Şimdi Ara

Mevcutta Turkcell Elçi Yakını Tarifesinde Olanlar Kod Aramayın İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Forumda bazı konu başlıkları altında da yazdım. Faydalanan çok oldu. Mevcutta Türkcell elçi yakını 8 yada elçi yakını 22gb tarifelerinde olan taahhüdü dolmak üzere olanlar yeniden şifre aramak almak zorunda değildir. Fırsatçılara para kaptırmayın. ELCI24GB yazıp 2200 a gönderin 350tl + vergi bir sene daha uzatın taahhüdünüzü. Elçi yakını tarifesinde olmayanlar şifre bulmak zorunda. Bu mevcutta Elçi yakını tarifesinde olanlar için geçerlidir.

edit: Bazı arkadaşlar işe yaramadığını yazmış türkcell sistemi değiltirmiş olabilir. Mevcutta elçi yakını tarifesinde olmak gerek. Çalışan yakını tarifesinde olanlar da işe yaramıyor zaten. Sistem değişmiş olabilir yinede denemenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 20 Şubat 2025; 17:13:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Hıcam deneyip olmadı diyenler var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love kullanıcısına yanıt

Hocam mevcutta elçi yakını tarifesinde olunacak. Çalışan yakını tarifesi için geçerli değil. Olmaması da mümkün değil mesaj kutum yüzlerce teşekkür mesaji ile dolu

Ben tcell değilim denk geldim karşı taraftan sms şifre istenmiş yazıyordu sizde görmüşsünüzdür aynı konuya yazmışsınız zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 19 Şubat 2025; 21:29:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love kullanıcısına yanıt

İlkkez elçi yakını tarifesine geçecek olanlar şifre bulmak zorunda evet. Elçi yakını tarifesinde olup taahüdü dolmak üzere olanlarda geçerli. Yeniden şifre bulmalarına gerek yok. Bir çok abone bilmiyor yeniden şifre arıyor ve para veriyor. Dediğim gibi zaten elçi yakını tarifesinde olup taahüdü dolmak üzere olanlar için geçerli.

• Çalışan yakını ve elçi yakını ayrı tarifelerdir. Çalışan yakını tarifesinde geçerli değildir. Elçi yakını tarifesi olacak.

• Ben de olmadı hocam ya keşke çalışsaydı gelen mesaj şu şekilde;

"24 GB internet, her yone 1000 dakika, Turkcell lilerle sinirsiz konusma ve her yone 1500 SMS iceren Elci Yakini 24 GB paketini 12 fatura donemi boyunca ayda 350 TL ye kullanmak icin ELCI24GBONAY (bosluk birakip) calisan hattina gelen 5 haneli sifreyi yazip cevaplayin (Orn; ELCI24GBONAY XXXXX). Erken iptal bedeli bilgisi ve kampanya detaylari icin www.turkcell.com.tr B002"

ELCI24GBONAY yazıp yolladım mesaj eksik dedi, geçen seneki şifreyle yolladım kullanılmıştır dedi, diğer konudan görüp ELCI24GBONAY GECIS yazıp yolladım hatalı dedi. Yapamadım bir türlü. 3 senedir elçi yakını tarifesindeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Profesyonel Okur kullanıcısına yanıt

Hocam elçi yakını tarifesinde olan yüzlerce kişi yaptı oldu. Hatta dün bir kişi özelden mesaj attı eşiyle birlikte tarifeye geçiş yapmışlar. Keza bizde bu şekilde geçiş yaptık. Tabi elçi yakını tarifesinde olma şartı var. Diğer tarifelerden şifre ile geçiş oluyor. Türkcell sistemi değiştirdi ise bişey diyemiyorum. Ama bu şekilde 100 kişiden fazla kişi geçiş yaptı ve bana olduğunu yazdı. Sizde elçi yakını imişsiniz zaten çalışan yakını olsaydı tarifeniz olmuyor zaten ama elçi yakını paketinde olup işe yaramaması şaşırtı. Sanırım türkcell sistemi değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 20 Şubat 2025; 17:7:32 >
  • Sağlık olsun hocam sağolasın yine de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tşkler kral. Beni byağı bir sıkıntı sarmıştı. 10 gün varı 350 ye yeniledik tşkler. Varol ya. İşte böyle bilgiler lazım bize

• osnakli O kullanıcısına yanıt

rica ederim

• Seneye de devam eder mi acaba:)

• osnakli O kullanıcısına yanıt

Etmesi lazım seneye bakacaz artık

• ne kadar bu elçi yakını ? Bir de ne avantaj sunuyor?

• özket kullanıcısına yanıt

Avantajı fiyatı. 24 gb 1000 dk 1500 sms 350 TL+vergi

esnaftada 20 gb 330+ vergi değil mi ? 2000 dk onda fazla bunda da 4 gb interneti?

Türktelekomdan geçiş yapacağım işlemler nasıl yürüyor?

• OnRe kullanıcısına yanıt

Elçi yakını kodu bulmanız gerek. Türkcell de çalışan biri size elçi yakını kodu vermesi gerekiyor. O kodla elçi yakını paketine geçiyorsunuz

Yanıt için teşekkür ederim peki bunun avantajlı olduğu yer sadece 4gb fazla olması mı esnaf 20 gb tarifesine göre?

kod temin edebiliyorum. Fakat turkcell sitesinde tarife detayları vs göremedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.