Şimdi Ara

Next Kanky Uydu Alıcısı (iptv-internet bağlantısı durumu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taşındığım yerde çanak antenle ilgili sorun yaşıyoruz her kanal çekmiyor ben de tv box alıp bu durumu çözeyim, ip tv kullanıp işimi göreyim demiştim. Sonra bizdeki uydu cihazını araştırdım, internet bağlantısı ve ip tv özelliği varmış(Next'in kırmızı kutulu KANKY modeli). Babam önceden almış kenara koymuş. Ben de bunu mu değerlendirsem dedim. İnternete anten olmadan bağlanmıyormuş. Anteni alıp internete bağlasam ip tv ile diğer tüm kanalları izleyebilir miyim? İptv üyeliğim var onu kullanma şansım var mı? Android tv'deki kadar rahat olamaz diye düşünüyorum ama işimi görürse çok iyi olur. Mi box'a o kadar para vermektense antenle işimi çözebilirsem daha iyi olur. Teşekkür ederim. :)

Media Markt'ta da varmış anten:

Next Kanky Uydu Alıcısı (iptv-internet bağlantısı durumu)mediamarkt
    NEXT A 7601 USB Wi-Fi Anten Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_next-a-7601-usb-wi-fi-anten-1189479.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 13 Eylül 2024; 22:8:50 >

• Next Kanky Uydu Alıcısı (iptv-internet bağlantısı durumu)www.nextdestek.com
    Next Kanky HD Serisi yazılım key kanal dosyaları
    https://www.nextdestek.com/Next-Kanky-HD-T.html
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Tüm bu işlemler için anteni almak gerekiyor değil mi? Antenle olayı kurtarırsak güzel olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanak antende tüm kanallar çekmiyor bari interneti değerlendirip kanalları açabileyim

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Evet.

• arkadaşım...bende artık eskiyen ve paylaşım özelliğiyle iptv özelliği mağalesef vasatın az üzerinde başarı sağlayan uydu alıcımı depoya kaldırıp yeni next kanky başarılı performans gösteren iptvli ve paylaşımlı cihaz satın almak istiyom şuğan piyasa değerini merak ediyom...!!!...bilgi veriniz...Next Kanky Uydu Alıcısı (iptv-internet bağlantısı durumu) 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Media Markt'tan siparişi verdim şimdi. Anten gelince de verdiğiniz linki daha detaylı inceleyip kurulumları yapmaya çalışacağım. Daha fazla bir masraftan da kurtulduk bir süreliğine. Next Kanky Uydu Alıcısı (iptv-internet bağlantısı durumu) 

• kartilkisi kullanıcısına yanıt

Şans eseri bu cihazla karşılaştım diyebilirim hocam ben de. Piyasası nedir ne değildir bilmiyorum açıkçası. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir bu konuda.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

arkadaşım...ufak çaplı yaptığım araştırmaya göre ikinci el şeklinde 555 liraya satılan next kanky buldum...tavsiye edersen alabilirim veyahut yaklaşık 1000 lira civarında para verip yeni cihazmı almalıyım...!!!...Next Kanky Uydu Alıcısı (iptv-internet bağlantısı durumu) 

• 470 liraya var zaten şu an satışta kanky modeli sıfır olarak internette bakınca bulabilirsiniz.

• İnternet antenini birkaç hafta önce aldım. İlk olarak cihazı güncelledim. Daha yeni yeni kullanmaya başladım. Şu an için memnunum. Çanakla ilgili sorun vardı tüm kanallar çekmiyordu, o da kendiliğinden düzeldi. :) Next IPTV menüsü vardı cihazda oraya girdim 730 günlük üyelik başlattı. Youtube kullanırken güncellenemedi, içerik alınamadı şeklinde hata çıkıyor bazen ama kapatıp açınca düzeliyor.

• arkadaşım...next kanky 730 günlük İPTV aboneliğin başlamış peki merak ettim toplam kaç adet kanal var...üstelik sıtabil şeklinde çalışıyosa kanalların pek çoğu şahane başarılı performans derim...!!!...hayırlı olsun güle güle kullanın...!!!Next Kanky Uydu Alıcısı (iptv-internet bağlantısı durumu) 

Bildirim gelmediği için mesajınızı yeni gördüm hocam. Şu anda farklı bir yerdeyim. Bilgi veririm eve geçtiğimde

Türkçe 269 kanal görünüyor hocam.

• arkadasim sadece yerli kanallarin olusu bence kesinlikle yetersiz mutlaka yabanci kanallarda IPTV uzerinde olmaliydi !!! Next Kanky Uydu Alıcısı (iptv-internet bağlantısı durumu) 

yabancı kanallarda var

• arkadaşım...işte şimdi sevindim başarılı firma next-nextstar...!!!...Next Kanky Uydu Alıcısı (iptv-internet bağlantısı durumu) 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.