Şimdi Ara

Biraz Fikire İhtiyacım Var [Üniversite]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an yaşım 22, DGS ile İTÜ veya Yıldız Teknik bilgisayar mühendisliği tutturmayı planlıyorum ancak bir yandan 2. önlisans olarak elektrik bölümü yazıp 2 sene sonra mekatroniğe tamamlamayı planlıyorum.

2 mühendisliği bitirip ardından yüksek lisans olarak siber güvenlik tarafına yada farklı bir alana odaklanacağım matematik gibi.

Şu an bir işte çalışıyorum, Ciscodan sertifikalarımı almakla meşgulum, para biriktirip iyi bir yazılım kursuna gidip bir çok işin inceliğini iyice kavramak istiyorum.

Aslında yazılım temelim var, C# ile asp.net mvc ve javada android geliştirmiştim önlisansda ancak uzmanlaşmak istediğim alan C++/C Assembly.

Sizce bu karar değer mi? İlk okduğum önlisans bilgisayar programcılığı. Yüksek lisans veya doktorayı matematik üzerine yada fizik üzerine yapma hedeflerim var.

Bu kadar zorlama neden diye soracak olursanız bende kalsın sadece. Bir sebebi var benim kendimce. Sadece verilen zamana değer mi?

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    En iyisinin en iyisi olmak zorundayım. Çünkü insanlardan uzak durmak istiyor ve istediklerimi gerçekleştirmek istiyorsam buna mecburum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Değeceğini düşünüyorum elbet. Ben de alakasız bir lisans bölümünün yanında ön lisansta programcılık okuyorum. DGS ile mühendisliğe geçmek amacım.

Bunun dışında, benim tanıdığım Zero değilsiniz değil mi? Eski nickim The Neighbourhood'du. Bu soruyu sizle daha önce karşılaşıp daha önce de sormuş olabilirim kusuruma bakmayın.

• Forumda bir zer0 ben varım

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.