Şimdi Ara

Ticaret yapmak istiyorum 2000TL param var sıfırdan başlamak istiyorum,fikir önerisine ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
4
Favori
44.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar belirttiğim gibi yaşım 19 liseden yeni mezun oldum üniversiteye hazırlanıyorum. Birşeyler ala sata 2000lira para biriktirdim yaklaşık 1.5 ayda.Bana önerileriniz nelerdir? Artık bi atılım yapmak istiyorum. Fikirlerinizi paylaşır mısınız? Teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykeysevın -- 18 Eylül 2013; 21:30:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2000 TL ile Sıfırdan Ticaret Yapmak İstiyorsanız İşte Bilmeniz Gerekenler

2000 TL sermayenizle ticaret yapmak istiyorsanız, dikkatlice düşünmeniz ve iyi araştırmanız gerekir. Başlamak için kullanabileceğiniz birkaç seçenek mevcuttur ve doğru seçimi yapmak, başarınız için çok önemlidir.

İlk seçenek, düşük riskli yatırımlar yapmaktır. Bu, devlet tahvilleri, hisse senetleri veya emlak gibi istikrarlı getiri sağlayan varlıklara yatırım yapmak anlamına gelir. Bu seçenek, sermayenizin güvenliğini sağlamaya yardımcı olurken aynı zamanda bir miktar getiri elde etmenizi sağlar.

Bir diğer seçenek ise küçük çaplı bir iş kurmaktır. Bir çevrimiçi mağaza açabilir, bağımsız yazarlık yapabilir veya danışmanlık hizmetleri sunabilirsiniz. Küçük çaplı işletmeler, sermayenizi artırmak için harika bir yol olabilir ancak aynı zamanda riskli de olabilir.

E-ticaret de 2000 TL ile başlayabileceğin popüler bir seçenektir. Bir çevrimiçi mağaza oluşturabilir ve ürünleri nakliye veya dropshipping yoluyla satabilirsiniz. E-ticaret, düşük genel giderlere sahiptir ve çeşitli ürün kategorilerini satmanıza olanak tanır.

Hangi seçeneğin sizin için en iyi olduğuna karar vermeden önce araştırmanızı yapmanız ve hedeflerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Düşük riskli bir yatırım, sermayenizi artırmak için istikrarlı bir yol sağlayabilirken, küçük çaplı bir iş veya e-ticaret girişimi daha yüksek getiri potansiyeline sahip olabilir ancak aynı zamanda daha fazla risk içerir.

2000 TL ile ticaret yapmak mümkün olmakla birlikte, başarılı olmak için sıkı çalışma ve özveri gerekir. İyi araştırma yapın, farklı seçenekleri değerlendirin ve kendi hedeflerinize ve risk toleransınıza uygun seçimi yapın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • büyük şehirde yapıyorsan simit su ile başlaya bilirsin
  • Hocam konuya ikinci soruyu da ben çakayim. Üniversiteyi (inşallah) İzmir'de okuyacağım. Yabancı dil, mütercim tercümanlık olacak. Üniversite boyunca nasıl para kazanabilirim? Yani ne iş yapabilirim? Ne alıp satılır? Bir üniversite öğrencisi ne işler yapabilir yani?

Not: erkeğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Çetin

büyük şehirde yapıyorsan simit su ile başlaya bilirsin

Kokoreç işini düşündüm.2000lira maliyet ile günlük ortalama 100lira kâr dediler ki öyle.. Ama sarhoş vs ile uğraşmak istemediğimden ve yaşım henüz daha genç olduğundan girmeme kararı aldım..Daha çok zekamı kullanarak şuan yaptıgım gıbı bırseyler yapmak ıstıyorum fakat bana bu kadarı yetmiyor alım-satım ile şuan kazancım aylık 800 civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykeysevın -- 18 Eylül 2013; 21:33:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaySahin

Hocam konuya ikinci soruyu da ben çakayim. Üniversiteyi (inşallah) İzmir'de okuyacağım. Yabancı dil, mütercim tercümanlık olacak. Üniversite boyunca nasıl para kazanabilirim? Yani ne iş yapabilirim? Ne alıp satılır? Bir üniversite öğrencisi ne işler yapabilir yani?

Cesaretim var diyorsan kokoreç işini bir araştır bir kokoreç arabası ortalama 1000-1500 lira ve diğer malzemelerle ortalama 2000liraya bir iş kurarsın.Yerini iyi seçer ve çevrende başka satan arkadaşlar olmamasına dikkat edersen iyi paralar kazanabilirsin.Ama bunun dısında ne olur ıste benımde pek fıkrım yok o yuzden konuyu actım.

Not : Bende izmirdeyim.

• Arkadaşlar benimde bütçem 650 lira fakat 15 yaşındayım.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Bence 2 bin lira ile anca seyyar satıcı olursun

Gerçekten para kazanmak istiyorsan büyük düşün en azından 50 bin lira yaptıktan sonra ticaret düşün

Malesef o parayla fazla bir şey olmaz , hayırlısı olur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Bence 2 bin lira ile anca seyyar satıcı olursun

Gerçekten para kazanmak istiyorsan büyük düşün en azından 50 bin lira yaptıktan sonra ticaret düşün

Benim asıl istediğim şu 1 yıl içerisinde paramı büyütebileceğim bir iş.Sonrasında fikirlerim çok fazla fakat şimdilik dediğiniz gibi 50bin olmasa bile bi 20-30bin lira civarı para lazım bu işler için.Ama benim burda asıl aradığım şey hani artık öyle bir dönemdeyiz ki youtube üzerinden adamlar kaç bin dolar para kazanıyor.. O tarz işleri burda bizim gibi genç arkadaşlara yol gösterme amaçlı yada bunun dısında sızın gıbı en azından tavsiye verebılecek arkadaslar varsa cok cok memnun olurum,oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykeysevın -- 18 Eylül 2013; 21:43:58 >

• Mısır satan bir adamla ilgili bi video vardi. Aylik 7500 kazaniyordu galiba. Mobildeyim videoyu bulursam editlerim.

