Goodbyedpi duymuşsunuzdur, vpn olmadan yasak aşma yöntemi. Bilmiyorsanız detaylı bilgi için şu açılan konuya bakabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/vpn-olmaksizin-tum-sitelere-giris-pasif-aktif-dpi-blokaji--130474721
goodbyedpi'ın düzgün çalışabilmesi için özel dns kullanmanız lazım (Google dns, cloudflare dns gibi) ama artık ISP'ler dnslerimize de müdahale ediyor o yüzden eski yöntem 8.8.8.8 tarzı dns girmek bir şeyi değiştirmiyor. artık dns over https veya dns over TLS kullanmak gerekiyor.
androidde gizli dns veya özel dns adıyla bir dns ayarı vardır, oradan dns ayarı yapabiliriz böylece DNS over TLS kullanmış oluruz.
kullanabileceğiniz dns adresleri:
cloudflare
1dot1dot1dot1.cloudflare-dns.com
adguard
dns.adguard-dns.com
mullvad
adblock.dns.mullvad.net
Buraya kadar yaptığımız ayarla aslında epey bir yasaklı siteye girilebiliyor. sizin için yeterli ise goodbyedpi kullanmaya gerek yok, ama roblox ve discord açılmıyor bu haliyle, onları da açmak için devam edelim.
DNS'i hallettiğimize göre goodbyedpi kullanabiliriz, android alternatifi olan PowerTunnel kullanacağız. aşağıdaki bağlantıdan apk indirip kurun.
https://github.com/krlvm/PowerTunnel-Android/releases/tag/v2.6.3
powertunnelin içinde kendi dns plugini var ama düzgün çalışmıyor, zaten android içinden DoT ayarladığımız için buna gerek kalmadı. dns pluginini disable edin.
bundan sonra artık Powertunneli çalıştırabilirsiniz. vpn bağlantısı yapacağını söyler ama bu yerel bir vpn ağıdır, başka sunucuya bağlanmaz, IP değişmez.
Eğer ISP'niz özel dns(gizli dns) kullanmanıza izin vermiyorsa söyleyin onun da yöntemini yazayım. şimdilik gerek yok gibi o yüzden uğraşmadım anlatmaya.
bu konuyu forumlarda android için goodbyedpi konularının hep çözümsüz kaldığını gördüğüm için açıyorum, powertunnel önerilmiş ama çalışmıyor denilmiş genellikle, çalışmamasının sebebi dns adresinin hala isp dnsi olmasıdır. Bu konuda ona değinmek istedim.
Selamlar. Eşim için otomatik araç alacağım, piyasa çok karışık. Küçük olsun az para vereyim diyorum sonra bakıyorum 100 daha verince daha genç daha iyi arabalar buluyorum. Küçüklere bu para değmez diyorum ama küçük de almak istiyorum
Corsa ve C3 beğeniyorum ama Clio ve i20 piyasa arabası, daha kolay satılır diye aklım karışıyor.
Vereceğim parayı hak edecek bir araba olsun istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Bulduklarımı sıraladım.
650'ye 2015 micra. 60000 km. Bir kaç lokal boya. Multimedya ve geri görüş yok. Taktırılacak.
650'ye 2021 picanto. 77000 km. Bir kaç lokal boya. Kendinden multimedya ve geri görüş mevcut.
730'a 2021 C3. 155000 km. Boya değişen yok diyor. Multimedya var geri görüş var mı bilmiyorum.
720'ye 2021 i20. 65000 km. Kaput dahil bir kaç lokal boya. Multimedya ve geri görüş yok. Taktırılacak.
735'e 2021 clio. 80000 km. Boya değişen yok diyor. Multimedya var geri görüş belli değil.
760'a 2021 corsa. 85000 km. Kaput lokal boya. Multimedya var geri görüş belli değil.
720'ye 2021 i20. 70000 km. Multimedya ve geri görüş takılmış.
