RGB fanın rgb yuvasını nereye takacağım?
Merhabalar Cooler Master Sickleflow 120mm bir adet kasa fanı aldım.Güç montajını yaptım fan çalışıyor fakat RGB ucuyla ilgili kafam karıştı. Şöyle ki fanın rgb kablosu 3 adet girişe sahip (2 açık delik , 1 kapalı delik,1 açık delik sırasıyla). Fakat anakartımdaki ARGB soket i 4 adet iğneden oluşuyor. Dolayısıyla kapalı olan delik ucun , anakarta girmesini engelliyor.Bu tarz rgb fanı çalıştırmak için dönüştürücü mü almam lazım nasıl çalıştırabilirim ?
2K 144 Hz de oynamak için sistem tavsiyesi
Merhaba 2k monitör 144hz de üst sınıf oyunları maximum grafikte oynayabileceğim bir sistem arayışı içindeyim.Hangi ekran kartını önerirsiniz ? RTX 3080 li bir sistem alabiliyorum yeterli olur mu bilemedim, ya da bütçeyi zorlayıp 4070ti lı sistem alabilirim ama 4070ti li ekran kartlı sistemlerde işlemci soğutucusunu sıvı soğutucu kullanıyorlar sanırım hep.Kasanın içinde sıvı dolaşsın istemiyorum hava soğutma ile soğumuyor mu bu seviyedeki bilgisayarlar?
ASUS VG24VQ 23" Monitör Tamir Ücreti Hk.
Merhaba
Kısa süre önce aldığım asus monitörüm tahminimce darbe gelmesi sonucu ekranın ortasında büyük bir bölüme görüntü gelmiyor.Panel değişim ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ? Gerekirse fotoğraf ekleyebilirim monitörde VA Panel 144hz var.
Laptop için harici monitör tavsiyesi
Merhaba rtx2070 ekran kartlı 15 inç laptop kullanıyoruM.Ekran küçük gelmeye başladığı için laptopa monitör bağlayıp oyunları öyle oynamayı düşünüyorum. Bunu deneyen var mı tavsiye eder misiniz? Laptopun ekranını aşağı indirip kasa olarak kullanmak mümkün oluyor mu harici monitör bağlayınca ? 1200-1500 TL arası monitör arıyorum tercihim 144 hz ve 1080p olması, led panel ya da ips panel tercihim yok kararsızım.
Yerel ağdaki bilgisayara bağlanma problemi
Merhabalar işyerimizde server olarak çalışan bir adet bilgisayar var.Bu bilgisayara aynı ağdaki diğer bütün cihazlardan ulaşabiliyorum paylaşımlı klasörü görebiliyorum.Daha önceden bağlanabilen bir windowslu laptopum güncelleme sonrası bu servera bağlanamamaya başladı.Ağ ayarlarıyla mı ilgilidir?Ne yapmak lazım format mı gerekir?Dİğer bütün bilgisayarlar bağlanıyor güncelleme gelen bilgisayar bağlanamıyor sadece.
3000 TL Katlanır Bisiklet Tavsiyesi
Merhabalar ilk defa katlanır bisiklet alacağım, kalitesiz bir bisiklet almak istemiyorum.Çok yokuşlu yerlerde kullanmayacağım ama yinede beni az yoran bir model olması tercihimdir.Boyum 1.82 Kilo:80.Btwin 500 tilt ve kron fd1000 modellerine baktım başka tavsiyeler olursa da açığım.Bir de bisikleti internetten alsam kargo ile taşınması esnasında bir sıkıntı oluşur mu ve kargodan gelen bisikletin kurulum işlemi vs oluyor mu ne şekilde gelir?
Bilgisayarda aniden ses çıkmamaya başladı.
|
MSI GS65 RTX2070 Maxq Ekran Kartı Driverı Kurulmuyor
|
|
Win 10 Store harici uygulama yüklememe izin vermiyor
|
Steam nick: castillarasim |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.370
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 66.008 (Bu ay: 611)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 370 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic