Şimdi Ara

frekansı giriyorum istedigim kanal cıkmıyor ya da 'tp zaten var' uyarısı veriyor , yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
4.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • next next star marka eski bi uydu var modeli ye-8000.mesela sports tv diye bi kanal var bu kanalı yüklemek istiyorum ama yükleyemiyorum.frekansını girdigimde "tp zaten var" uyarısı veriyor.bende bakıyorum bu tpde birkaç kanal var ama hiç biri aradıgım kanal değil.öyle olunca tp yi tamamen sil seceneginden tpyi siliyorum uydudan.sonra aynı frekansı giriyorum , bu sefer yine o silinen kanallar geliyor , istediğim kanal gelmiyor.yani tp paketindeki kanallar geliyor ama aynı frekansta olan benim aradıgım kanal neden gelmiyor ?

bu arada aradıgım kanallardan bir ide sports tv.sanırım uydudan izleniyor.sorum genel olarak kanallar icin ama sports tv yi nasıl izlerim onu da ekleyemedim.frekansı giriyorum tp var diyor yukarıda anlattıgım gibi.

türksat 3A 2B falan bunları degistirmek gerekir mi ? ben sadece frekans , SR ve V/H ile giriyorum.

son sorum , bütün güncel kanalları yüklemek için bi frekans var mı ? genel arama yaptıgımda olmayan bazı kanallar ekleniyor ama sanki bütün kanalları yüklemek için değişik bi yöntem vardı diye hatırlıyorum.belki o şekilde çıkar istedigim kanallar.genel arama ile kanalları yükleyince istedigim kanallar cıkmıyor sacma sapan kanallar cıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.