Şimdi Ara

Mevcutta Turkcell Elçi Yakını Tarifesinde Olanlar Kod Aramayın İçeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam bunun avantajı türkcell in şuanda 10 gb lik paketlere 350 tl civarı fiyatlar istemesi. Esnaf tarifesini bilmiyorum ama şartları vardır illaki vergi levhasımı istiyor? Yani esnaf olduğuna dair bişey isriyor heralde. E herkes esnaf mı geçebiliyor mu bu tarifeye? Ama elçi yakını kodun bulma şansın var ihtimalin var. Bulabilirsin herkes geçebilir elçi yakını tarifesine. Türkcell sitesinden bakın bu paket 500 tl üzeri fiyatlarda. Yada mevcutta türkcell de iseniz taahüdünüz dolunca bu paketteki içerikli tarifeleri size 600 tl ye sunuyor. Avantajı bu. Başka bişey diyemiyorum. Yeni müşteri olmanıza da gerek yok biliyorsunuz fiyatlar yeni müşterilere uygundur. Bunda eski müsteri isende uyguna kullanıyorsun yok oparatör değişiyim falan uğraşmıyorsun. Ayrıca söylediğiniz esnaf tarifesi kurumsal bi tarife sanırım. Herkesin geçebileceği bi tarife değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 23 Şubat 2025; 21:21:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnRe kullanıcısına yanıt

Türkcell ana sayfada gördüm paketler kısmında yok herkesin geçebildiği bir paket ( genel bir paket) olmadığı için. Ayrı bir sayfası var. Link aşağıda

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt

Adı esnaf her yeni hat ya da taşıma yoluyla geçen tkü hariç 20gb + 3000dk yı 330dan alabiliyor.

• özket kullanıcısına yanıt

İşte oparatör değişeceksin yeni hat alıcan falan filan bunda bunlarla uğraşmana gerek yok. Eğer herkes kullanabiliyor esnaf için özel bi tarife değil ek evrak bişey istemiyorsa oda avantajlı bi paket. Değerlendirilebilir

Oparatör olarak farklı oparatördeyim hocam 2 saniyelik iş yani.

Elçi kodunu temin eden arkadaşlar ne kadar liradan temin ediyorlar?

Hocam nerden temin ediyorsunuz? Kod arıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

• özket kullanıcısına yanıt

Evet başka oparatör de olanlar için güzel kolay. Türkcelde olan bu tarifeyi almak için önce başka oparatore gececek sora tekrar Türkcell e dönecek. Elçi yakını kodu bir Türkcell çalışanı bulmanız gerek onlar sms ile kod alıyor size veriyor o kodla bu pakete geçiyorsunuz. Forumda parayla satanlar da oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 23 Şubat 2025; 23:19:14 >
    Teşekkür ederim hocam. Çalışan hattından gönderilmesi gereken mesaj nedir kod almak için ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Rica ederim. Onu bende tam bilmiyorum ama googlede bakmıştım bi ara isterseniz googleden bir araştırın ben yanlış bişey söylemiyim

• Elçi 22 GB tarifesinden 24 GB tarifesine geçiş yaptım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Mevcutta Turkcell Elçi Yakını Tarifesinde Olanlar Kod Aramayın İçeri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erc44 kullanıcısına yanıt

Rica ederim

Kod satışı yapıyor musunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler bu konu sayesinde 1 yıl daha kafam rahat olacak 24gb tarifesine geçiş yaptırdım 350 tl karşılığında

• @AfterLife61 arkadaşın verdiği elci yakını paket yenileme bilgileri doğru yapabilirler, (geçen seneden kodu aktif edenler için geçerli.)

Yeni 2025 Turkcell Elçi Yakını Kodları geldi,

Pakete yeni geçiş yapmak isteyen kod isteyen arkadaşlar pm den yazabilirler.

Aşağıdaki detaylı linkden inceleyebilirisiniz.

24 GB;

*Tarifelere geçiş için hattın Turkcell faturalı olması gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparslan16 -- 11 Nisan 2025; 11:19:48 >

• alparslan16 A kullanıcısına yanıt

Hocam pm atamıyorum da eliniz de kod var mı varsa bana pm den dönüş yapmanızı rica edeceğim ?

• Geçen hafta yaptım oldu. Teşekkürler

Üstad slm, 45 günüm vardı. Vakit kaybetmemek adına bende eşimle birlikte elçi 24 gb olan tarife için sms attım 1 yıl sayenizde uzattık. Çok teşekkür ediyorum. İyi akşamlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1907hsk kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.