Şimdi Ara

Vodafone internet paket aşım ücreti ve paket bitmeden ücretlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hattımda altın tarifesi kapsamında 1gb internet vardı. internet paketini 600 kB aştığım için 7 lira ücret aldı. Bi' ara btk, paket aşım ücretiyle ilgili düzenleme yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ama resimde de görüldüğü gibi standart ücretlendirme yaptı. İşin daha ilginç kısmı ise paket tamamen bitmeden ücretlendirme yapılmış. Paketten kalan 194 kB var daha. çok yüksek bir miktar olmasa da paket bitmeden ücret alması mantıksız. kendilerine bu durumu anlattığımda ise, "siz android kullanıyorsunuz, onda böyle oluyor" oysa ben ios kullanıyorum, kaldı ki bununla ne alakası varsa artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 16 Temmuz 2015; 16:33:23 >

• işte bu yüzden vodafone a geçmek istemiyorum abi net cevaplar yok,alalasız yerlerden örnek verip normal diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paket kalan bilgisi anlık mı güncelleniyor yoksa 12 saatte bir falan mı? Muhtemelen o paket bitti ama sistem güncellenmedi. Peki kullanım olarak o 600 KB kullanımınız görünüyor mu ayrıntılarda?
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    evet anlık bilgi. çünkü ücretlendirme olduktan sonra ertesi güne kadar interneti açmadım ve pakette kalan o şekilde duruyordu. zaten paketin bittiğine dair mesaj da gelememişti doğal olarak. sonra ertesi gün ek paket alarak interneti kullanmaya başladığımda o zaman pakette kalan bitti ve anında paketin bittiğine dair mesaj da geldi.

hatta kullanım detayında bile ücretlendirmeden sonra bile tekrar ücretlendirme yapmadığı görülüyor.

• Klasik vodafone. Müşteri hizmetlerini boşuna aramamanızı öneririm sinir etmekten başka bir şeye yaramıyor. Ve sorunu anlamamak için gerçekten insan üstü bir çaba harcıyorlar. Çekimi felan iyide sırf o müşteri hizmetlerinden dolayı vodafone kullanmıyorum ve kimseyede tavsiye etmiyorum. Btkya veya şikayet vara yazarsanız paranızı geri alma şansınız olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

işte bu yüzden vodafone a geçmek istemiyorum abi net cevaplar yok,alalasız yerlerden örnek verip normal diyorlar

Ayni olay turkcellde de var paket yoksa yada paket biterse ilk 5 mb icin 7tl aliniyor. Ama turkcelde muhatap olabileceginizbir musteri hizmetleri var orasi ayri.

• iste ondan dedim hocam vodafone da ne hikmetse herkes farkli birsey soyluyor ha tamam ayni benzer seyleri turkcell temsilcileride yapiyor ama vodafone da 5 se turkcell de 2 oluyor,sikayetvar.com dan sikayet olustur bence

• Vodafone artik sikayetvardaki hicbir sikayete cevap yazmiyor. Adamlar bu kadar rahatlar yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.