 kişilik bir aile için fazlasıyla yeterlidir. Daha fazlası verilmemeli. Çünkü daha fazlası verildiği zaman suistimal ediliyor. İçimizdeki bazı kötü niyetli kişiler oyunlara, dizilere her ay yüzlerce lira vererek bu ülkenin milli gelirinin yurt dışına akmasına sebep olmakta. Bunlara karşı bir nevi çözüm.
    Yalnız vodafone bir ingiliz şirketi.

Bizim milli gelirimizin "yurt dışına akmamasını" ne kadar istiyor olabilir bir düşün.

Umarım trollsündür. Yoksa durum içler acısı
  • Sanırsın internet boru hattı üzerinden gelip gidiyor ve biz Mb başına $ ödüyoruz.
  • Aralıkta 22-23 aldığım hız şuan 16-17

3 mbps ile hd mi

Sôzde 24 mbps var ama 720P izlemek için 5 dakika bekliyorum ki dolsun ulan var ya bunlar için YAŞASIN CEHENNEM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye’nin interneti, yalan rüzgarının yılan hikayesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 3 Ocak 2019; 1:14:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ana başlıkta da yazmıştım burada da yazayım.

VODAFONE ile görüştüm biraz önce. Dün sorduğumda henüz kendileri de bilmediği için cevap verememişlerdi. Bugün ne olduğu açıklığa kavuştu.

Bu durum BTK onaylı AKN Kullanım Eşiği olarak belirlenmiş. Limitsiz olarak satılan paketler aslında 100 Mbit için 400GB AKN Eşiği bulunuyormuş ve BTK tarafından da onaylanmış. Yani Limitsiz olarak kullanıyorsunuz ama 400GB veriyi doldurursanız internetinizin hızı minimum seviyeye indiriliyor. BTK mevzuatı gereği paketler AKN ibaresiyle satılamayacağı için ( Kanuna göre ) Limitsiz satılıp Kullanım eşiği sözleşme maddesi olarak belirtiliyor. Böylece kanunu uygulayıp görünüp aslında ilk AKN döneminde ki sistem sözleşme olarak devam ediyor.

Bu limitsiz satılan paketlerde olmaması gerekiyor sorusuna ise BTK tarafından onaylandığı için bu eşik tüm paketlerimiz için standart sunulan bir işlemdir cevabı aldım.

• mageji kullanıcısına yanıt
    BTK'nın buna ilişkin bir kurul kararı yok.

• mageji kullanıcısına yanıt
    Böyle birşey olamaz, o zaman adı değişecek ama kota devam edecekse bütün iss'lere AKK'yi kaldırın demelerinin anlamı neydi ? Btk'nın böyle bir hükümü olduğunu bende düşünmüyorum. Yakında herşey açığa kavuşur nasıl olsa. Bizde gerekeni yaparız. İnsanların bu forumda yıllardır emek verip devam ettirdiği ve sonunda sonuçlar aldığımız AKK'ye hayır hareketinin boşa gitmesine izin verecek değiliz bu iss'ler yüzünden.

• bunlarla kimse uğraşmasın bence netspeed geçin rahat edin.

https://www.netspeed.com.tr/
    75 mbs sınırsız 76 lira ben eski abone olduğum için 100 mbs sınırsız 65 lira ödüyorum.
  • Arkadaşlar ben 1 ocaktan önce yeni taahhüt yapmıştım. 50mbit vdsl almıştım. Beni ilgilendiriyor mu bu?
  • gios G kullanıcısına yanıt
    Cahil cühela insanların deyimi o. Fazla şey yapmamak lazım. Herifler 100 mbit'i geçen hızları kullanıyorlar artık. Ben burada birkaç hafta öncesine 24'ten 8'e düşünce bilgisayarda internette gezemez hale geliyorum. 24 sınırda kurtarıyor yani.

Ayrıca bir evde tek kişi kullanmıyor ki interneti. 2 bilgisayar, 3-4 telefon bağlı oluyor en az.
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam sabah akşam indirmeye mi bırakıyorsunuz?

Benim aylık kullanımlarım bu şekilde ancak,telefonlardaki kullanımı hesaba katmadım.

Edit: Gerçi ben dizi izlemiyorum. Dizi izlesem 200-300 gb görebilir. Ayrıca fazla kullanılmasa da diğer PC'yi hesaba katmadım.

Vodafone Limitsizde Gizli Kota

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 3 Ocak 2019; 13:43:13 >

• Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Ne desem gg. Araştırma konusu olabilecek bir insan.

• KortX kullanıcısına yanıt
    Oyun arşivi yaptım kendime

• devlet iss'leri değil. iss'ler devleti yönlendirir. normal.
  • 2 ay once taahutlu paket aldim ilk sene 45 tl sozlesmeye imza attim.Bu ay 2. faturam gedi ve 61 tl olmus.Fiyat neden degisiyor taahutlu pakette bilen varmi

• Allah kimseyi vodafone'nun eline düşürmesin. Ne mobilde nede ev internetinde hizmet 0 ama faturalar kol gibi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.