Şimdi Ara

Farklı bir iş bulmak istiyorum ancak bir türlü olmuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Bundan 7 ay önce bir mobilya mağazasında satış danışmanıydım ancak Mart ayının sonunda işten çıkarılmıştım.1.5 yıl burada çalışmıştım. Çıkarıldıktan 1 ay sonra yine satış danışmanı olarak daha iyi maaş veren bir iş bulup Mayıs ayında işe başladım ancak 15 gün sonra oradan da çıkarıldım. Asıl sıkıntı bundan sonra başlamıştı. Çıkarıldıktan 1 hafta sonra yüz felci geçirdim ve bu süre içerisinde iş arayamadım. İyileştikten 1 ay sonra tazminattan aldığım paralar bitmek üzere olduğundan dolayı iş arama sürecine tekrar başladım. Temmuz'un 24 ünde tekrar bir mobilya mağazasında işe başladım. Ancak ücret ve çalışma koşullarından memnun değildim zaten paraya ihtiyacım olduğundan dolayı mecburen burada işe başlamak zorunda kaldım.Özellikle artık hafta sonu çalışmak istemiyorum.Bu yüzden çalıştığım süre içerisinde fırsat buldukça iş görüşmelerine gidiyorum. Yaklaşık 4 aydır çalışıyorum. Ancak işten memnun olmadığımdan dolayı bir an önce ayrılmak istiyorum. İş bulup ayrılmaya çalışıyorum ama bazı iş görüşmeleri iyi geçmesine rağmen bir türlü beni işe almıyorlar. Artık gerçekten umudum tükenir gibi oluyor. İş bulmadan mevcut işimden ayrılsam hemen başka bir iş bulabilir miyim bilemiyorum ve maddi olarak dayanmam zor olacak. Ama diğer taraftan da şu anki işte çalışmaya devam etmek istemiyorum artık dayanamıyorum ne yapmam lazım? Acaba işten ayrılsam şu anda daha kolay başka bir iş bulabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun

Yüz felci ile ilgili bir raporunuz var mı ya da yüzünüzde kalıcı bir iz oluştu mu?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

İyiyim çok şükür herhangi bir problem yok

• kml_96 kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun, geçmiş olsun.

Satış danışmanlığı işinde haftasonu tatili veren yer var mıdır bilmiyorum hocam doğrusu. Genelde haftasonu çarşı pazar daha hareketli olur bildiğiniz gibi. Siz de haftasonu tatili olan bir yerde calismak istediğinizden bahsetmissiniz

Allah gönlünüze göre bir yer nasip eder insallah

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

İnşallah umarım bir an önce olur. Bana uygun birkaç yer oldu görüştüğüm ama geri dönüş yok şu an.

• kml_96 kullanıcısına yanıt

İnşallah hayırlı haberler alırsınız  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.