Şimdi Ara

65inç 30bin TL civarında TV tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar üstadlar. 2020 yılında Philips 50pus7505/62 TV aldım. Sonradan da NextStar 4k Android cihaz aldım. Futbol ve Netflix meraklısı çiftiz. Büyük ekrana geçmek istiyoruz. 65inç düşünüyorum. Piyasa da çok fazla marka model var. Seçim çok zor. 30bin bütçe düşünüyorum. Elimdeki TV+android cihazı satıp üzerine 20bin eklemek gibi niyetim var. Öneri cihazlarınız nedir ? Lig maçları için tod TV yüklenecek tarzda olmalı. Android şart herhalde.

Not: amblightlı cihazlara meraklandım amma pahalı gibi geldi. Android de değiller. Sarı site de sıfır kapalı kutu uygun fiyatlı satanlar güvenilir mi bilemedim. Bilgisi olan var mı

Saygılarımla :)

• Sizin bütçenize en uygun tv tcl 65 yada 75p735

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

Hocam ben de şu anda TLC markasını bakmaya başlamıştım. Biraz daha kasarak daha iyi ne alabilirim acaba diyerekten. Vestel 9700 tavsiye eden de oldu. TLC c645 veya 655 tavsiye eden oldu. Görüntü kalitesi vs.. şeyler için ne yapmak lazım diyerekten araştırma içine düştüm. Başka Marko model tavsiyeniz var mı?

• artexalp kullanıcısına yanıt

Su an hepsiburada da tcl 75c755 53 bine geliyor. Kacirma derim. 1 ocaktan sonra ucar fiyatlar

Üstadım o kadar çıkamıyorum. Aylık ödeme dengemi altüst ediyor. 30küsürler de düşünüyorum. Aklım da bu modeller var amma bilemedim

65inç 30bin TL civarında TV tavsiyesi.
  • artexalp kullanıcısına yanıt

Oyun konsolu baglanmiyacaksa c655 guzel secim.

Şu anki TVm de ps4pro alıp denedim amma pek bana göre değil. PC oyuncusuyum. Oyun işi çok zannetmiyorum. Tod TV üzerinden Fenerbahçe maçları ve Netflix Amazon YouTube gibi uygulamalar kullanıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.