Şimdi Ara

İlk Buluşma İçin Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kızla ilk buluşmam olacak baş başa

Nasıl bir tavır takınmalıyım ? (Ciddi , espirili , ortası )

Nereye götürmeliyim ? (Normal cafe , lüks cafe, park )

Hesabı ben mi ödemeliyim (öyle düşünüyorum )

Bunun gibi pratik bilgileri almak istiyorum tecrübeli arkadaşlardan . Şimdiden teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 22 Ocak 2014; 23:05:25 >

• Çok cıvık olma espirilerin ince ve zeka dolu olsun.

Sakın yemeğe götürme ilk buluşmada birseyler içmeye götürülür.Mekanın çok lüks olmasına gerek yok.

Hesabı tabiki sen öde.

Edit:Beşiktaş barbarostaki starbaksı öneririm ilk buluşma için oldukça ideal bir mekan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_ -- 22 Ocak 2014; 23:08:33 >
  • ilk bulusmada yemege goturme ne demek la acmi gezecek bu insanlar sen rahat ol oldugundan farkli olmaya calisma uzun gorusucekseniz kafeye gidin oturun biseyler icin arada de aciktinmi filan hesabi 3 4 saat oturursaniz yemekde yiyin
  • rahat ol kendin ol normalde gitmediğin takılmadığın yerlere gitme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

Arkadaşlar kızla ilk buluşmam olacak baş başa

Bunun gibi pratik bilgileri almak istiyorum tecrübeli arkadaşlardan . Şimdiden teşekkürler .

Aklında hep espiri yapmalıyım diye bir zorunluluk getirme ilk olarak :) normal takıl zaten muhabetleriniz ile espiriler olucaktır.

İlk olarak bir cafede buluşun , ardından avm felan dolaşın , arkadaşına sorarsın acıkmışsa bir yerde yemek yersiniz.

Ve bu ilk buluşmanız hesabı elbette sen ödemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.oyun

rahat ol kendin ol normalde gitmediğin takılmadığın yerlere gitme

Arkadaş haklı bir şey daha var asla siyaset konusuna getirme ters görüş çıkar soğur kız senden. Nasıl görünmeye çalışayım diye düşünme kendin ol yeter. Birde özgüvenin olduğnu karşıya hissettir ma kendini övme.
  • burger kinge götürme sakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddi olma, iş görüşmesi mi yapıyorsun? Yemeğe götürme, kahve vs ısmarla, 2 saat takıl sonra ayrıl, akşama kadar gezmeye çalışma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa kendin ol yeter ama sorularına cevap vereceğim
    Niyetin ciddiyse sende ciddi ol ama ciddiyet derken bir patron ciddiyeti değil hafif ağır abi gibi tavsiye ederim.
    Gittiğiniz yerin pek bir önemi yok kızın gözü cüzdanında değilse ama ilkler önemlidir ileriyi düşünerek senin deyiminle normal cafe tercih etmeni tavsiye ederim.
    Hesabı sen öde ilk buluşmada kız hayır olmaz derse çok ısrar etme herkes kendi payını ödesin.

Ama tavır konusunda ciddiyim kendin ol niyetin ciddiyse ilk buluşma ilk izlenim bunlar çok önemli çünkü olası bir tartışmada (kendini espirili gösterdin diyelim) niye artık böyle değilsin eskiden çok şakacıydın sen çok değiştin dememesi için kendin olmanı öneririm.
    İyi geceler.
  • Kendini kasma, heyecan yapma ve en önemlisi sürekli espri yapmaya çalışma bir zaman sonra sıkar. Doğal ol, aklına geleni söyle. Söylersem ne olur diye düşünme.
  • sağolun beyler . Peki Direkt olarak kafede mi buluşalımbeyler ? Yoksa mesela XX parkında buluşup ordan mı kafeye geçelim ne dersiniz ?
  • Çıkart alttan uzat halatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk hesabı sen öde, olmaz felan derse bidahakini de sen ödersin de
  • Pekala kendim oluyorum karakter olarak zaten karakterim sağlamdır yerine göre ne yapmayı bilirim de bunu hallettik o zaman . Dediğiniz gibi fazla takılmıyım ilk günden 2-3 saat falan . Ve yemek değil de daha çok bişeyler içelim bunda da anlaştık hesabı da ben ödüyorum o zaman :))
  • Doğal ol ama kızdan kendini soğutacak kadar değil. Aradaki ince çizgiyi göremezsen kaybedersin.
    Normalde takılmadığın yerlere gitme, yapmadıklarını deneyip saçma sapan bi pozisyonda kalman muhtemel.
    Kendini şartlandırıp kızın yanında kasma, rahat ol akışına bırak. Durum neyi gerektiriyorsa onu yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 23 Ocak 2014; 0:13:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

Arkadaşlar kızla ilk buluşmam olacak baş başa

-Ciddi takıl ama soğuk değil. Arada espri yap.

