Şimdi Ara

teledünya sinyal yok basit bir sorun olabilir lütfen yardım edin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
18.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar teledünya temel paket abonesiyim. haftada bir sinyalim gider ve teledünyayı ararım :) iyi dayanmışım yine neyse ama artık günde 3-4 kere aramak zorunda kalıyorum ve callcenter'daki görevli (ne yapsın ona da onu söylüyorlar) doğru söylemek gerekirse işe yarar bir şey yapmıyor. smartcard'ı çıkar tak anten kablosunu kontrol et cihazı çek tak vs ama hiçbiri işe yaramıyor. bazen sinyal geliyor ama 2 saate o da gidiyor. sonunda bıkıyorum ve tamam oldu diyip kapatıyorum. arkadaşlar sorun ne olabilir? kurulum sırasında duvardaki anten çıkışını söküp kurcalanmasın diye f konnektör taktılar ve üstünü kelepçeleyip prizi de üstüne koyup gittiler. sorun bu f konnektörde mi acaba ama öyle olsa görevli aradığım zaman sinyali gönderemez. sinyal yolluyorum bekleyin diyor ve oluyor ama 2 saate yine gidiyor. benzerini yaşayan var mı lütfen acil yardım lazım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Teledünya Sinyal Yok Sorunu: Basit Çözümler

"Teledünya sinyal yok" veya "kablo tv sinyal yok" hatası alıyorsanız, sorunun çözümü basit olabilir. Bu sorunu gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Kabloyu Kontrol Et: Kablo bağlantılarının gevşek veya hasarlı olmadığından emin ol. Kutuyu ve televizyonu güç kaynağından çıkarıp tekrar takmayı da dene.

• Alıcıyı Yeniden Başlat: Alıcını kapatıp birkaç dakika bekledikten sonra tekrar aç. Bu, geçici sorunları gidermeye yardımcı olabilir.

• Kanal Taraması Yap: Televizyonunda kanal taraması yaparak yeni kanalların eklenip eklenmediğini kontrol et.

• Kablo Sağlayıcını Ara: Sorun devam ederse, kablo sağlayıcınla iletişime geçerek hatlarında bir arıza olup olmadığını öğren.

• Prizleri Kontrol Et: Alıcının ve televizyonun takılı olduğu prizlerin düzgün çalıştığından emin ol.

• Donanım Arızasını İncelet: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, alıcı veya televizyonunda bir donanım arızası olabilir. Bu durumda, profesyonel bir teknisyenden yardım alman gerekebilir.

Bu basit çözümleri uygulayarak "teledünya sinyal yok" veya "kablo tv sinyal yok" sorununu çözebilirsin. Sorun devam ederse, kablo sağlayıcınla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • nur tpou gibi arızanız var sinyal yok diorsa sinyal bozuk geliyordur cihaz bi sure cözüryor sonra bırakıyor anlasılan sıva altı tesisatınız var ve muhtemelen sorunlu ekiplerin gelip mudahale etmesi lazım
    arıza kaydı acın ve sinyali karıstırmayın cihaz calısmıyor diyin saygılar...
  • Tesekkurler ama sanmiyorum cunku sinyal yok dediginde sadece hd kanallar ve kanal d cikmiyor digerleri cikiyor. Bazen de hizmet karismis durumda diyor NGC HD'den atv cikiyor falan stb mi bozuk acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.