Şimdi Ara

Vodafone Limitsizde Gizli Kota (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
23.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kullanım eşikleri en az iki katına çıkmalı başka yolu yok. Baksanıza eşik aşılınca direkt interneti keseceklermiş vay bizim halimize..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala nabız yokluyorlar,bır sekılde ufak tefek ıbarelerle kotayı getırmeye calısıyorlar.btk ya sureklı sıkayet yazıp baskı kurmaktan baska sans yok gıbı
  • Vodafone kullananları salak yerine koyuyor :)

Türk Telekomda böyle bir durum var mı ?

Ben fark edemedim
  • 31 aralık günü tarife değişikliği ile 57tl aylık fiyatla 24mbps geçiş yaptım. 16 iken maks 8 alıyordum şimdi 23. tam seviniyorken bu eşik muhabbeti çıktı
  • Ağacım, BTK`yı sanki çocuklar yönetiyor ya da oradakiler baya pollyanna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet kullaniyorum kafa rahat

• Turknet 65 tl olarak kullanıyorum. Hala da 65 ne kota ne sınır hiçbir şey yok. Uğraşırım gerekirse 2-3 hafta beklerim 1 kere bağlatırım sonrasında da paşa paşa kullanırım diyorsanız buyrun geçin, bu iss lere de ders olsun bundan sonra.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Vodafone müşteri hizmetleri var yok değil ama siz şam dersiniz o bağdatı seçer. Vodafone müşteri hizmetleri kendi kafasına iş yapmayı çok seviyor :)
  • Ev interneti birazda altyapıya bağlı bir durum. Ancak vodafone da taahhütler silsilesine bir girerseniz çıkamazsınız :)
  • Merhabalar, vodafone fibermax çalışanıyim, bi çoğunuz beni tanıyor zaten :)

Kullanım esigi, tamamen vodafone' un kurum içi denetlemesı için. 100 mbps hiz alan kullanıcımız, aylik 400 gb ı aşınca, vodafone tarafından ortak kullanım yapılıp yapılmadığı denetlenecek. Kullanıcılara herhangi bir şekilde akn, akk, kota vb. Uygulamalarin isim değiştirerek yansıtılması söz konusu dahı değildir.

• burakkosucu kullanıcısına yanıt
    Turkcell belli kurallar çerçevesinde yapıyordu. Uygulama nasıl yapılacak 2 cihaz 3 cihaz, paralel bağlantı, vs mi?
    Ortada farklı net olmayan bilgiler dönerken, böyle bir bilgi gelmesi sevindirdi, teşekkürler. Zaten kullanıcı eşiğinin ne olup olmadığı ortaya çıkacaktı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lonkia -- 4 Ocak 2019; 17:13:29 >
  • frator F kullanıcısına yanıt
    O konuda detay vermezler bize. Müşteriye avantaj sağlayacak şekilde işlem yaptığımız için :)

akn nin yeni kalktığı bugünlerde suistimale açık maddeler eklenmesi değişik yorumlara sebebiyet vermeye devam edecektir.Bu uygulamanın sınırlarının net olması gerekmektedir. umarım gerekli çalışmalar yapılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frator -- 4 Ocak 2019; 17:11:47 >
  • frator F kullanıcısına yanıt
    Bize iletilen tüm soruları, gerekli yerlere iletiyoruz ve net bir cevap ile sizlerin aklındaki soru işaretlerine çözüm sağlıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkosucu

Merhabalar, vodafone fibermax çalışanıyim, bi çoğunuz beni tanıyor zaten :)

Kullanım esigi, tamamen vodafone' un kurum içi denetlemesı için. 100 mbps hiz alan kullanıcımız, aylik 400 gb ı aşınca, vodafone tarafından ortak kullanım yapılıp yapılmadığı denetlenecek. Kullanıcılara herhangi bir şekilde akn, akk, kota vb. Uygulamalarin isim değiştirerek yansıtılması söz konusu dahı değildir.
    Ortak kullanım derken ne demek istiyorsunuz?

Bizim evde 3 tane bilgisayar var + telefonlar var. Ne olacakmış denetleme yapılınca? Diğer bilgisayarları bağlamayın mı diyecekler?
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Kendi dairenizdeki internetı, başka daireler ile paylaşmanızı denetleyecekler. Bence pek mantıklı ilerleyek bir sistem değil ve 100 mbps'e 400 gb eşik, hiç ama hiç yeterli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkosucu

Kendi dairenizdeki internetı, başka daireler ile paylaşmanızı denetleyecekler. Bence pek mantıklı ilerleyek bir sistem değil ve 100 mbps'e 400 gb eşik, hiç ama hiç yeterli değil.
    Ben 13 mbit alıyorum şu an evde ve akn kalkmadan önce 250-300gb oluyordu aylık kullanımım. Zaten 3 bilgisayar + telefonlar var. Her türlü şu anki belirtilen eşiği geçiyorum kendi hızıma göre. Akn kalkınca daha rahat geçebilirim bu eşiği.

Ayrıca wifi açıkken başka dairelerle paylaşımı nasıl denetleyecekler? Wifi sinyalinin mesafesini ve yönünü mü tespit edeceklermiş?

Saçma sapan iş yapmasınlar. Hiç mi bu tür işlerin "gereksiz" olduğunu söyleyen, düşünen birileri yok bu şirketlerde? Lafım size değil, üst kademedekilere.

köprü görevi görmeniz iyi fakat çözüme ulaşılacak günü bekliyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.