Segway Ninebot F25E
Mediamarkt ve teknosa'da 12 bin TL. Şubattan beri aynı fiyat. Marka ve model hakkında pek yorum bulamadım. Marka güvenirliği nasıldır ya da bu fiyata başka model mi bakayım? Teknosada 12 taksit fırsatı olacağı için bu modele yakınım.
Kullanım amacım ekmeğe markete giderken arabayı boşuna çalıştırmamak.
Huawei B535 Band 1 ve Upload Sorunu
Merhaba arkadaşlar Huawei B535 aldım Superbox yani, içine APN girdim kullanıyorum.
Vodafone hattımda şöyle bir sorun var telefonda Band 1 full çekerken modem 1 diş çekiyor. Hız da tabi telefona göre düşük.
Telefonda Band 1 hat değerleri;
Modemde Band 1 hat değerleri;
Telefonda Band 1 hız testi;
Modemde Band 1 hız testi;
Band 1'deki sorun böyleydi. Band 8'de ise modemin download değeri daha iyi ama upload 5'e sabitlenmiş gibi orada tıkanıyor.
Telefon Band 8 hat değerleri;
Modem Band 8 hat değerleri;
Telefon Band 8 hız testi;
Modem Band 8 hız testi;
İşyerinde harikalar yaratan bu cihaz evimde böyle garip bir şekilde Band 1'den faydalanamıyor, telefondan düşük upload veriyor. Sebebi ne anlamadım.
"Tüm Operatörler ve servis sağlayıcılarını kapsayan 08.06.2021 tarihli Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) kararınca, mobil internet hizmeti satın alan tüm yeni müşterilerimizde “Güvenli İnternet - Yalın Aile Profili” aktif olacaktır."
Numara taşıyan, yeni hat alan herkeste aile profili aktif olarak gelmektedir. iptal etmek için tüm operatörlerden 2500'a GUVENLI IPTAL yazıp gönderebilirsiniz.
Turkcell'in saçmalıklarından sıkılmaya başladım
Paycell'de 2500 puan toplayın 10 TL uygulama marketi kuponu kazanın der, 2500 puanı toplayınca o seçeneği kaldırır. (Düzeltildi)
Gollercepte'de iki paketim vardı, süper paket (8 hak) ve standart paket (6 hak). Standart paket bugün biteceği için bugünden önce 8 hak oynadım standart paket kaldırılınca kalan süper paketimin 6 hakkı kalması gerekirdi. Ama oynadığım maçların hepsi süper paketten düşmüş. Şu an standart paket hesabımdan kalktı ve 0 hakkım kalmış durumda.
Salla kazan desen GB şenliği diyor 5 10 25 GB dağıtıyor. Üstelik bu yüksek gbları verdiğine her hafta üst üste veriyor. Bana 12 saatlik 2gb veya 1gb çıkıyor her seferinde. Eee hani şans faktörü? Birine 2 ay boyunca 25 gb çıkmasıyla diğerine 1gb çıkması hangi olasılıkla açıklanabilir?
Hediye yarışının şartlarını da değiştirmiş. Kardeşim ben her gün telefonla bildiğin manuel şekilde elle arama başlatıp puan topluyordum, benim ne suçum vardı da kaldırdın bunu?
Şu Paycell olayının videosunu da koyuyorum, saçmalığı izleyin lütfen.
https://www.youtube.com/watch?v=p51a3tBUy6U&feature=youtu.be
Altınları nasıl bozdurmalıyım?
|
2020 Telsiz Kullanım Ücreti 2.84 TL
|
Hesap doğrulama SMS'i gönderilemedi hatası çözümü
|
Root'suz SIM Menüsü'nü devre dışı bırakmak
|
Son Giriş: 5 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 17 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.445
İkinci El Bölümü Mesajları: 121
Konularının görüntülenme sayısı: 67.119 (Bu ay: 1.776)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.003 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar