65inç 30bin TL civarında TV tavsiyesi.
Selamlar üstadlar. 2020 yılında Philips 50pus7505/62 TV aldım. Sonradan da NextStar 4k Android cihaz aldım. Futbol ve Netflix meraklısı çiftiz. Büyük ekrana geçmek istiyoruz. 65inç düşünüyorum. Piyasa da çok fazla marka model var. Seçim çok zor. 30bin bütçe düşünüyorum. Elimdeki TV+android cihazı satıp üzerine 20bin eklemek gibi niyetim var. Öneri cihazlarınız nedir ? Lig maçları için tod TV yüklenecek tarzda olmalı. Android şart herhalde.
Not: amblightlı cihazlara meraklandım amma pahalı gibi geldi. Android de değiller. Sarı site de sıfır kapalı kutu uygun fiyatlı satanlar güvenilir mi bilemedim. Bilgisi olan var mı
Saygılarımla :)
Merhabalar arkadaşlar.
04.05.2023 Tarihin de vatan bilgisayar dan Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro Robot Süpürge aldım. Cihazı akım korumalı prize takarak kullandık.
İlk arızayı temmuz sonunda yaptı. Bize en yakın şube olan Forum İstanbul vatan bilgisayar şubesine giderek garantiye verdik. Sensör değişti dendi ve geri geldi.
2. Arıza Eylül sonunda aynı şekilde aynı arızayı yaptı. Tekrar aynı şubeye getirdik. Servise gitti. Arıza yok güncelleme yaptık dediler geri gönderdiler.
3. Arıza ise aynı şekilde aynı arıza olaraktan Aralık ayı başında yaptı. Tekrar servise götürdüm. 1 hafta önce aldım. Uzun uzun test ettik. Cihazda sorun yok diyip geri verdiler. Ve dün gece yine arıza yaptı.
Kafayı yiyeceğim. Vatan bilgisayar arıyorum bizlik değil diyorlar. Servis sorun yok diyor. Cihaz ise çalışmıyor.
Kaldırıp camdan atacağım amma verdim 8.000tl para ve elimde bozuk bir cihaz var.
Ne yapmalıyım üstadlar. Bilenler bana yardımcı olabilir mi ?
Merhabalar arkadaşlar. Eşime hediye olarak yaz aylarında Xiaomi Mop 2 pro aldım. Cihazı şu ana kadar 3 defa garantiyi gönderdik. İlk seferde sensörü değişti dediler. 2 ve 3 seferde arıza yok güncelleme sıfırlama yaptık dediler arıza yok dediler. Ve dün gece aynı sorunu yine yaptı. Kafayı yiyeceğim. İade değişim kabul etmiyorlar. Tüketici hakem heyetine de nasıl başvuracağım bilmiyorum.
Arıza da nedir derseniz. Cihaz temizliğe çıktığın da istasyondan ayrılınca sola dönüyor. Olduğu yerde kalıyor. Çalışmaya devam ediyor. En sonunda hata verip zemini kontrol edin diyor. Videosu var. İsteyene gönderirim. Garantiye gidip geliyor. Sorun düzeliyor. Sonra tekrar yapıyor.
Yardımınıza ihtiyacım var. Saygılarımla
Süperonline kalitesizliği ve tahatüt iptali yardımı
Merhabalar arkadaşlar. İstanbul Arnavutköy de oturuyorum. Bölgem de hem Telekom hem süperonline fiber altyapısı var.
Kısa özet geçersem. Zamanından türknet kullanıyor idim. Sürekli zam geliyor diye tahatüt düşündüm. O arada Turkcell arayıp duruyor. Bölgenize fiber geldi. Şöyle fiyat böyle kapmanya diye.
Neyse bağlayalım dedik ama 3 ay da yapamadılar. Sinyal sorunu vs.. diyerekten. Ben de vaz geçtim. Sonra bir daha geldiler. Zamlı fiyat bağlayalım dediler.
Kabul ettim. 200mbphs den 330tl
Neyse türknet iptal ettim. Geçtim amma hiç 200 lük gibi değil. Akşamları yavaş. Ping var. Steam indirmeleri dengesiz. Defalarca aradım. Sorun yok iyi duruyor diyorlar.
Dün akşam Fenerbahçe maçını çamur gibi izledim tod TV de . Yetti artık diye tekrar aradım bu gün.
Ee bir şey yok normal diyorlar. İptal etmek istediğim de ise 2500tl yakın ücret söylediler. 4 ay kullanmışım 8 ayın daha var.h hepsinin indirim parası. Sözleşme var. Vs...
Şimdi uzun zamandır böyle konularda değilim. İptal yapmak istiyorum. Bu ücreti vermek zorunda mıyım ?
Yoksa başka yolları mı var ?
Bana yardımcı olabilir misiniz?
AMD Anakart tavsiyesi
|
Merhabalar arkadaşlar. Fiat Stilo aracıma yazlık takım alacağım. Orta seğment lastik düşünüyorum. Malum fiyatlar yüzünden. YouTube da izledim elbette listeler çıkıyor. Lakin fiyatları görünce deli oluyorum. En son Falken ze310 düşünüyor idim. Oda stoklarda yok. Petlas a doğru gidiyor gibiyim. yine de önce bilenlere bir sormak istedim. 195/65/15 yazlık hangi ürünleri tavsiye edersiniz. Saygılar
1tb 2.5' SSD uygun fiyat ps4pro için
Merhabalar arkadaşlar. Malum fiyatlar yüzünden ps4pro ile oyun dünyasına devam etme kararı aldım. Daha önceleri PC kullanır iken SSD hızına alışınca, bana eşek gibi geldi ps4pro. Ben de SSD bakmaya başladım.
1TB yada 960GB şeklinde uygun fiyatlı SSD bakmaya başladım.
Akakçe uygulaması ile bakınca pek adını bilmediğim markalar gördüm 1.000TL bandında. Daha aşağısı yok zaten.
Bana olabildiğince uygun fiyatlı, ps4pro için sata 3.0 da kullanılan 2.5' SSD tavsiyesi verebilir misiniz ?
Hepinize saygılar.
CPU Cooler ve Kasa Önerisi Lütfen
Merhaba Donanım Ailesi.
Kardeşime Geçen yıl sistem almıştık incehesap dan. O günün şartlarında da bize Corsair spec delta RGB kasa verdiler.
Fiyat uyguna geldiği için oradan almıştık.
Şimdi ise kasanın ses ve toz durumu bizi üzüyor.
Ekran kartı da AMD olunca ısı durumu oluşuyor.
Değişmek istiyoruz. Malum bir sürü site bir dünya fiyat var. Seçim zor.
Almışken de İşlemciyi de stok soğutucusu dan kurtaralım diyoruz.
Bütçemiz 1,500₺ aşamıyor. Oda elimizdeki kasayı sattığımızı var sayarak oluşuyor.
Öneri tavsiye hepsini bekliyoruz.
Şartlar ne derseniz.
Hava akışı ön planda olan.
Toz filtresi bulunan.
Ek fan maliyeti minimum veya en fazla 2 fan eklemeli.
Mümkünse RGB ve onu da kasa dışından kontrol etmeli olmalı.
CPU cooler için ise kule tip ve çift fan şartı var.
Sistemimiz.
R5 3600
RX 5700
B450 tuf gaming
Hepinize teşekkür:)
Boş Port Yok :(
|
Meslek: Dozer operatörü
İlgi Alanları: Fenerbahçe, PC, Otomobil
Kastamonulu |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 461
İkinci El Bölümü Mesajları: 110
Konularının görüntülenme sayısı: 29.015 (Bu ay: 530)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El