Şimdi Ara

Uydu alıcısı tavsiyesi Digitürk'ü kapatıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Donanım ailesi. Digitürkün malum fiyatları sonrası kapatma kararı aldım ailecek. Yıllardır uydu alıcı piyasasından uzak kaldığımız için ne model ne de marka bilir olduk. Mini alsak performans verir mi ? Eski büyük kasalı alsak çok yer kaplar mı ? Kanal geçişleri. Hd yayın. Gibi gibi bir dünya şey. Önerilerinize ihtiyacımız var.
    200₺ civarı düşünüyorum.
    HD kalitesinde yayın alacak
    HDMI girişli olacak
    Kanal geçişleri olabildiğince hızlı
    Fokaiyonel olursa daha hoş olur
    Biss key girilecek şekilde
    Güncellemesi kolay
    Kullanımı kolay ve ara yüzü iyi olan
    Bütçemize göre canımızı yakmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artexalp -- 17 Eylül 2017; 3:24:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar sana ey dost. Next YE 5000 HD CX kullandım 2 yıl hiçbir sorunla karşılaşmadım kanal geçişleri hızlı HD görüntü kalitesi HDMI girişli tavsiye ederim ayrıca biss'lidir.

• Bende geçen hafta kapattım digitürkü.benim bütçede senin aralıktaydı uzunca araştırdım ve next 2000hd aldım 225tlye.gayet güzel iptv'si iyi tavsiye ederim

• ilerde modül ihtiyacım olabilir derseniz ;Next Machina 3D Super (kasalıdır-fiyat sizin sınırların üstünde)
    modül ihtiyacınız olmayacak ve mini derseniz:Next 2000 HD & INTERNET MACHINA
  • Piyasada bulabilir misiniz bilmiyorum ama kasalı tavsiye edebilirim magbox pluton full hd, 79 TL ydi en son. http://www.hepsiburada.com/magbox-pluton-tkgs-li-full-hd-uydu-alicisi-p-HBV000003U5HG
  • Arkdaşlar. Minik ve bilindik marka olması sebebi ile Next 2000 HD & internet machina modelini sipariş ettik. 220₺ ile en ucuzunu bu fiyata bulduk. Elimize ulaşınca kullanımdan sonra sizlere buradan yazarım. Öneriler için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: artexalp

Arkdaşlar. Minik ve bilindik marka olması sebebi ile Next 2000 HD & internet machina modelini sipariş ettik. 220₺ ile en ucuzunu bu fiyata bulduk. Elimize ulaşınca kullanımdan sonra sizlere buradan yazarım. Öneriler için teşekkür ederim.

İNCELE
    bende kullanıyorum,memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.