EDIT:http://m.youtube.com/watch?v=zsdljxwOQug&client=mv-google&guid=&hl=tr&gl=TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanile -- 18 Eylül 2013; 21:46:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RonaRkk

Mısır satan bir adamla ilgili bi video vardi. Aylik 7500 kazaniyordu galiba. Mobildeyim videoyu bulursam editlerim.

Video'ya gerek yok hocam yazın bodrum'da yanında 3kişi çalıştırıp onlara günlük 100lira veren bir abimizle tanışmıştım.Düşünün artık siz onun ne kadar kazandığını..
  • hocam çok işlek insan kaynayan yerlerde mısır satarsan baya kazanırsın da mevsimi geçiyor bidahaki seneye kadar para biriktir gelecek yaz bu iş yapabilirsin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykeysevın

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Bence 2 bin lira ile anca seyyar satıcı olursun

Benim asıl istediğim şu 1 yıl içerisinde paramı büyütebileceğim bir iş.Sonrasında fikirlerim çok fazla fakat şimdilik dediğiniz gibi 50bin olmasa bile bi 20-30bin lira civarı para lazım bu işler için.Ama benim burda asıl aradığım şey hani artık öyle bir dönemdeyiz ki youtube üzerinden adamlar kaç bin dolar para kazanıyor.. O tarz işleri burda bizim gibi genç arkadaşlara yol gösterme amaçlı yada bunun dısında sızın gıbı en azından tavsiye verebılecek arkadaslar varsa cok cok memnun olurum,oluruz.

Youtube işi çok zor , bi kere türk olman bi eksik eğer güzel para kazanmak istiyorsan ingilizce video koyacaksın ve tek bi alan üzerine

Burada en az bir kaç milyon insan izlemesi lazım yoksa 40-50 bin insanın izlemesi pek bişi kazandırmaz

İnternet sektöründe çok para var ama kafayı çalıştırmak lazım

Orası için nette olmayan video çekmen lazım , var mı kaliteli kameran , çekeceğin konu v.s. bilemiyorum zor iş

• quote:

quote:

Mısır satan bir adamla ilgili bi video vardi. Aylik 7500 kazaniyordu galiba. Mobildeyim videoyu bulursam editlerim.

Video'ya gerek yok hocam yazın bodrum'da yanında 3kişi çalıştırıp onlara günlük 100lira veren bir abimizle tanışmıştım.Düşünün artık siz onun ne kadar kazandığını..

Ne is yapiyor? Gunluk 100 lira super para
  • quote:

EDIT:http://m.youtube.com/watch?v=zsdljxwOQug&client=mv-google&guid=&hl=tr&gl=TR

adam sultanahmetde mısır satıyor olacak o kadar
  • quote:

quote:

quote:

Ne is yapiyor? Gunluk 100 lira super para

Ne iş yaptığını yazmayı unutmusum.. Mısır işi hocam aynı bu abimiz gibi fakat o günlük yanında calıstırdıgı elemanlara sadece 300veriyor gerisini siz hesaplayın.Tabii o abimiz sabit kalmıyor elemanlarıda geziyor sürekli.. Mısır işindede iyi para var fakat şuan kış geliyor ve izmirde bu tarz şeyleri hep doğudan gelen insanlar kapmış oluyor,bize sattırmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaySahin

Hocam konuya ikinci soruyu da ben çakayim. Üniversiteyi (inşallah) İzmir'de okuyacağım. Yabancı dil, mütercim tercümanlık olacak. Üniversite boyunca nasıl para kazanabilirim? Yani ne iş yapabilirim? Ne alıp satılır? Bir üniversite öğrencisi ne işler yapabilir yani?

öğrenci için en temiz en kolay iş seyyar satıcılıktır.
    güzel yerde tezgah açarsan ciddi paralar kazanabilrsin kafan çalışıyosa eğer
  • Mısır o kadar kazandırıyor mu yahu.Mısır'ı kemire kemire yemekten nefret ettiğim için yıllardır yemem.
    Şu anda ne yaparak aylık 800 lira kazanç sağlıyorsun ?
    Benim 10.000 TL param var köşede duruyor para kazanmak için yol arıyorum ben de.Aklıma bişey gelmiyor.Biraz daha olsa arsa alıp satmakla uğraşıcam ama farklı bi iş olabilir mi var mı fikri olan.
  • Yapacağınız en temiz yatırım vadeli mevduat hesabı açtırmak olacak. Yaşınız ve birikimiz yüksek olsaydı borsada işlem yapın derdim...
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    O iş sıkıntı birde para lazım hocam. Ben gmc forexe başladım demo hesabıyla yani 500-600 tl ile olcak iş değil 2000-3000 tl olcak ki düzgün başlıya bilesin
  • Kucuk parkda bileklikcide 3.5 4.5 liraya cok guzel bileklikler oluyor. Toptan 100 tanr alicam dersin 250 ye birakir. Sende tanesini 5 liradan satarsin kalabalik bir yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.