Telefonda tablette ipad ios isletim sistemi oldugu icin denemedim ama PDA net+ uygulamasida is goruyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Root olmadan TTL değiştirme - Dünyada ilk kez DH'de. (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Peki PC'de bunu yaparken telefonda herhangi bir ayar yapmaya gerek var mı? Direk hot spot açıp paylaşıyor muyuz yoksa telefonda da tll ayarı yapmaya gerek var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oda net ile nasıl yapılıyor hocam?
Oda degil hocam yazdigim gibi PDA NET Android icin uygulamasida var ve telefona kurup hotspot mantigiyla o uygulamadan acip sonrada baglanilmak istenilen cihaza telefondaki ayni baglanti ayarlarini girince youtube sınırsız paketi varsa diger cihazdan da kota gitmiyor. Youtube de yazinca cikar gayet kolay yapilisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pda neti biliyorum hocam, demek istediğim pda net kullanırken TTL ayarına falan gerek yok sanirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mtnedm82 -- 16 Ocak 2025; 11:36:47 >
telefonda bir değişikliğe gerek yok
-
Eyvallah hocam
pdanet eskide kaldı artık gerek yok. paylaşan cihaz android ise zaten every proxy var, bağlanan cihaz proxy girilebilen her cihaz olur pdanet gibi sadece android veya pc olmasına gerek yok.
-
Hocam telefonum iphone,tablet de ipad.Sizde de olan sınırsız YouTube netflix tod paketim var benim de.Her seferinde dimi telefondan çıkarıp tablete takıyorum.Bu TTL mevzusunu da ilk defa duydum açıkçası.Apple cihazlar arası nasıl yapıldığını anlatabilme şansınız var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam cihazlardan biri android olsa farklı farklı yollar var ama ikisi de ios olunca bir yolu yok malesef
edit: iosda pairvpn ile yapılıyormuş bu iş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 16 Ocak 2025; 14:18:26 > -
Turkcellde ek internet paketi dehşet pahalı ama Hotspot internet çok daha ucuz. bu yöntemle İphone da Hotspot internet alıp farklı cihaz yarine telefondan kullanabilir miyiz? Teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: kallusTurkcellde ek internet paketi dehşet pahalı ama Hotspot internet çok daha ucuz. bu yöntemle İphone da Hotspot internet alıp farklı cihaz yarine telefondan kullanabilir miyiz? Teşekkür ederim
Bu işlem için ttl 63 yapılmalı bu da sadece rootlu telefon ile mümkündü, ben de aslında bu amaç için araştırma yapıyordum root olmadan ve yolunu buldum. ama ios için yolu yok şu an.
Bu durum dünya genelinde ihtiyaç olmayan bir durum, aslında yerel bir vpn yazılarak yapılabilir ama geliştiriciler böyle bir uygulama yazmamış. bulduğum byedpi uygulamasının da amacı başka idi dpi sansürünü aşmak için yapılmış ama TTL ayarı sunduğu için işime yaradı.
4/5 yil önce turk Telekom kullaniyordum. Iphone den hotspot acip yine ipad olan cihazdan baglaniyordum. Wifi sinyali gibi degilde zincir sekli gibi cikiyordu birsey yapmadan youtube sınırsız paketini kullaniyordum iyiydi. Uzun zamandir turkcell de 2 hattim da. Sirf youtube sınırsız paketi için turk Telekom a gecebilirim. Hatta bazi paketlerinde tiktok bile dahil. O dahil olan yuksek fiyatli oluyor ama en azindan youtube olmali bir pakette (yoksada sınırsız paket olarak sonradan da alinabilmeli)
4 5 sene önce hotspot yasağı yoktu sanırım hocam. şu an ios cihazlar arası pairvpn kullanılabiliyor.
Yazin yazlikta ios telefondan da hotspot actim. Android cihazdan da hotspot actim. Her hangi farkli tarife kullanmadi sistem. Biara hotspot paylasimindan göya ucret falan alacaklardi ama yemedi.
Operatörunde full her yone sınırsız paketi olup hotspot yapmaya 20gb kadar vs hotspot yapmaya izin verip gerisini engel koymus olabilirler ama hayatimda hic bir operatörde normal internet paketim neyse hotspot yapincada o gidiyor.
O yillar su dava vardi ama -youtube sınırsız paketini paylasim yapip kullanilma yasagi durumu vardi. Oyle oldugu halfe gitmiyordu hemde 4k kalitelide vs banamisin demiyordu. Cevrimdisi indirme seceneginde gidiyordu sanirim onda telefonun direk kendinden de indirilse simdide gidiyor sanirim.
Pairvpn baktim fakat ekrani acik kalma diye sacmalik varmis o da yas is. Cop iphone bulmak lazim oyle olduktan sonrada kapali ekran Android cihazla yapmak daha mantikli kalir
Ekleme: baktimda pairvpn tr de malesef kullanilamiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 17 Ocak 2025; 19:22:47 >
Hocam bu yöntem işe yaramıyor sanırım artık. YouTube da kotadan harcadığı için kullanıyordum ama açığı kapattılar mi ne artık işe yaramiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X