Şimdi Ara

Vodafone Limitsizde Gizli Kota (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
23.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 mbps'ye 200 GB verip de 100 mbps'ye 400 GB "eşik" vermek nedir ya, bunda bile bi orantı yok. 2019 sonrası müşterilere Allah kolaylık versin.
  • Bu skandal "kullanım eşiği" maddesini BTK'ya şikayet eden var mı? Nasıl bir savunma yapmışlar merak ettim..
  • man utd kullanıcısına yanıt
    BTK'nın tek işi var hangi siteyi engellesek diye düşünüyorlar
  • 200.000+ abonesi olan Türknet kadar omurgalı duruş sergileyemediler. Hepsi ya kelime oyunu Peşinde ya da fiyatlar ile abonelerin sabrını sınıyorlar.
    Müşteri lehine devletin almış olduğu karar varken bu kararın arkasından dolanmaya çalışan ne kadar iss varsa tez zamanda batması dileği ile...
    Türknet rererö diyecek Arkadaşlarım için peşinen not: netspeed abonesiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Hocam ben akn li paket kullanıyordum daha 2 sene taahhütüm var. Beni ilgilendirmez diyip kenera çekilmemeliyiz. Sonuçta bundan 2 sene sonra biz de yeni paketlere geçeceğiz ya da 2 -3 ay sonra belki arkadaşımıza/ kardeşimize / ailemize paket alacağız ve bu tablo ile karşılaşacağız.
  • Bu paketler limitsiz değil kotalı paket. BTK görevini yapmıyor, piyasa da artık bir etkisi-gücü kalmadı.

Bu paketler Ticaret Bakanlığına Tüketiciyi Aldatma başlığıyla şikayet edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 1 Ocak 2019; 20:51:20 >
  • Bu gizli kota 2 ay önce sözleşme yapanlardada var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla böyle birşey varsa arayıp söverim tüm mh 'ye ne lan bu hangi kurumsal firmaya yakışır bu !!!
  • Beyler bu vodafondaki yazı nedir ben kasımda sözleşmeli 24mb fiber aldım bunlardan, şimdi kendi kafalarına göre akn mi getirmişler öyle ise arayıp sövücem bunlara !!!

''Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download), seçilmiş olan paketine göre, 8 mbps’e kadar olan paketlerde 200 GB, 16 mbps’e kadar olan paketlerde 250 GB, 24 mbps’e kadar olan paketlerde 300 GB, 50 mbps’e kadar olan paketlerde 350 GB, 100 mbps’e kadar olan paketlerde 400 GB kullanım eşiği olacak şekilde belirlenmiştir.''
  • mageji kullanıcısına yanıt
    Bu tahhutler, 1 ocak sonrası için geçerli. Aynı soruyu genel merkeze yönelttik cevap bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 gb'den sonra birşey yapmayacaklar muhtemelen. Göz korkutmak için konulan bir madde olduğunu düşünüyorum. 400 gb'dan sonra müdahale etme ( üyeliği sonlandırma v.b) hakkımız saklıdır anlamında bir gözdağı vermeye çalışıyorlar. En korktukları şey de yüksek hızlara sahip olduğumuz için İnterneti başka hanelere paylaşmak. Bu yüzden de diş göstermeye çalışıyorlar ama biz de diş göstermezsek, sessiz kalırsak bu maddeleri uygularlar. Bu sebeple yılanın başını küçükken ezmek lazım. Velhasıl kelam, tepkimizi ortaya koymalıyız. Ben de 19 Aralıkta sözleşme yeniledim 2 sene boyunca 100 mb sınırsız kullanacağım, ama iki yıl boyunca kafam rahat, bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasıyla gidersek o yılan bizi de sokar. Bu sebeple hangi İSS'den olursak olalaım ya da sözleşmemiz varsa bile hep birlikte tepkimizi ortaya koymalıyız. Herkes 5 dakikasını ayırıp şikayet ederse emin olun ki eşik meşik diye bir halt kalmaz ortalıkta.

• Bende de bu şekilde olmuş. Tarife adı 100 gb AKN gorunuyor ama kullanım detaylarında sınırsız.

Vodafone Limitsizde Gizli Kota

• Ben de şimdi telefondan ve sitesinden kontrol ettim.
    Telefonda bir yerde 210gb Kota yazarken ana sayfada sınırsız yazıyor. 210gb nedir bilmiyorum.

Sitede ise yine sınırsız yazıyor. herhangi bir yerde kotaya denk gelmedim.

tarifem 100mbps 200gb AKN, Kasım 2018'de bağlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakten -- 1 Ocak 2019; 23:37:35 >

• burakkosucu kullanıcısına yanıt
    Selam canım

Türk Telekom 16 mbs tahütsüz pakete 280 tl istiyor

Bir arkadaşım Vodafone den 100 mbit tarifeyi 80 tl ye aldı, Ben sitesine bakıyorum 100 mbit tarife yok 80 tl ye 24 mbit tarife var,

Nasıl faydalanabilirim ?

www.evdeinterneti.com
    Vodafone FiberMax'lı Evler Fiber İnternet | Her Eve İnternet Tarifeleri
    http://www.evdeinterneti.com/vodafone-yeni-fibermaxli-evler.html

Buradan almış ve kullanıyor ama ben direk vodefone dan almak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam yüksek ihtimal ile taşeron firmadır. Satın aldığınız da büyük problemler ile karşılabilirsiniz bilginize.
  • muslumgurses kullanıcısına yanıt
    Ben anlamam ki taşeron firma falan korkuyorum

Türk Telekom fiyatları yükseltmeseydi çok iyiydi 280 lira ne tanrı aşkına yarebbim ya

Türk Telekom 24 Mbit 120 tl
    Vodafone 24 Mbit 82 tl

çok kararsız kaldım.
  • Ticari kullanıma ya da suistimale karşı maddeler koyulması doğal.

Ama 400 gb böyle bir değer değil.

Turkcell 5 TB koymuştu mesela ki 30 gün 24 saat netflix UHD açsanız o kadar ancak ediyordu.

Mevzuatın etrafında takla atıyorlar kar edeceğiz diye. AKK ,AKN , eşik,ot-b.k

BTK'nın adam akıllı mevzuat düzenlemesi gerekiyor. Ticari kullanım-suistimal için yüksek limitler beliryeip bunun altında herhangi bir sınır konulamaz diyerek.
  • Kullanım eşiğini (tâbire bak ya!! ) geçince noluyormuş. Deneyimleyen var mı hiç ?
  • benim 400 gb olmak üzere
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.