Şimdi Ara

turkcell internet paketim çok çabuk bitiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lifecell fırsat 5 GB tarifesini ve Samsung Galaxy S8 kullanmaktayım. Whatsapp ve internette sörf dışında telefonla ilgilenmiyorum fakat 2 günde 1.5 GB bitti. Ne yapmalıyım tavsiyeniz nelerdir?

• twitter uygulaması yüklüyse harcadığı internete bakmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hill

twitter uygulaması yüklüyse harcadığı internete bakmanı öneririm.

twitter şubat ayında sadece 28 mb harcamış hocam başka sebepler var sanırım ne avea da ne de vodafone da böyle olmadı avea da 7 gb netim varken ay sonunda 3 gb artardı. turkcell de 2 günde 1.5 gb harcıyor turkcell geçtiğime pişman edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn_911 -- 28 Şubat 2018; 21:7:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn_911

quote:

twitter şubat ayında sadece 28 mb harcamış hocam başka sebepler var sanırım ne avea da ne de vodafone da böyle olmadı avea da 7 gb netim varken ay sonunda 3 gb artardı. turkcell de 2 günde 1.5 gb harcıyor turkcell geçtiğime pişman edecek

uygulamalardan hangisinin harcadığını görebilirisn kontrol et bi. bende böyle bir durum yok kesinlikle. ne kullanıyorsam o kadar gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsyn_911

quote:

uygulamalardan hangisinin harcadığını görebilirisn kontrol et bi. bende böyle bir durum yok kesinlikle. ne kullanıyorsam o kadar gidiyor

Şikayetvar.com'a şikayet yazdım bakalım ne olacak. Anladığım kadarıyla turkcell ile diğer operatörlerin ücretlendirme detayları farklı.

turkcell internet paketim çok çabuk bitiyor!

• telefona sistem güncellemesi gelmiş olabilir.
  • Ben daha önce Faturalı kullanmıştım...

Paket orda daha uzun gidiyor..

1KB düşüyor çünkü.. Şimdi faturasız yaptım 100kb oldu. Buda paketi daha çabuk eritiyor.

İyiki şu hediye bonus GB lar VR.. Yoksa ayın sonu gelmiyor. Bakalım bu ay nasıl yapacağız.. 4GB var..

Çok merak ediyorum.. Acaba diğer ülkelerde Sınırsız mobil internet varmı?

Bizde adam platinium paket kullanıyor.. Ayın sonu gelmiyor diyor.. Ödediği rakama bakıyorsun. Korkunç.. Ne olacak bizim halimiz.. Dışarıda FREE WiFi buldun mu sevinçten havalara uçuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Veri kullanımından hangi uygulamanın ne kadar kullandığını görebilirsin. Güncellemeler çok yiyor genelde

• telefondakıyle aynı sekılde gıtmıyorsa mb lar sorun vardır o zaman
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Ben PLatinum 18 GB üstüne 6 GB kullanıyorum. Toplamda 24 GB'ı bitiremiyorum.

ekstra verilen tv+, fizzy, dergilik, bip kullanmadığım halde..
  • türk telekoma geç(:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.