Şimdi Ara

Vodafone Limitsizde Gizli Kota (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
23.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konuda hiç bir bilgim yok, ne desem yanlış olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone nun müşteri hedef kitlesi facabook ta takılan emekli amcalar herhalde

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Hocam başkaları ile kulllanmak için Vodofone müşteri hizmetleri beni yönlendirdi hatta dedi ki hızınız o kadar yüksek komşularınız ile de ortak kullanabilirsiniz demişti.

Vodafone Türk Telekom'dan çok daha pahalı bilginiz olsun Liste fiyatları üzerine 7 tl modem parası ekleyince fiyatlar çok yüksek oluyor
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Şu anki fiyatları karşılaştırmadım ancak vodafone şu eşik muhabbeti sebebiyle soğuttu kendinden açıkçası. Daha önce de 2 kez pişman etmişliği var. 3. bir pişmanlık yaşatırsa iptal eder geçerim.

Güncel fiyatlarda hangisi avantajlıysa onu seçerim. Vodafone'a geçerken de öyle yapmıştım.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Vodafone sadece 24 mbit olan tarifesi Türk Telekoma göre 5 tl daha ucuz hesaplarını yaptım.

Vodafone modem fiyatını söylemiyor. 7 tl lik modem fiyatını ana tarifeye eklemeden söylüyor mesela tarife 69 tl + 7 tl modem parası var vodafone bunu 69 tl olarak lanse ediyor müşteri de 7 tl yi 69 tl içerisinde zannediyor.

Vodafone artık alınmaz Türk Telekom alırım aynı fiyata hatta daha ucuz Türk Telekom 35 mbit tarifesi ve 12,16 tarifeler daha ucuz oldu.

Vodafone sadece 24 mbit tarifesi 5 tl ucuz 5 tl içinde Vodafone geçilmez.

Garip bir olay var ben genel merkeze başvuruyorum beni bayi arıyor
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.

Taahhüt bitince muhtemelen ve mecburen Telekoma geçiş yaparım. Zaten adsl olduğu için hat fazla da bir seçeneğim olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfamega

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kablonet'in dürüstlüğü ve şeffaflığı konusunda hemfikirim. TV tarafındaki kalitesi ve gücüyle avantajlı bir konumu var -her ne kadar altyapı olarak bir çok ilde olmasalar da. Hem internet hem de tv platformu düşünenler için bence altyapı varsa en doğru adres. Bein Sports kanalları da gelmiş yanlışım yoksa. O kanallar sebebiyle Digitürk'e giden kitleyi geri döndürebilirler.

Adil kullanım kotasından zamanımıza kadar geçen ara süreçte insanların interneti ve televizyonu izleme alışkanlıkları ve gereksinimleri de çok değişti. Son yıllarda herkese 4K televizyonları pohpohladılar. Çoğu kişinin evinde artık minimum FHD veyahut 4K lcd tvler var. İşin komik tarafı bırakın 4K'yı gerçek manada FHD yayın yapan kanalımız bile yok. Bu açık IPTV, Netflix, BluTV, puhutv, beIN CONNECT vb. gibi platformlarla bir nevi dengeleniyor.

Şimdi bir çekirdek aileyi göz önüne alırsak. Herkesin elinde akıllı telefon, bilgisayarı da koy, artık televizyonları da koymaya başladığımıza göre ortaya çıkan tablo aşağı yukarı belli. Bir odada dizi, film izleniyor. Başka bir odada maçıydı, bir başka odada oyun indirilir, müzik dinlenilir diyelim. Ve tüm bunların yoğunlukla yapıldığı saatler akşam saatleri olunca 24mbps 2019 yılında neremize yetecek? Elbette bunlara gereksinim duymayan aile sayısı da fazla. Fakat gün geçtikçe her eve giriyor. Kaldı ki kablonetin hizmet sağladığı yerlerde istatiksel olarak örnek verdiğimiz hane sayısı fazla uyuşuyor.

İşte tüm bu sebeplerle Akıllı Sınırsız paketlerinin normal 24mbps sınırsız paketlerden gerçekte çok üstünlüğü yok. Elbette kötünün iyisi mevcut yeni tarifler göz önüne alındığında.

