Şimdi Ara

Turkcell internet paketimdeki kota miktarı düşmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'in haftalık 5gb paketini aldım. 1 gündür kullanıyorum yaklaşık 1 gb veri harcadım ama turkcell mobil uygulamadan baktığımda hiç veri harcamamışım görünüyor. Daha önce kalan internet anında yansıyordu. Kota düşmüyor diye abanmak da istemiyorum sonra faturayı keserler diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturtan boğa -- 19 Aralık 2020; 14:4:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne zaman TL yükledin en son? TL yükleyince yüklediğin TL kadar hediye veriyor, internet kullanımı arama SMS o hediye TL den düşüyor. son bir hafta içinde TL yüklediysen hediye TL den düşüyordur internet kullanımın.

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

ne zaman TL yükledin en son? TL yükleyince yüklediğin TL kadar hediye veriyor, internet kullanımı arama SMS o hediye TL den düşüyor. son bir hafta içinde TL yüklediysen hediye TL den düşüyordur internet kullanımın.

18 aralık dün 50 tl yükledim 25 tl haftalık 5gb paket aldım. Hocam kalan diye sms attığımda gelen mesaj bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturtan boğa -- 19 Aralık 2020; 14:24:21 >

• oturtan boğa kullanıcısına yanıt

tamam dediğim gibi hediye TL den düşüyor kullanımların. hediye TL bitince paketinden yemeye başlar. sıkıntı yok.

uygulamada kalan kullanımları sağa doğru kaydırırsan en sonda Diğer başlığı altında hediye TL yi görürsün.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.Turkcell internet paketimdeki kota miktarı düşmüyor 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone sınırsız internet
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.