- Birşeyler içmek için normal cafe olur. (Simit Sarayı en ideal )

- Hesabı kesinlikle sen öde ama burda patron benim havası verme.

İyi şanslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Doğal ol ama kızdan kendini soğutacak kadar değil. Aradaki ince çizgiyi göremezsen kaybedersin.
    Normalde takılmadığın yerlere gitme, yapmadıklarını deneyip saçma sapan bi pozisyonda kalman muhtemel.
    Kendini şartlandırıp kızın yanında kasma, rahat ol akışına bırak. Durum neyi gerektiriyorsa onu yaparsın.

Ah be hocam iyi güzel demişsinde. Senin olay iğne yapınca acımayacak diyen hemşire olayı gibi. İnsan sevdiğinin yanında heyecanlanır. Ona değer verdiği için hata yapmak istemez. Buda fiziksel olarak gerilmelere, kızarmaya, titremeye sebeb olur.misal: hoşlanmadığım bir kızla denedim. Baya bir süre beraberdik. Ben ne heyecanlanırdım ne kasardım.. Ben rahat olunca kızda bendeki özgüvenle bana daha çok bağlanmıştı. Gel gör ki sevmediğim için rahattım. Sevsem senın dediklerini yapamazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankebut1 -- 23 Ocak 2014; 0:44:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ankebut1

quote:

Doğal ol ama kızdan kendini soğutacak kadar değil. Aradaki ince çizgiyi göremezsen kaybedersin.

Ah be hocam iyi güzel demişsinde. Senin olay iğne yapınca acımayacak diyen hemşire olayı gibi. İnsan sevdiğinin yanında heyecanlanır. Ona değer verdiği için hata yapmak istemez. Buda fiziksel olarak gerilmelere, kızarmaya, titremeye sebeb olur.misal: hoşlanmadığım bir kızla denedim. Baya bir süre beraberdik. Ben ne heyecanlanırdım ne kasardım.. Ben rahat olunca kızda bendeki özgüvenle bana daha çok bağlanmıştı. Gel gör ki sevmediğim için rahattım. Sevsem senın dediklerini yapamazdım.

Hocam elbet heyecanlanacaksın fakat olduğundan fazla değer yüklemenden ötürü kasıyosun kızın yanında. Yanında kız yokken çok mu saçma takılıyosun ki kız varken kasma ihtiyacı hissediyosun? Kızın üstüne düşünce sırf onun için çabaladığın dışardan o kadar saçma bir şekilde belli oluyo ki. Sen fazla kasma, sadece kendini kontrol et. Kızları çeken saçmalamadan doğal olman zaten, sadece bokunu çıkarmadan önce frenle kendini, onun dışında kasmazsan kızlar kendiliğinden etkilenir. Ayrıca heyecan güzeldir, yaşadığın ana tadını veren odur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ankebut1

quote:

Hocam elbet heyecanlanacaksın fakat olduğundan fazla değer yüklemenden ötürü kasıyosun kızın yanında. Yanında kız yokken çok mu saçma takılıyosun ki kız varken kasma ihtiyacı hissediyosun? Kızın üstüne düşünce sırf onun için çabaladığın dışardan o kadar saçma bir şekilde belli oluyo ki. Sen fazla kasma, sadece kendini kontrol et. Kızları çeken saçmalamadan doğal olman zaten, sadece bokunu çıkarmadan önce frenle kendini, onun dışında kasmazsan kızlar kendiliğinden etkilenir. Ayrıca heyecan güzeldir, yaşadığın ana tadını veren odur.

Kaynetme korkusundan da olabilir. Kapındada yatsan ağlasanda, duygu yüklü cümleler sarfetsemde kızın gözünde her zaman düşerim malesef. Hocam daha önce millete hep tavsiye verirdim. Kızların elıne vermeyın ıpı, sürünürsünüz diye. Ama yaşanmadan anlaşılmıyor. Kaybetmeme için, verılen fazla değer kızı kaybetmeme neden oldu. Bundan sonrada akıllanırım artık. eywallah hocam saol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.