Bildirim
Bilgisayarda aniden ses çıkmamaya başladı.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sorunu çözebildiniz mi acaba? Benzer sorun Toshiba netbook'ta başımıza gelmişti, hoparlörlerin soketi yerinden çıkmıştı, 1 ay sonra üst kapağı söktüler ve soketi yerine taktırlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır çözemedim bilgisayara format attım öyle düzeldiquote:
Orijinalden alıntı: zn_volkan
Sorunu çözebildiniz mi acaba? Benzer sorun Toshiba netbook'ta başımıza gelmişti, hoparlörlerin soketi yerinden çıkmıştı, 1 ay sonra üst kapağı söktüler ve soketi yerine taktırlar. -
Geçmiş olsun, üst kapağı sökmek zorunda kalmadınız en azından. Contayı yenilemek zorunda kalırdınız beni dinleseydiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Donanımsal birşey olduğunu tahmin etmedim açıkçası.İhtimal verseydim de açmazdım içini ya da servise vermezdim böyle kullanırdım .. :)quote:
Orijinalden alıntı: zn_volkan
Geçmiş olsun, üst kapağı sökmek zorunda kalmadınız en azından.Contayı yenilemek zorunda kalırdınız beni dinleseydiniz.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X