Şimdi Ara

Bu Aramayı Yapmak için Yetkiniz Yok. Aramaya Kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
25.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Cep telefonumu uzun zamandır kullanmıyordum. Aranmaya kapandı. Ama başka bir hat tarafndan aranabiliyor. Üzerinde 2 lira var. Birini aramaya çalıştığımda bunu yapmaya yetkiniz yok diyor. Diyeceksiniz aramaya kapanmışya be adam diye benim aklıma takılan şu;
    Yetkiniz yok yerine başka br telesekreter uyarısı vermiyormuydu?

Kontor alsam düzelir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bu Aramayı Yapmak İçin Yetkiniz Yok

"Bu numarayı arama izniniz yok" mesajıyla karşılaştığınızda, bu durum aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:

• Numara geçersizdir: Aradığınız numara geçersiz veya devre dışı bırakılmıştır.
    • Numara engellenmiştir: Aradığınız numara, sizin numaranızdan veya başka bir numaradan engellenmiştir.
    • Hizmet sağlayıcınız aramaları kısıtlamıştır: Mobil operatörünüz veya sabit hat sağlayıcınız, belirli numaralara yapılan aramaları kısıtlamış olabilir.
    • Uluslararası arama kısıtlaması: Uluslararası bir numarayı arıyorsanız, mobil operatörünüz veya sabit hat sağlayıcınız uluslararası aramaları kısıtlamış olabilir.

"Bu aramayı yapmak için yetkiniz bulunmamaktadır" ne demektir?

"Bu aramayı yapmak için yetkiniz bulunmamaktadır" mesajı, genellikle yukarıda belirtilen nedenlerden dolayı ortaya çıkar. Hizmet sağlayıcınız, aramaları çeşitli nedenlerle kısıtlayabilir, örneğin:

• Dolandırıcılık veya kimlik avını önlemek
    • Müşterileri istenmeyen aramalardan korumak
    • Ağ kaynaklarını yönetmek

Bu mesajı alıyorsanız, kısıtlamanın nedenini öğrenmek için hizmet sağlayıcınızla iletişime geçmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kontör alın düzelir. Klasik bir yetki kısıtlaması gibi duruyor. Ses kayıtlarını değiştiriyorlar arada.
  • cok tsk ederim. yarın alacaım.
  • Süresi dolmuş sanırım tam iptal olmadan kontur alın hemen
  • Geçenlerde başıma geldi, hattım faturalı sıkıntı yok ancak numara özel bir numara hakikaten herkes arama yapamıyor
    emniyete ait
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.