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Hocam emin misiniz

Ben telefon ile görüştüm 50 mbs yok 35 mbs veriyorlar 112 tl falan fiyatı var.
    %100 eminim 50 mbps 100 gb akn li fiber 98 tl dediler, 35 mbps sınırsız fiber de 144 tl
  • Hocam 36 mbps 112 tl
    siz nasıl bu teklifleri aldınız ?
    Teklif almak için ne yapıyorsunuz ?

Kota artık kalktı 50mps alıp kota olduktan sonra bir anlamı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Hocam 36 mbps 112 tl
    siz nasıl bu teklifleri aldınız ?
    Teklif almak için ne yapıyorsunuz ?

Kota artık kalktı 50mps alıp kota olduktan sonra bir anlamı yok
    Turktelekoma gittim (bayi falan değil direkt ilçe turk telekom)

35 mbps full sınırsız 144 TL aldık fiber yalnız vdsl falan değil direkt fiber
    birde adam AKN li teklif etti bende şaşırdım ama satıyoruz dedi komple kalkmadı AKN sadece öyle görünüyor dedi. 50 Mbps hız 100 GB akn li ve kota dolunca hız 8 Mbps ye düşer dedi. Ağzım açık şekilde dinledim adamı sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heliosis

Turktelekoma gittim (bayi falan değil direkt ilçe turk telekom)

35 mbps full sınırsız 144 TL aldık fiber yalnız vdsl falan değil direkt fiber
    birde adam AKN li teklif etti bende şaşırdım ama satıyoruz dedi komple kalkmadı AKN sadece öyle görünüyor dedi. 50 Mbps hız 100 GB akn li ve kota dolunca hız 8 Mbps ye düşer dedi. Ağzım açık şekilde dinledim adamı sadece.

Alıntıları Göster
    Akn li satamaz nereye satıyor,bence pek güvenmeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Akn li satamaz nereye satıyor,bence pek güvenmeyin :)

Alıntıları Göster
    Turktelekom ilçe müdürlüğüne güvenmeyip kime güvenicez :)))

Bende satamazsınız akn artık kalktı dedim, komple kalkmadı biz akn lide satıyoruz dedi :))
  • Vodafone sozlesme yenileyip hizi yukselmeyen varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Ben de bir an düşündüm nasıl diye ama adamlar ciddi ciddi satıyorlar

quote:

Abone, seçtiği paketin ücretlendirme tablosunda yer alan Bağlantı Hızı'na kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download), paket kapsamında sağlanan GB kullanım hakkına ulaştığında, ücretsiz tanımlanmış olan limitsiz ek paket kullanımına geçilir. Limitsiz ek paketler seçilen paketin bağlantı hızına göre farklılaşmaktadır. Takip edilen aya girildiğinde abone internet hizmetinden ana paket erişim hızıyla yararlanmaya devam edebilecektir. Bulunulan ay içerisinde belirtilen paket GB'ının aşılmaması durumunda ek paketlerin kullanımına geçilmeyecektir.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Documents/lider-kampanya.pdf

• kendi mesajımı düzenlemek için sildiğimde son 3 mesaj anlamsızca silinmiştir üzgünüm....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frator -- 7 Ocak 2019; 3:14:36 >
  • 25mbit süperonline 50gb akk li fiber kullanıyoruz 59 tl karşlığında. Sizce vodafone nette neye geçmeliyiz?

• 2009 yılından bazı akk yorumları

Vodafone Limitsizde Gizli KotaVodafone Limitsizde Gizli KotaVodafone Limitsizde Gizli KotaVodafone Limitsizde Gizli Kota

• Superonline'dan Vodafone'a geçmeyi düşünüyodum ama bu kota olayını görünce vazgeçtim. Superonline 24/5 veriyor kotasız mevcut 50 mbit paketimi buna geçirip devam edicem. Digital çağdayız hergün youtube'a instagram'a video yüklüyoruz 2 mbit upload nedir yahu dalga geçiyorlar. Millet 300/300 kullanıyo 1 gbit e geçiş başladı 2 mbit upload nedir abi. Kafayı yiyorum şu hızları gördükçe. Dünyada internetin geriye gittiği tek ülkeyiz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.