Şimdi Ara

Vodafone Limitsizde Gizli Kota (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
23.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler TT hala 3 mbs hız veriyor akn dalgası kalkmadı mı :D hala işkenceye deva mediyom ben bu nedir telefonlarıda açmıyorlar r
  • içimizden biri orada belirtilen kotaya ulaşsın ve sonucu yazsın =) Eğer hız düşüyorsa şikayet edilir zaten.
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Hocam modemini resetle.
  • Dün akn kalkmıştı bugün tekrar 3 mbps yapmışlar akn kalkmamış bende btk dan şikayet oluşturdum
    Vodafone Limitsizde Gizli Kota
  • muslumgurses kullanıcısına yanıt
    50 defa resetledim gene ayni karaktersizlik devam ediyor musteri hizmetleride sizlere omur acmiolar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şimdi birazdan birisi gelip 400gb neyinize yetmiyor derse şaşırmam. kablonet başlıklarından birinde "2019 yılında 24mbit neyinize yetmiyor" yazanları gördükten sonra beklemiyor değilim.
  • Vf yapdiysa digerleri de rahat yapar beklemede kalin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adil Kullanım Kotası Adil Kullanım Eşiği olmuş sanırım

Şu güzelim ülkede vatandaş yararına bir tane güzel uygulama olmaz mı ya, hayret vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedn

Dün akn kalkmıştı bugün tekrar 3 mbps yapmışlar akn kalkmamış bende btk dan şikayet oluşturdum
    önce bir müşteri hizmetleri ile görüşsseydin keşke. Kolayca hallolacak bir şeydir muhtemelen. BTK yı meşgul etmeye gerek yoktu.
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    Btk nın başka işi mi varkı şikayetkerden meşgul olacak? İşini düzgün yapsa kimse şikayet etmez zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RX 480

Yilbasindan once 100mbps 200gb akn abone olanların 2 yıl kafası rahat.
    Değil mi, söyledim dinlemediler. Şimdi rahatız, onlar uğraşıp dursunlar düşük internet hızlarıyla değil mi?!
    Kendi fikrim;
    Hak herkese haktır, dolandıcılıkta herkese dolandırıcılıktır. Bugün gizli kota koyan yarın senin elinden sözleşmeni alır! Sen 2 yıla belki internetle bağlantını keseceksin bilemem ama gölge yapma en azından.
    Kusura bakma, insanların aradığı hakla dalga geçersen ben de cevap verme hakkı bulurum.
  • Müşteri hizmetleriyle ne zaman görüşsem kanser oluyorum. O yüzden artık mh ile muhatap olmadan btk dan şikayet oluşturuyorum bi halttan anlamayan insanları mh yapıyorlar
  • Adam gibi kanunu koyacaksın! "Herhangi bir şekilde adı ne olursa olsun internete kota veya sınırlandırma getirilemez!" diye. Bak ozaman ıssler kota koyuyormu.

Bizimkiler bir kanun çıkarıyor, elli kere arkadan dolanabilirsin...

• 100mbit kullanıcı için 400GB eşik vodofoneyi siliyoruz o zaman gider diğer firmalardan hizmet aliriz. Eşiği açınca ne olacak bakalım.

Ayrıca 400GB nedir ya zaten 100mbit ile rahat rahat saatte 40gb indirme yapılıyor. Yani 10 saat indirme yapsan eşik doluyor.

Bir oyun olmuş 100GB parasını verdigin oyunu indiremedikten sonra ne anladım limitsiz paketten. Parasını verip izlediğim dizi için gb hesabı yapacaksam anlamı yok

• superonline'nın 5tb kullanım eşiği ile vodafone'un aşağıdaki belirlediği eşikler arasında dağlar kadar fark olması da ayrı bir soru işareti.

8 mps -> 200gb
    16 mps -> 250gb
    24 mps -> 300gb
    50 mps -> 350gb
    100 mps -> 400gb
  • Vodafone 16 mbit 75 gb için 2 hafta önce 2 yıl taahhüt verdim cuma mesa geldi kotayi kaldiriyoruz sınırsız yapıcaz sizi diye dün baktım 16 mbit sınırsız yazıyor tarifemde ama sizin dediginiz kotayı nerde yazıyor ben öyle bir ibare gormedim

• Kullanım eşiği nedir arkadaşlar? Eşiği aşarsak ne oluyor?

Emsal karar teşkil etmiyor mu BTK'nın AKN kaldırma kararı? Yani adını değiştirseler de örneğin "Madil hollanım totası" bile deseler yine aynı uygulama olacağı için ISSler bu şekilde kelime oyunu yapamıyor olması gerekiyor.

Resmen dalga geçiyorlar insanlarla. Bunlara çanak tutanlar ise
  • yalnız bu durum bence 2018 yılında aboneliğini uzatan ya da abone olan kişiler içinde geçerli. çünkü ifadede limitsiz internet ibaresi var. yani eski üyeleri de kapsıyor bu. MH henüz bu maddenin farkında değil. ben aradım söyledim. inceleyeceklerini belirttiler.
    bana bu kota eşiği geçilirse ne olacak sorusunun cevabını verebilecek kişi lazım. ne olacağı konusunda ifade yok çünkü o madde de.
  • mageji kullanıcısına yanıt
    Eski üyeleri kapsamaz, bu madde 1 ocakta gelen yeni tarifenin esaslarında yer alıyor
  • Zaten bu 25mb değilde 24mb olması benim kafamı kurcalamıştı. Üstelik upload da bile kurnazlık yapmıslar. Ben su an 25/5 kullanıyorum. Alttaki ibarelerde 24/2 vereceklermiş. Bu bile benim için kotu bir haber. Hayır onden bir nabız yoklaması yapılıp sonra tekrar cekilmesi tıpkı politikacı isi. Gercekten cok asagılıkca uygulamalarla muhatap oluyoruz. Resmen dalga geciliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.