Bildirim
Bilgisayarda aniden ses çıkmamaya başladı.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sorunu çözebildiniz mi acaba? Benzer sorun Toshiba netbook'ta başımıza gelmişti, hoparlörlerin soketi yerinden çıkmıştı, 1 ay sonra üst kapağı söktüler ve soketi yerine taktırlar. -
Hayır çözemedim bilgisayara format attım öyle düzeldiquote:
Orijinalden alıntı: zn_volkan
Sorunu çözebildiniz mi acaba? Benzer sorun Toshiba netbook'ta başımıza gelmişti, hoparlörlerin soketi yerinden çıkmıştı, 1 ay sonra üst kapağı söktüler ve soketi yerine taktırlar. -
Geçmiş olsun, üst kapağı sökmek zorunda kalmadınız en azından. Contayı yenilemek zorunda kalırdınız beni dinleseydiniz. -
Donanımsal birşey olduğunu tahmin etmedim açıkçası.İhtimal verseydim de açmazdım içini ya da servise vermezdim böyle kullanırdım .. :)quote:
Orijinalden alıntı: zn_volkan
Geçmiş olsun, üst kapağı sökmek zorunda kalmadınız en azından. Contayı yenilemek zorunda kalırdınız beni dinleseydiniz. -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- hp bilgisayar açılmıyor
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- bios"tan güvenli mod açma
- silinen dosyaları geri getirme
- bağlantı sıfırlandı.
- laptop menteşe tamiri
- dlss nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X