Arkadaşlar merhaba 15 sene suren dijitürk uyelıgım 5 gun sonra bıtıyor uydu alıcımdan memnundum goruntu kalıtesı kanal gecısı vs. Receıvırı gerı alacakları ıcın kendıme receıver bakıyorum goruntu kalıtesı kanal gecıs hızı tavsıye edermısınız.Yanı normal uydu kanallarını guzel bır kalıtede ızlemek ıstıyorum. |
Next İnnova 4k uydu alıcısı
-
-
Evet bu cihazı görüntü kalitesi itibariyle tavsiye ederim.
Innova cihazla aynı işlemci bulunan ve enigma2 yazılımla çalışan Zgemma H11s modeli cihaz var, birde... Zgemma'nın avantajı, iptv kullanımında altyapı esnektir. Uydu kanalları ile iptv kanalları aynı listede sıralanabilir. Chromium eklentisi kurulursa, tarayıcı ve youtube kullanımı, neredeyse android cihazlar kadar pratiktir, diyebilirim. Amazon'da 2000 TL altı satılıyor.
Tabi Zgemma cihaz enigma2 ile çalıştığı için, ayarları Innova cihaza göre biraz uğraştırıcı, olduğu da unutulmamalıdır.
-
Merhaba
Urunu aldim bugun elime gecti hemen takip denedim baslarda kanal gecis hizi cok hizli geldi oo super dedim.sonra bir baktimki diger kanala gectiginde o kanal 2 3 saniye agir cekim gosterip sonra duzeliyor butun kanallarda bunu yapiyor ayarlara baktim ne yaptiysam olmadi sizdede bu sekildemi eger cozumu yoksa iade edecegim
-
Cihazın yazılımında bu türden bug( hata )'lar olabilir. Ben bu cihazı işlemcisi( yani görüntü kalitesi ) yönüyle tavsiye etmiştim. Cihazı kullananlara ulaşıp sorun isterseniz. Belki çözümü vardır.
Bahsettiğiniz aksaklık sizi rahatsız edecek boyuttaysa iade etmeniz yerinde olur.
Aynı işlemcili ve enigma2 yazılımlı diğer cihazda, belirttiğiniz sıkıntıyı yaşamazsınız. Tabi enigma2 cihazların ayarlarının detaylı ve zorlayıcı olduğunu da unutmamak gerekir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkanjkMerhaba
Urunu aldim bugun elime gecti hemen takip denedim baslarda kanal gecis hizi cok hizli geldi oo super dedim.sonra bir baktimki diger kanala gectiginde o kanal 2 3 saniye agir cekim gosterip sonra duzeliyor butun kanallarda bunu yapiyor ayarlara baktim ne yaptiysam olmadi sizdede bu sekildemi eger cozumu yoksa iade edecegim
Audio/Video çıkış ayarları kısmındaki donarak kanal değiştir ayarını değiştirin
-
Merhaba cihazi yeni aldim şimdi açtım. Ama maalesef benim kanal gecisleri de ayni. Sinirim bozuldu. Audio video cikis ayarlarindaki ayari da disable yaptim. Cihaz güncellendi ama sonuç aynı. İade edeceğim umarim alirlar. -
Merhabalar cihazdan memnunum fakat gün içinde bir veya iki kere donup kalıyor elektriği kesmeden açılmıyor güncelleme ile çözülür dedim en son 47 nolu güncelleme ilede aynı durumu yaşayan yada çözen varmı? -
Muhtemelen adaptör kaynaklıdır. Elinizin altında aynı volt değeri ile başka bir adaptör varsa, denemenizi tavsiye ederim.
-
Teşekkürler , deneyelim bakalım... -
Sıkıntılı bir cihaz bu problemleri çok okuyorum yeni aldıysanız iade edin.
-
Malesef yine yaptı bu donma olayı hariç çok iyi bir cihaz ama bu durum sıkıntılı yeni güncelleme geldi ama aynı göndericez bakalım... -
Bende de bu cihazdan var. Tavsiye üzerine aldım iki hafta falan oldu. Kanal geçişlerinde ağır çekim etkisi var ama neden bu kadar büyütülüyor bu mevzu anlamıyorum. Hayır yani normal kanal seyrinde olan bir şey değil. Geçişlerde olması gayet normal. Zaten bir saniye süren bir şey yani. Bunu bu kadar dert etmek saçma ve anlamsız yani. Bu kadar saçma sapan şeylerden şikayet ediyor insanlar tuhaf cidden.
-
Cihaz ilk açılışta donuyor sanırım devreleme kısmında sorun var fişi çekip tekrar takınca sorun olmuyor bu cihazda kronik sorun değişimden gelen cihazda da aynı sorun var. -
Aynı cihazı kullanıyorum arada donuyordu serviste anakart değişti şuan için sorun yok gibi gayet stabil çalışıyor gibi... -
Tekrar göndereceğim cihazı servise umarım bu sefer durum düzelir, teşekkürler.
-
Nasil buyutmeyelim hocam o kadar para veriyoruz her kanal gecisinde ekran agir cekim oluyor sonra hızlaniyor bunun kadar insani rahatsız edicek kadar dogal bir olay olamaz.sen begendiysen izleyebilirsin ben coktan iade ettim cok sukur.15 senelejk next dsmartin kutusunu kullaniyorum goruntu kalitesi kanal gecisi falan simdiki modellere on basar. -
Next Innova 4k 'nın görüntü kalitesi , kanal geçişleri güzel ama her m3u dosyasını çalıştıramıyor...msl içinde TS uzantılı link olanlar kesinlikle çalışmıyor..Hiremco Turbo Pro da böyle bir sorun yok hem de alt model Hi3716 işlemcili ve daha az RAM 'li olmasına rağmen...
-
quote:
Orijinalden alıntı: cirrusmrNext Innova 4k 'nın görüntü kalitesi , kanal geçişleri güzel ama her m3u dosyasını çalıştıramıyor...msl içinde TS uzantılı link olanlar kesinlikle çalışmıyor..Hiremco Turbo Pro da böyle bir sorun yok hem de alt model Hi3716 işlemcili ve daha az RAM 'li olmasına rağmen...
IPTV ugulamasının 100.000 knal kapasitesi var denirken, kanal arama, kanal silme, kanal yeri değiştirme de yapılamıyor...
Başka bir yerden eski bir versiyon- V1.06.07 'yi bulup usb 'den yükledim. Bingo ....IPTV 'de TS uzantılı linkleri oynatma da problem yok. kanal arama-silme yer değiştirme de yapılabiliyor.. Özeti, yazılımın versiyonu ilerlerken, IPTV uygulaması tersine gitmiş..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X