Şimdi Ara

Root olmadan TTL değiştirme - Dünyada ilk kez DH'de.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
10
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık biraz iddialı gözükebilir ama çok araştırdım root olmadan TTL değiştirmeyi hiç bir yerde bulamadım. Tesadüf eseri başka bir amaç için geliştirilen bu uygulamayı keşfettim ve kendi amacım için kullandım.

ByeDPI uygulamasını indirin

https://github.com/dovecoteescapee/ByeDPIAndroid/releases

Ayarlarına girip DNS'i boş bırakın. Command line settings aktif hale getirip açın. command line arguments içine --def-ttl 65 yazın. 65 örnektir başka ttl girmek istiyorsanız öyle yazın.

Ne için kullanacağınız size kalmış. Örnek bir video atıyorum.

Ali Maliyoutube
    ByeDPI download https://github.com/dovecoteescapee/ByeDPIAndroid/releases
    https://www.youtube.com/shorts/tP2241NA4o0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu mevzulardan pek anlamam beleş internet metodumu bu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt

yok hocam beleş internet değil. iphoneun var ve sınırsız YouTube paketin var diyelim, paylaşıp tabletten YouTube izlediğinde normal koşullarda internetinden yer, tablette ttl 65 yaparsan sınırsız youtube hakkından kullanırsın.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Vpnli uygulamalardaki dosyaların, elle girilmiş hali uygulamasız.Paketli internetini genel kullanmış oluyorsun uygulamaya ihtiyaç olmadan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 12 Ocak 2025; 21:10:14 >

hayır o başka bir olay. burada YouTube paketini yine YouTubeda kullanıyorsun. olay bu hakkı paylaşabilmek.

Denk gelmişken şunu sorayım hocam.Paketli interneti vpnli uygulama ve every proxy le pc ye paylaşabiliyorduk eskiden.Günümüzde paylaşılmıyor galiba değilmi ?

every proxy ile de yapılır doğru. Hala da yapılıyor. benim örnekte gösterdiğim şey every proxy ile de yapılır.

gösterdiğim örnek sadece TTL değişmenin kanıtıydı, başka amaçlar için de ttl değiştirilebilir.

kısaca:

evet every proxy ile telefonda kurduğunuz vpnli bağlantı paylaşılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 12 Ocak 2025; 21:34:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YouTube paketini hotspot olarak kullanmanın başka yöntemi yok mu acaba?

• Mtnedm82 M kullanıcısına yanıt

paylaşan cihaz ve paylaşılan cihaz bilgisi verirsen yardımcı olayım

Hocam android kullanıyorum telefon olarak. Xiaomi. Tablet olarak da iPad var.

• Ben hotspot olarak henüz denemedim ancak telekomda YouTube kotadan harciyordu bu yöntemi uyguladım harcamadi. İse yariyor

telefonunda every proxy aç HTTP proxy başlat oradaki 192.168.x.x şeklindeki IP'yi aklında tut. Hotspot aç, tablet ile hotspota bağlan ve proxy ayarlarında 192.168.x.x şeklindeki IP'yi yaz port olarak da 8080 yaz bağlan.

Biliyorum hocam bu yöntemi yine de teşekkür ederim.

olmayan nedir hocam o zaman belki bir çözüm buluruz

• Şimdi anlamadığım nokta türk telekom 3gb hediye youtube verdi diyelim. Byedpi dan bunu telefonda yaparsam bir artısı olmayacak değil mi ? Ne işe yarıyor anlamadım. Hotspotla tablete paylaşsam tabletten de bu ayarı yapsam tt tablet mi tel mi kullanıyorum anlamayacak mı yani? Bunu msc adresinden bs öğrenemez mi?

Üstteki yazdığımı boşverin bu şimdi ne işe yarayacak? Byedpi kullanıyorum mükemmel bişry

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

ilk mesajda da yazdığım gibi. ne için kullanacağınız size kalmış. TTL değişmeniz gereken bir durum yoksa anlamsız gelmesi normal.

Alıntı

metni:
    Hotspotla tablete paylaşsam tabletten de bu ayarı yapsam tt tablet mi tel mi kullanıyorum anlamayacak mı yani?

evet bu kullanım senaryolarından biri.

özellikle paylaşan cihaz iphone ise bağlanan cihazda TTL 65 yapmaktan başka şans yok.

Sınırsız netflix amazon tod paketim var, iphone kullanıyorum, bunları android TV'den sınırsız izlemek istiyorsam başka şansım yok.

• Hotspot Vodafone telden yapıp TV den sınırsız YouTube kullandım ve olmadı , kotadan yedi --def-ttl 65 işe yaramadi

• b55can B kullanıcısına yanıt

işlemin tvde yapılması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 15 Ocak 2025; 23:52:35 >
    Hocam telefon üzerinden paylaşıyoruz diyelim PC de bu ayarı nasıl yapacağız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

PC'de yapmak en kolayı hocam

cmdyi yönetici olarak aç şu kodu gir.

REG ADD HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters /v DefaultTTL /t REG_DWORD /d 65

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.